Anubis1 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hustej týpek, čekal jsem něco menšího, ale tohle je mazec! Dokonce to i střílí... Ještě, že se neroztočila ta motorová pila, to bych už asi fakt nepobral... Ale ta pila se tocila cca ve 3.14min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jo jo, ted uz jsem se na to video podíval pořádně... Jen mi přijde, že to není sestavené z normálních dílů LEGO, bežně dostupných ve všech možných prodávaných stavebnicích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Rekl bych, ze se to netoci, ale jen to jakoby cuka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak to každopádně, o rotaci nemůže být řeč, už jen když je vidět konstrukce té celé zbraně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jo jo, ted uz jsem se na to video podíval pořádně... Jen mi přijde, že to není sestavené z normálních dílů LEGO, bežně dostupných ve všech možných prodávaných stavebnicích... Samozřejmě, jinak by to nešlo. Jinak koukněte se na YT na lego guns nebo lego trezor (nwm jak je to v Aj.) - to budete čumět! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 O prvnim pridavku, ktereho se dockame uz 1. listopadu...... http://www.zing.cz/novinky/7449/gears-of-war-3-dlc-s-datem-vydani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Skvěle.Sice je to trochu zlodějna ze strany Epicu,ale hned kupuju.A jinak info na českých portálech je značně odfláknuté.Ty 4 upgrady budou super.Sirverbrand konečně dostane rakety jako v kampani,dále tam budou jako návnada Onyxová stráž,potom nová samostřílna,která bude platit i na Bosse(hlavně na berserkery) a jako poslední tam bude zcela nové vylepšení s překvapením.Epic se zase překonal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 pridejte si me na hrani..headset mam :-)) gamertag: Vychcijuxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Mě si mužete taky přidat GT: MaeekyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 mě taky . GT: Umberto CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Zdravím jen tak by mě zajímalo kolik G je rekord (jako kdo už a kolik má) a kdyžtak GT napište já znám odsud luK4SO 795G k čemuž gratuluji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Rekord je 1000G.Ten člověk má i Seriously 3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 mě taky . GT: Umberto CZ Přidával jsem si Tě 2x a bez odezvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 přidávejte : LuK4SOcze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 placek a víš GT ? nebo zdroj ? to asi bude dost závislej člověk co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Skvěle.Sice je to trochu zlodějna ze strany Epicu,ale hned kupuju.A jinak info na českých portálech je značně odfláknuté.Ty 4 upgrady budou super.Sirverbrand konečně dostane rakety jako v kampani,dále tam budou jako návnada Onyxová stráž,potom nová samostřílna,která bude platit i na Bosse(hlavně na berserkery) a jako poslední tam bude zcela nové vylepšení s překvapením.Epic se zase překonal. silně pochybuju že to dal protože dokončit 3000 matchů v každém modu to je nemožný stihnout za 18 dni to i kdyby jel ten člověk non-stop tak si myslím že to je nemožný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 kdyby jel ten člověk non-stop tak si myslím že to je nemožný... myslíš nebo to máš spočítaný? lidi jsou magoři a jestli to opravdu jde udělat, tak věřím že to udělal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 myslíš nebo to máš spočítaný? lidi jsou magoři a jestli to opravdu jde udělat, tak věřím že to udělal :) no vzhledem k tomu že warzone match se jede jeden něco málo přes 10 minut někdy i víc když ti idi.oti kempují a onyxová je za 3000 matchů to je 500 hodin a víc a vzhledem k tomu že od vydání je hra jen 433 hodin a to je jen jedna onyxová medaile a ten člověk má všech 65? to je nemožný!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 placek a víš GT ? nebo zdroj ? to asi bude dost závislej člověk co :DStačí se podívat na tabulku ajchů v Gearsu 3.Prosté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Stačí se podívat na tabulku ajchů v Gearsu 3.Prosté. tohle není o závislosti , ale o tom jak má kdo čas, já mám rodinu a práci , takže tolik času není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 O zavislosti je to asi taky, cas je druhy faktor ktery to ovlivnuje, ale bez "zavislosti" bys ho neprosedel u Gearsu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 nevíte jak získat onyxovou medaili Fanoušek války? tu za géčka, vím že má odehrát nějakých 5 událostí Gearsu ale nevím co si mám pod tím představit, a ještě někdo tu psal že četl knížky z gearsů, neví někdo názvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 To je přesně ten Ajch co udělal ten hráč( s 1000G) glitchem co tam měl Epic.Musíš hrát 5 událostí v Gearsu.(tj. kalendář události co máš napsaný v menu hry) edit:jinak 1000G už má více hráčů.(vím o 4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 placek tak dávej GT ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 K čemu Ti to bude?(TRaGiiC TAcTiiC,GC FTSA,BHL Speedy,Bradley | 14) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.