Sibrand Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak, já jsem se dneska konečně dostal k Beast módu a naprosto mě chytl :) Ale horda je prostě horda, takže kdyby někdo chtěl dát, tak GT :arrowd: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Jeste jeden dotaz , kdyz hraju multak offline mod ... tak kdyz chci popravovat , tak kdyz pouze stisknu Y tak mu to ze vsema zbranema ukopne hlavu a kdyz podrzim Y tak ho uboxuju :D Kam se podeli ty specialni execue se zbranemi... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak dnes jsem konecne zapl multak a musim rict ze po rozpacite dvojce (co se mp tyce) mi tohle sedne jak prdel na hrnec, ale uz jsem to trochu tusil z bety....kazdopadne jsem porad strasna lamka, ikdyz se to po tejdnu usilovneho hrani GoW kampani trochu zlepsilo, ale stejne jsem to dobre lamil...hrozne me prekvapuje jak se hraje na telo, kazdopadne jsem dal na umberta a dost to pomohlo a je to vazne skvely pocit kdyz na vas jdou tri nepratele a vy je dobre mirenou ranou s brokarny date (dik za pomoc barte :D), musim tomu dat vic casu, kdyz jsem videl, jak nejktery hraci jedou....jinak nehral jsem vsechny mapy, ale z tech co jsem hral me nejvic bavil hotel ten je vazne senzecni...a co se tyce lanceru, tak v kampani je fajn, ale v mp je to na me porad moc velky sousto, pac vazne kope jako hovado... Zajimavy clanek o strtegiich na jednotlivych mapach od samotneho CliffB... http://www.gamesradar.com/gears-of-war-3-multiplayer-strategy-guide-tips-maps-cliff-bleszinski/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak, já jsem se dneska konečně dostal k Beast módu a naprosto mě chytl :) Ale horda je prostě horda, takže kdyby někdo chtěl dát, tak GT :arrowd:Zítra jdeme na to.Ovšem ty desítkoví bossové na vyšší obtížnosti to bude třeba vymyslet taktiku.A taky hlavně vylepšit statistiky na maximální úrovně.Tak zítra v 9 ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Já ted hraju kampaň na casual, jsem v 2-5, až dohraju tak dáme 4player coop na insane, pište PM nebo si mě přidejte, GT v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Jeste jeden dotaz , kdyz hraju multak offline mod ... tak kdyz chci popravovat , tak kdyz pouze stisknu Y tak mu to ze vsema zbranema ukopne hlavu a kdyz podrzim Y tak ho uboxuju :D Kam se podeli ty specialni execue se zbranemi... ? musíš mít danou zbraní 200 zabití, aby se ti odemkly. to all: mě zatím ten multák jenom štve. Tam střílím do týpka půl zásobníku a on skočí a oddělá mě na jeden náboj luparou. No fuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Jj multák je jinej než oproti Gearsech 2. Já do jednoho střílím tou brokou 3 náboje a on mě dá na jeden. Ale už se mi povedl úplně magorskej triple kill a pár vteřin po tom jsem si dal další kill, všechny tou brokádou (né luparou, akorát nevim jak se to jmenuje :D). Škoda že tam nejsou nahrávky, to by jste koukali :D Jinak, z brokádou skuste nezaměřovat, nevím proč ale myslím že to pak dává větší damage, jak jsem dal ten triple kill, tak jsem zaměřil jen jednou. DeSmond: "SPOILER" ohledně Claye. Clayton Carmine neumře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 rockyzz: Gnasher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Jj multák je jinej než oproti Gearsech 2. Já do jednoho střílím tou brokou 3 náboje a on mě dá na jeden.Ale už se mi povedl úplně magorskej triple kill a pár vteřin po tom jsem si dal další kill, všechny tou brokádou (né luparou, akorát nevim jak se to jmenuje :D). Škoda že tam nejsou nahrávky, to by jste koukali :D Jinak, z brokádou skuste nezaměřovat, nevím proč ale myslím že to pak dává větší damage, jak jsem dal ten triple kill, tak jsem zaměřil jen jednou. DeSmond: "SPOILER" ohledně Claye. Clayton Carmine neumře. WTF? Jinak aby jsi mohl dat kampan na insane, tak si musis nejdriv dohrat hardcore, nepletuli se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 WTF?Jinak aby jsi mohl dat kampan na insane, tak si musis nejdriv dohrat hardcore, nepletuli se.... JJ musíš dohrát prvně na nižší obtížnost. A jinak doporučuju zahrát si prvně arkádovou hru na Insane protože tam máte po 20 vteřinách respawn. Ve standartní hře když zabijou jednoho tak jedete znovu protože umíráte hned bez možnosti oživení. DOST INSANE :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 S timhle achievmentem Welcome to the Big Leagues si jako delaj srandu? Koukam ze u tehle hry je vazne nemozne udelat 100% Vazne stupidni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Já na google četl, teda ne na googlu, ale na googlu jsem našel hodně stránek, kde píšou že pro odemknutí Insane, musíš hru dohrát na jakoukoliv obtížnost, takže hraju na střední (casual). A jsem u 3 aktu, level 5. Od znova to na hardcore nechci hrát, jedině na insane :( Jinak DeSi, asi největší spoiler téhle gamesy, tak to radši ani nečti (píšu jen kdyby jsi fakt chtěl :)) Clayton Carmine neumře, vidíš to i v poslední cutscéně na konci hry, naopak kdo zemře je bohůžel Dom (Dominic Santiago) a myslím že je to v misi 3-5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 je to jedno na jakou to odehraješ úroveň po dohrání se ti otevře poslední, mám to odzkoušený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Tohle uz samozrejme vim, stihl jsem dokoncit trati akt a uz jsem to tu i psal......je mi to lito, z Delty jsem ho mel nejradsi, ale ta scena byla epesni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Podle mě byl Dom best postava z GoW. No co, ještě že ho máme v multáku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 JJ taky jsem ho mel nejradsi....takovej citlivej tvrdak....a v GoW3 vypada s tim plnovousem vazne jako frajer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zadny spoil ♥♥♥♥♥...diky Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ja si daval pozor abych nic neprokecl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 JJ taky jsem ho mel nejradsi....takovej citlivej tvrdak....a v GoW3 vypada s tim plnovousem vazne jako frajer :) Spoiler: Doma mi bylo hodně líto ve dvojce, ale byl to ten nejlepší charakter z GOWka. Jinak ta jeho smrt, to byla podle mě nejlepším scéna ze série. Bohužel no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Prosim vas zadne spoily :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Prosim vas zadne spoily :( JJ, promiň, ale psaný už to tu bylo, ale i tak sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Doma mi bylo hodně líto ve dvojce, ale byl to ten nejlepší charakter z GOWka. Jinak ta jeho smrt, to byla podle mě nejlepším scéna ze série. Bohužel no :) Clovek sem napisy zadny spoilery a ty hned napises tohle.....myslim ze to nebylo citelny, dokud to trosku neposral rocky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Já vůbec nic neposral. To ty když jsi takhle odpovídal. Já to dal do toho , k tomu to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Někdo, kdo by teď dal hordu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Já vůbec nic neposral. To ty když jsi takhle odpovídal. Já to dal do toho , k tomu to je :) Jenze ja jsem nic neprozradil, zamerne jsem si na to dal pozor, to tys pak prokecel to jmeno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.