placek Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tomuhle rikam krutoprisne DLC ;)Je to sice pro fanouška fajn,ale ta cena 1200MSP? Zlodějna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Verim tomu ze bude, uz jen podle vyctu tech jmen ze zety...4 hraci.......hrozne se tesim na hrani za RAAMa.......a k tomu 6 MP map, no za 1200 MP je to skutecne bohate....Nikoliv map,ale jen postav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 tak sem to prave dohral a MS me pekne nasralo stim zaverem ze normalne ho davaly jako u kazku to snad jeste neudelal nikdo !!jo a dohrano od 11:00 do ted 19:30 No dohrát to jen jednou je jen ochutnávka.Ještě Ti zbývá mód Arcade a spousta dalších věcí.Jestli budeš chtít dosáhnout na většinu Ajchů(mimo šíleného seriously 3.0),tak si připrav 50 dalších hodin času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Je to sice pro fanouška fajn,ale ta cena 1200MSP? Zlodějna. Nprijde mi, videl jsem na xbl vetsi zlodejiny..... Nikoliv map,ale jen postav. Pozde, krom toho, ze je dobre cist, neni od veci pouzivat i tlacitko na editaci prispevku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 placek mas 1200 ms zlodejna ? videl jsme dlc uz i za 2400 nebo 1800 myslim že tech 1200 je střed a jinak pokud ti to přide hodně měl jsi si za 2400 ms koupit season pass který ti zpřístupní první 4 dlc zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 1200MSP je hodně? Tak dobrý no....... Jinak placeku, edit ti nic neříká že musíš v intervalu 30 minut napsat za sebou 3 zprávy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 A cteni ti nic nerika, ze musis psat neco co uz bylo napsano? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tak promin že jsem si zrovna toho nevšiml, a prosím pokud chceš napsat že pokud jsem si nevšiml toho co jsi napsal ty a co on ano, tak proto že 3 příspěvky za sebou se nedají přehlídnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Pravda, to je do oci bijici, od nejakeho cf zelenace bych to cekal, ale od placka ne.... Jinak o season passu zacinam distribuce uvažovat, pac se vyplaci skoro uz po dvou ohlasenych dlc, jen aby pak nebyli nejaky dlc jen se skiny za 400 msp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Já o něm neuvažuju, já ten season pass sakra chci, ale mam "jen" 1940 bodů a season pass stojí 2400 a ted jak je podzim nabitej tak si nemůžu tohle dovolit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Resim podobny problem, respektive poridit si to muzu, ale zatim se mi do toho ty penize davat nechce, pac nechci utratit uplne vse za hry :) Asi si pockam, stejne je to myslim neomezena nabidka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tak ted jsem si asi po tydenní pauze zase zahrál GoW3 a hned druhou hru to byl hroznej fail KD 3/7 a nakonec, poslední tři killy ve hře vůbec jsem dal já a triple kill takže 6/7, to sice není nic ani dobrého, ale kdyby jste viděli jak jsem je tam rozpůloval tim gnasherem... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 1200MSP je hodně? Tak dobrý no.......Jinak placeku, edit ti nic neříká že musíš v intervalu 30 minut napsat za sebou 3 zprávy? Hm... A Ty se laskavě nauč psát mé jméno ve správném tvaru.A jinak už do tohoto tématu nenapíši ani slovo.Sbohem náctiletí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Njn, skolonovani to je zradna vec.....ale rocky to mozna jeste ve skole neprobiral :) Jinak dotazek je Arcade bez cutscene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Jsem v 8., samozřejmě jsme to dávno probíraly, ale někdy se hold spletu, jinak placku, co ti prosimtě je?! Ses urazil? :lol:. Jinak DeSi, cutscény tam normálně jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Jsem v 8., samozřejmě jsme to dávno probíraly, ale někdy se hold spletu, jinak placku, co ti prosimtě je?! Ses urazil? :lol:. Jinak DeSi, cutscény tam normálně jsou. Ale evidentně ostatní věci ne - probíralY :cheesygrin: Buď to a nebo seš v dívčí škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Proboha jsme na hodině Českého jazyka, nebo co? Test nepíšu, tak nebude dbát na každý ♥♥♥♥ slovo... Furt lepší než půlka lidí na tady na CF co píše bez háčku a čárek, tak už přestaňte šťourat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Proboha jsme na hodině Českého jazyka, nebo co? Test nepíšu, tak nebude dbát na každý ♥♥♥♥ slovo... Furt lepší než půlka lidí na tady na CF co píše bez háčku a čárek, tak už přestaňte šťourat! český jazyk je malé č Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Kdo potrebuje hacky a carky? Precist to dokazes i bez nich ne, kdyz uz ses v ty osmicce? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 boze..tohle je krasa.. :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 český jazyk je malé č To sice ano, pokud by to nebyl název, ale tohle je název předmētu a navíc - na koho si tu dop*dele hraješ? Přestaň už ze sebe dēlat všeználka, a ty se DeSi vzpamatuj, takovej snad nejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 To sice ano, pokud by to nebyl název, ale tohle je název předmētu a navíc - na koho si tu dop*dele hraješ? Přestaň už ze sebe dēlat všeználka, a ty se DeSi vzpamatuj, takovej snad nejsi... Všechno bereš moc vážně rocky Jinak, už mám doma Gears 3 (výhra v soutěži), X360 plánuju až po Vánocích. Předpokládám že by bylo dobré sehnat si předchozí dva díly, než zahraju trojku, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Gears 2 určitě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Všechno bereš moc vážně rockyJinak, už mám doma Gears 3 (výhra v soutěži), X360 plánuju až po Vánocích. Předpokládám že by bylo dobré sehnat si předchozí dva díly, než zahraju trojku, co myslíte? Souhlasim, uz jsem to sam nekolikrat psal, rocky bere vsechno strasne vazne a asi mu pripada, ze mu tady vsichni na foru ublizujem a zamerne si z nej delame srandu, snad z toho vyrost..... Btw. nevim sice myslis tim "takovej snad nejsi", ale tezko vis jaky jsem ;) Jinak urcite porid prvni dva dily a uzijsi GoW maratonu, kdyz uz, tak uz......ja teprve pred trojkou konecne dohral jednicku a ted davame s kamosem patecni odpoledni dychanky stravene nad coopem GoWu a je to vazne k nezaplaceni....a po trech patcich jsem na zacatku druheho aktu GoW3, takze nam to i dost vadrzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak jsem ted odehral neco z "extremniho vikendu". Tak musim uznat, ze tohle opravdu extrem je. Tymy chodi spolu jako 5 teplousku, kazdej vyzira killy, proste hnuj. Timhle modem, me Epic opravdu extremne nasral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.