Thompsox Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Tak jsem našel další nabídku: 1349 Kč http://gamehut.cz/xbox-360/57-gears-of-war-3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 To je nejakej spam, ne? To samy v BF3...tohle ani neni tak moc dobra nabidka, ja to sehnal u xzone levnejc a to byla jeste limitka........navic nekdo tu postoval myslim ze z orginalek.cz cenu 999 kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 1349! Hah! To je asi fakt nejlevnější... Dmnce. NEJLÉPE BANOVAT TOTO.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Tak jsem se konecne trosku seznamil s GoW multiplayerem a musim rict ze jsem spokojen....ale par veci mi vadi, predvsim to ze kolikrat opravdu strasne rozhoduje kdo se prvni dostane k silne zbrani....pak, a to asi neni ani vytka, me az prekvapuje jak moc zalezi na soubojich na blizko, takze clovek musi neustale prepinat zbrane coz je vec na ktrou si jeste musim zvyknout...a trosku mam obcas problem se vyznat ve vojacich.....rikam si kolikrat cajk, to je partak a pak to koupim brokarnou :D Jinak je pravda ze se muze spotovat? A oblibene mapy zatim porad hotel a casem provereny gridlock...jinak ted se mi po snure her kdy jsem si pripadal jako diot, povedla uzasna (na ma meritka) hra, kdy jsme na trashballu strasne rychle rozdrtili tym, jelikoz jsem vyrazil k ochozu pro mulchara, kde nikdo nebyl a vsechny jsem je tam porasil, pri druhe hre uz tam byla slusna potycka tak jsem tam hodil smoka, vsechny vystrilel brokarnou a sel si pro mortar a kdyz jsem ho vyplitval tak jsem vsechy kosil lancerem....ve vysledku jsem mel tak pro me velmi potesujci skore 11k, 1Od, 0d, coz je zatim moje nejlepsi hra a vazne jsem si v tu chvili pripadal jak king :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 když už se tu říkají ceny tka nejvýhodnější je to asi odsud http://www.alza.cz/xbox-360-gears-of-war-3-d163939.htm 1259 ale máte zdarma 3 měsíční xbox live gold . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Hmmm.......nejlevnější to má asi www.peco.cz Cena cca 900k. Jinak jsem zjistil nějaké bugy v Hordě,a to když migruje hostitel,tak skore někdy zůstane a někdy nikoliv.Zrovna včera byl ve 42 kole v Ranked na medium a hostitel se odpojil,tak to přeplo na jiného,ale skore přes 400kk se vymazalo.No nic chyby jsou všude.Jdu hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Cena je pro mě stále vysoká, nemůžu si te´d dovolit koupit si hru za 900,-+ počkám si chvilku až cena sleze :). Jinak jaké jsou vaše pocity z té hry ? Lepší jak 2, horší jak 2? :) pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Singl - lepší jak Dvojka Multák - nwm popsat. Jinak DeSi, ten tripl jsem taky dal na té trashball mapě :D Co se týče mých neoblíbenějších map tak mám 2. Jedna je ta nejmenší, v obchodáku (jmenuje se hotel) a druhá pak, to dopíšu, nemůžu si vzpomenout. Ale je taková malá-střední a je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Singl - lepší jak DvojkaMulták - nwm popsat. Jinak DeSi, ten tripl jsem taky dal na té trashball mapě :D Co se týče mých neoblíbenějších map tak mám 2. Jedna je ta nejmenší, v obchodáku (jmenuje se hotel) a druhá pak, to dopíšu, nemůžu si vzpomenout. Ale je taková malá-střední a je venku. V obchodaku je checkout, pokud vim....v hotelu je prekvapive hotel :) Jinak vcera se mi take povedla dobra hra na ceckoutu, pac jsme chodili jako peticlene komando a vsechny jsme nemilosrdne dritili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Kruci pisek ja vam tak zavidim ach jo :lol: Musim pockat nez cena spadne dolu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jako 900 není nějak moc yakuzo. Něco prodej a hned kupuj, tahle hra je fakt úžasná a to ani nějakej fanda velkej GoW nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Sakra ta zaverecna scena tretiho aktu je vazne genialni, porad si to musim poustet na youtube..... pro me minimalne letosni nejpamatecnejsi herni scena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Ja uz na xku nejak nehraju tak sem si ho flashnul a u teto hry sem si rekl ze si ji koupim protoze tahle hra je totalni pecka a musim podporit vyvojare :)) .. DeSmond : DOOOOOST! Nebo se tu rozbrecim ze to nemam :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Mohu se zeptat na čistý herní čas ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Asi zalezi na zvolene obtiznotsi, uvadi se ze jde o nejdelsi kampan....ja jsem se dohral na casual treti akt a rekl bych ze to trvalo tak pet hodin, takze to ze sve strany nevidim ani na tech pet hodin (pokud ty posledni dva akty nejsou zazracne dlouhe)....tech vsude uvadenych 10-12 hodin je samozrejme i videi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Sakra ta zaverecna scena tretiho aktu je vazne genialni, porad si to musim poustet na youtube..... pro me minimalne letosni nejpamatecnejsi herni scena.... Taky furt pouštim na YouTubeku. Nejlepší prostě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Taky Vám tam chybí nějaká výrazná hudba? Kromě konce a toho konce třetího aktu tam nevidím nic takového, zatímco heroic assault z GoW 2 nebo Locust horde mi přirostli víc k srdci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 V obchodaku je checkout, pokud vim....v hotelu je prekvapive hotel :)Jinak vcera se mi take povedla dobra hra na ceckoutu, pac jsme chodili jako peticlene komando a vsechny jsme nemilosrdne dritili :) Jj je to tak. Tam kde jsem to četl ten název mapy, tak to měli blbě a Hotel jsem hrál poprvé dneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 11,5 hodin na normal, včetně sledování videí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tady je zřejmě nejlevnější origo :) http://www.unicomputer.cz/eshop/i-20345/ 885,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 11,5 hodin na normal, včetně sledování videí To jako vazne? Jak dlouhe jsou posledni dva akty? Je to treba pulka hry? Prvni tri akty mi utekly az moc rychle....zatim se mi to nezda jako nejdelsi GoW kampan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 sice nemam xbox jo :D ale ten konec tretiho aktu je fakt jeden z nejlepsich emočnich snimku z her :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 DeSi, já myslim že nejdelší akty jsou druhej a pátej (poslední). A pokud né ten druhej tak čtvrtej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 to Desmont: kolik trvala každá kapitola nevím, to jsem nestopovala, ale celkově to dalo 11 hodin něco, na jeden zátah (mimo wc, 4 kafí, a pauze na cígo) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Me teda z tech prvnich tri aktu prisel nejdelsi ten prvni..... Jinak ptam se hlavne prtoto, abych zjistil kolik mi tak zbyva, jestli se da rict, ze treba pulka (vim ze na akty je to blbost, jde mi o cas). Ta kampan je tak zabavna, ze bych nejradsi aby mela prinejmensim 50 takovych aktu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.