placek Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Co a jak k tomu dostanes pristup? Ja ten post postavil, nic u nej nebylo, stejne jako se k nemu nedalo prijit a neco navolit.....Jak se clovek dostane v horde ke silverbackovi? Neviděl jsi nic proto,že ještě nemáš dostatečný rank v Hordě.Tzn získat 170000 dolarů(a potom se Ti zobrazí Stříbrňák) a spoustu dalších věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Takze pristup k lepsimu vybaveni a tak budu mit az tehdy buduli hrat dostatecne dlouho hordu a videlam dohromady 170000 dolaru? Tedy cim vic hordu hraju, tim lepsi budu mit vybaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Takze pristup k lepsimu vybaveni a tak budu mit az tehdy buduli hrat dostatecne dlouho hordu a videlam dohromady 170000 dolaru? Tedy cim vic hordu hraju, tim lepsi budu mit vybaveni? Čim víc utrácíš za vybavení, tim ho máš lepší. Taky tam máš různý vylepšení, nejdřív např. hřeby a když za to utratíš dost peněz, tak se ti odemkne ostnatý drát atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ale chapu dobre ze ten progress se nevztahuje na jednu hru, ale celkove, takze kdyz prijde novacek bude mit kulova a kdyz prijde clovek co to hraje x hodin denne, tak bude nahroceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ale chapu dobre ze ten progress se nevztahuje na jednu hru, ale celkove, takze kdyz prijde novacek bude mit kulova a kdyz prijde clovek co to hraje x hodin denne, tak bude nahroceny... JJ, ukládá se ti to i pro další hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Takze pristup k lepsimu vybaveni a tak budu mit az tehdy buduli hrat dostatecne dlouho hordu a videlam dohromady 170000 dolaru? Tedy cim vic hordu hraju, tim lepsi budu mit vybaveni?Ano dá se to tak říct.Ovšem taky zde nastupuje taktika.Ono peněz je dost málo a člověk neví za co to utratit dříve .Jinak někteři kámoši už maji Ranky 70 a zbraně na hodně vysokých hodnotách.(6 až 8).Dneska jsem s nima hrál Hordu a opravdu je na co se těšit.Viděl jsem samostřílny na Level 8 a to je kanón. O Střibrňákovi ani nemluvě.Takže hrát denně a budeš zabiják! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ano dá se to tak říct.Ovšem taky zde nastupuje taktika.Ono peněz je dost málo a člověk neví za co to utratit dříve .Jinak někteři kámoši už maji Ranky 70 a zbraně na hodně vysokých hodnotách.(6 až 8).Dneska jsem s nima hrál Hordu a opravdu je na co se těšit.Viděl jsem samostřílny na Level 8 a to je kanón. O Střibrňákovi ani nemluvě.Takže hrát denně a budeš zabiják! Zrovna teď sem si Stříbrňáka odemkl :) Už se těšim, až si na něj našetřim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Střibrňák je fajn,ale musíš si dát pozor aby Ti ho někdo nevyfouknul před nosem.Může být jen jeden ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Střibrňák je fajn,ale musíš si dát pozor aby Ti ho někdo nevyfouknul před nosem.Může být jen jeden ve hře. Ok a jak to s nim je, to si ho koupíš a on se někde spawnuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Jakmile si ho někdo koupí,tak ho má dokud mu ho Locusti nezničí nebo mu do něj nevleze jiný hráč.Po zničení se zase objeví na stejném místě v dané mapě.Jinak tuším ,že v jedné jediné mapě jsou dokonce 2 Stříbrňaci.Ale nevzpomenu si v které. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Jak jako ranky 70, jako na MP? Nebo to má horda jak jsem tu četl zvláštní lvly či jak? Jinak pokud v MP tak to závidim, já už se těšim na lvl 75 na Anthony Carmine postavu a taky na 34 na Benjamin Carmine postavu. :D Edit: DeSmonde, když už jsem u těch Carminu pár stran před si psal že se možná dočkáme čtvrtého carmina, napřed bych dodal, že v žádnym případě - mrtvých carminu už bylo dost! (Anthony, Benjamin). K tomu je Dom a všichni Carmajni moje nejoblíbenější postavy GoWka. Navíc, podle wikipedie a ostatních webů byli carmini jen 3 a z nich byl jakože věkově nejstarší Clayton. (jen taková zajímavá informace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Podle gearsopedie jsou ctyri, jen se tri z nich objevili ve hrach.....jinak pro me to jsou proste takove komicke postavicky ktere to vzdycky schytaj, teda az na clay, to je frajer..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Podle wiki je to nejzkušenější a nejstarší z nich a docela profesionální voják řekl bych :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Samozřejmě že je to celkový rank těch 70.Ovšem jak to nahráli mi hlava nebere.Asi hrajou 24 hodin denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Našly by se tady 3 lidi na dohrání kampaně na insane v coopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Jáá!!! Mam na to i topic v xlive sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Nevím,ale ten Insane bude lepší jen ve dvou lidech,protože méně lidí dělá méně chyb.Navíc je to bez oživení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nevím,ale ten Insane bude lepší jen ve dvou lidech,protože méně lidí dělá méně chyb.Navíc je to bez oživení. pokud jedeš arcade tak je možnost oživení po 30 sekundách, ale pokud zemře ve jstejnou chvíli i spoluhráč tak jedete od posledního checkpointu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 nevíte někdo kde v jaké kampani je kladivo úsvitu, potřebuji s ním udělat poslední exekuci na ajch. Nepočítám poslední kapitolu tam už se používá jen na královnu a nejsou tam jiní nepřátelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jak přiletíš zachránit Dizzyho tak v tom skladu co ti ukazuje se zbraněma je kladivo, přesně Act 2 kapitola 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Heh, to já potřebuju exekuci z oneshotkou a minometem, nějaké tipy? Jinak, já chci dát coop ve 4rech na insane kvůli ajchům. Zrovna já bych dostal 4, za těžkou obtížnost, za insane, za coop dohrání a za 4 player coop dohrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Chci to dát ve 4 lidech kvůly ajchu, a při závěrečnym boji s bossem je tam locustu na popravování hammerem víc než dost. Co s tim coopem začít neska odpoledne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 2 Rocky: Myslim ze jsem se o tob bavil s tebou :) http://www.zing.cz/novinky/7323/chysta-se-gears-of-war-invaze-do-mortal-kombatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 No nedokážu si představit jak marcus skáče 2m do vejšky a kope s otočkou:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Dokazu si predstavit krasnou fatalitku s rozrezavanim nepritele lancerem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.