nejvetsiborec Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 To urcite ne, i kdyz kdo by se normalne takhle nastavil na triple kill, kdyby neprisel zezadu. Me nevadi lupara, ale spis, jak ti lidi s ni hraji, pribehnout, vystreli a utecou. Nebo kdyz nekdo stoji celou hru za sloupem s luparou (i kdyz to jde i s gnasherem). :) Ale hlavne z meho pohledu prichazi o to nejlepsi a to jsou souboje Gnashrem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ty si myslis o kazdym, kdo nesdili tvy nazory ze je to ♥♥♥♥♥, takze asi tak......Jinak pro takovy veci je sawed off k nezaplaceni Tak to není, ale kdyby jsi hrál z gnasherem a byl by jsi s ním dobrej a zabíjela by tě každá lamka luparou, tak asi změníš názor protože jestliže nováček lvl 5 je vyrovnanej z někým kdo má lvl 60 a má gnashera tak to je trochu o ničem ne? A tohle video to dosvědčuje, navíc kdybych šel ze zadu tak si je dám všechny i gnasherem (sice né na jednu ránu všechny ale i tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Souhlasím s Plackem, mě osobně z mp části Gears baví výhradně horda, a sem tam bestie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Proti gustu...ale rozhodne bych nezavrhoval klasicky mp, ja mu davam prednost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Horda je úžasná, peckovej mod z kterýho vyšel i úžasnej zombie mod v CoD a tak podobně a tak dále. Ale říct o multiplayeru že je to shit, tak to nechápu. Jakoby horda taky neměla svoje chyby a byla úžasná, já taky hraju hlavně MP v GoW - fakt mě baví (až na luparáky) ale taky proti Hordě neříkám nesmysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 prostě musím epic pochválit, je vidět že se neflákali a opravdu 3 díl ladili dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Horda je úžasná, peckovej mod z kterýho vyšel i úžasnej zombie mod v CoD a tak podobně a tak dále. Ale říct o multiplayeru že je to shit, tak to nechápu. Jakoby horda taky neměla svoje chyby a byla úžasná, já taky hraju hlavně MP v GoW - fakt mě baví (až na luparáky) ale taky proti Hordě neříkám nesmysli. Zombie mod pro CoD asi tezko vychazi z hordy, kdyz CoD WaW a GoW 2 vysli temer soucasne.....tyhle ty "hordacke" mody vydrz co muzes, jsou podle me docela stare.....Kazdopadne v GoW 3 se mi na trojce libi ty "takticke"prvky.... A s umbertem souhlasim....GoW 3 je akcni klenot vypilovany k dokonalosti, lidem co si stezuji na to ze je GoW porad stejny, vzkazu jen, proc menit to co funguje, radsi to pilovat a pak to dopadne jak to dopadlo u GoW 3 ;) (Navic ta hra - kampan je dost jina od zbylych dvou GoWu....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Na jednom webu bylo napsaný, možná tu byl i odkaz docela zajímavej kratkej popisek. Gears of War 1 = Battle Gears of War 2 = War Gears of War 3 = Survival To docela sedí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 No jak se to vezme, jestli se ty prvni dve mysli meritkem tak docela ano, s tim tretim souhlasim, mluvilo se o tom i dost v recenzich ze z epicke valecne dvojky se atmosfera v trojce zvrhla v takovy lehce apokalypticky boj o preziti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Mam tu otázku, jakou používáte ve hře postavu? Já Benjamina a už se nemůžu dočkat na Anthonyho. (Carmines) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Dom...Carmini me nejak moc neberou, takovy moc anonymni postavy, snad jen Clay za neco stal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Jj Dom je super, ale podle toho jakej. Mě se ten novej vůbec nelíbí ale za klasického jsem hrál. Předtím jsem hrál ještě za neobrněného marcuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Me se prave ten novy vousac libi strasne....skoda ze ten komandacky byl jen k predobjednavkam gamestopu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Za Samanthu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Samantha je zrovna postava za kterou bych nehral vůbec, každopádně já ti to neberu, jinak co používáte u locustů? Já zatím Therona, ale chci Kantuse nebo Zdivočelého Therona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 za královnu, je to hlavně kvůli medaili pak to změním až bude onyxová ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Jo, odehrát několik matchů za ženskou postavu, to se počítá i u Myrrah? Jestli jo, tak pecka, tu asi zvolim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Samantha je kost ;) Taky jsem ji mel chvili navolenou, pak jsem to radsi prepnul zpatky na doma...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 S tím souhlasím, ačkoliv je to jen fiktivní postava :D Ale když už tak bych radši vybral Anyu, docela se těšim na její civilní verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 sem si na 90% jistej že i královna se počítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Královna je žena, takže by měla.... Anya neni spatna ale kam se hrabe na Samanthu a ten jeji australsky prizvuk.....jinak nedavno jsem zjistil zajimavou vec, totiz ze ji dabuje ta sama herecka co Chloe v U2...cirou nahodou si jsou i dost podobne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 J, ten přízvuk je super, ale to bych moc ani v MP neřešil. Ačkoliv, s tou Chloe v U2, to asi není jen náhoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Řešil jsem postavu jako takovou, ale i multaku sem tam neco prohodi ;) No nevim jestli v epicu takhle podkuruji naughty dogu...zas tak podobny si nejsou, jsou to jen dve snedejsi stabajzny se stejnou daberkou....bylo by tezky si vybrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 ženský postavy se jim povedly, někdy si připadám jako virtuální PIMP:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 se Sam hraju protože mi někoho strašně připomíná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.