Anubis1 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Vysel Title Update #1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Hm....tak singl mám za sebou.Ovšem Horda je zvláštní-řekl bych dost přehnaná.V desítkových kolech trochu přehnali ty Bosse.No nic jdu vymýšlet taktiku.To bude na pár měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 na 10 vlně šel těžko na 20 už je to velký adrenalin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 a co teprve 30 vlna ve třech :cheesygrin: mě horda hodně dostala!:bash: chtělo by se to domluvit v těch pěti a dát hordu na stadionu panterů a 50 dáme:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 my jsme dali 50ku už dvakrát.. ale teda i na casual je to celkem těžký chtěl bych vidět člověka co to dá na insane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 to já to hrál jednou a jen do 20 vlny, ale klidně bych to někdy zahrál se můžem domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 DAjí se v multiplayeru dát lepší zbraně? Nebo to je omezený jen na ty 3 nebo 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Losky: je to omezený na čtyři. Na mapě se po zemi povalují ostatní zbraně, jako ostřelovačka, obyčejný granát, rotačák, kladivo úsvitu (hammer of Dawn) apod. Já jsem prozatím v hordě skončil na 17 vlně na střední. Když jsem hrál poprvé, tak mi na desáté vlně napsalo, že královna na mě poslala velkou hordu a najednou se mi před vchodem objevila jenom Lambent Berserker. No a pak jsem se n****l, protože se jako to dělala v jedničce zasekla a o nějaký předmět (v mém případě o tu věž z retro lancerů) a stála tam jako měkké i. Tak asi po 20 minutách střelby jsem se rozhodl, že tu věž otočím na druhou stranu. No udělal jsem to, ale berserker mě roztrhala a najednou zase fungovala. Nechápu, že tenhle bug Epic neopravili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Mě dnes GoW3 dojde, tak hordu dám. Ale radši dám obyčejnej multák, nějak mě v GoW2 nehorázně chytl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 my jsme dali 50ku už dvakrát.. ale teda i na casual je to celkem těžký chtěl bych vidět člověka co to dá na insaneNeboj takoví se zcela jistě najdou.Už včera to dali přátelé z friendlistu na Hardcore.(ovšem to jsou lidi ze světové TOP 30).Jinak kluci o víkendu budu hrát celý den,tak se můžeme domluvit na nějaké Hordě.(profily roman2277 a romanek2277) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Neboj takoví se zcela jistě najdou.Už včera to dali přátelé z friendlistu na Hardcore.(ovšem to jsou lidi ze světové TOP 30).Jinak kluci o víkendu budu hrát celý den,tak se můžeme domluvit na nějaké Hordě.(profily roman2277 a romanek2277) O vikendu jsem u pritelkyne, ale jindy urco bych Hordu dal ;) (profil LemijuCZ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Ok.Přidám si Tě.Potom hraji zase celé dny příští týden v úterý,čtvrtek a pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Oka ;) tak nejak pak pokorime 50 vlnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 já zatím jedu jenom na střední a skončili jsme u dvacítky. S dvěma corpsery a hromadou boomerů, grinderů a kdoví čím možným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Tak co se domluvit na přesným času? Sobota od 20:00, horda, na mapě a obtížnosti se dohodnem. Pište, kdo by měl čas a zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Oka ;) tak nejak pak pokorime 50 vlnu :DHardcore nebo Insane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 kdo by dal teď hordu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Tak co se domluvit na přesným času? Sobota od 20:00, horda, na mapě a obtížnosti se dohodnem. Pište, kdo by měl čas a zájem.Sobota 8-20h.Neděle 10-20.Úterý 8-20.Čtvrtek 8-20.Pátek 8-20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Sobota 8-20h.Neděle 10-20.Úterý 8-20.Čtvrtek 8-20.Pátek 8-20. Tak sobota odpoledne? Já bych šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Nedá dneska někdo multák? V 15:00 si pro to jdu na poštu, tak v 15:30 mužem začít hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Taky bych se mozna pridal pokud mi do toho nic nevleze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Jasně.Už jsem si tě přidal do friendlistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Nedá dneska někdo multák? V 15:00 si pro to jdu na poštu, tak v 15:30 mužem začít hrát :) To by šlo, napiš mi na Xlive. Ve friendlistu tě mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 dal bych taky, jestli teda můžu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 dal bych taky, jestli teda můžu:cheesygrin: Ne nesmíš :D Jasně že jo, takže v těch 15:30 nejpozdějc ve čtyři, ok? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.