DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 JJ, co je originalniho na obrovskym zlatym kureti chrlici ohen....respektive kam se to hrabe na tancici vojaky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekDrtikol Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Hmm.... hral jsem jenom jednicku i tu jsem nedohral..a mam takovou optazku mam zahrat gears of war 2? Nebo ej to uplne stejny?? kdyz jo, tak tenhle titul neni pro me... Vem napřed dvojku, aby si věděl co v ní je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 JJ, co je originalniho na obrovskym zlatym kureti chrlici ohen....respektive kam se to hrabe na tancici vojaky :D Nech si ten sarkasmus pro sebe, každej má svůj názor a mě to prostě přijde nudné, natož aby to mělo na Crysis 2 easter egg. Já ti taky tvůj názor neberu, tak pomlč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ja hru zatim nemam..xbox sem si objednal dneska se vsim vsudy tak doufam ze v pondeli bude doma..ikdyz spis vto utery ale i tak se tesim jak malej a pak budu zkouset tyhle kravinky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Nech si ten sarkasmus pro sebe, každej má svůj názor a mě to prostě přijde nudné, natož aby to mělo na Crysis 2 easter egg. Já ti taky tvůj názor neberu, tak pomlč... Tvuj nazor ze ti to neprijde dobry si klidne nech, ale netvr mi ze tohle neni originalni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 to by byla brutální zbraň, jakej máš gametag: zapařil bych s tebou hordu.roman2277 nebo romanek2277 anebo romanenenek2277.To je náš elitní tým.Jinak dneska jsem dokončil polovinu mutátorů a například to bouchnutím je teda věc na jednu ránu složí všechno včetně Bersekrera.Jinak snad zítra se dostanu k Hordě nebo určitě budu hrát celý den v úterý od 8 do 20 a potom celou středu od 8 do 17.Zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Wou! Tak to je luxus, to by i insane byl lehkej když to dá vše na jednu ránu :D Jdu si ted taky zahrát hordu, uvidíme :) Jinak placeku, kolik už máš v hordě odehranejch her že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 25 % dolu je za kazdy mutator nebo proste za pouziti mutatoru? Ikdyz kill na jednu ranu, to asi za 25% dolu stoji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 To si piš, to ani pak nemusíš kupovat ploty, věže atd, a jen střílet a střílet :D Až si to odemknu tak si pojedu na insane, to bude eaasy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 25 % dolu je za kazdy mutator nebo proste za pouziti mutatoru? Ikdyz kill na jednu ranu, to asi za 25% dolu stoji :)Bohužel za každý.Takže za všechny 3 ztratíš 75% expů.Je to vyloženě jen na pobavení nebo na Insane Hordy apod.Ale za tu srandu to stojí.Jinak to má bohužel taky vliv na celkové skóre a to ,že se Ti počítá při použití všech tři mutátorů jen 25% bodů,takže rekordy se s tím nedají dělat.To má Epic dobře ošetřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Wou! Tak to je luxus, to by i insane byl lehkej když to dá vše na jednu ránu :D Jdu si ted taky zahrát hordu, uvidíme :) Jinak placeku, kolik už máš v hordě odehranejch her že?V Gearsu 2 170000 hord a v Gearsu 3 zatím jen okolo 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 cus jakou mate nastavenou rychlost otaceni v nastaveni, 10 je zakladni ja mam 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Po rade Umberta mam taky sestnact.......a rozhodne je to lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 a zbytek mas na 10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mam uz vsechno na 16 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 jo jo dik taky to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 cus jakou mate nastavenou rychlost otaceni v nastaveni, 10 je zakladni ja mam 16Já mám vše na 15.To je tak optimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 taky zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 170.000 hord? Když si představim kolik je to vln a hodin, ty nic jiného nehraješ, co? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hodin to je cirka přes 3000. Máš pravdu na Xbox prakticky nic jiného nehraju.(vyjímku tento rok tvořil Fable III).Ovšem když děláš stále jednu věc,tak jsi v ní lepší a lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livenriot Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 mám dotázek, ta verze od rrod je tam už čeština? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jo je to i s cestinou ted sem to zkousel takze super:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak to je borec postavit si Lancera z Lega #! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hustej týpek, čekal jsem něco menšího, ale tohle je mazec! Dokonce to i střílí... Ještě, že se neroztočila ta motorová pila, to bych už asi fakt nepobral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak to je borec postavit si Lancera z Lega #! tak to je husty :D kluk ma muj obdiv za kreativitu ! :) Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.