LuK4SO Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 jinak k tomu sekáčku normálně v hordě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak uz je 5 novych achievementu za 250 bodu: The Host with the Most - 25G Host a private Horde Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty). Places to See, People to Destroy - 25G Host a private Beast Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty). What Does This Button Do? - 50G Get 500 Silverback rocket kills in Horde (any map, any difficulty). It's Hammer Time! - 50G Achieve Level 4 in Horde Command Center fortifications. Kill Locust (Like a Boss) - 100G Defeat a Boss Wave as 5 Onyx Guards (Hardcore difficulty). ale DLC k nim jsem jeste nenasel. ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak uz je 5 novych achievementu za 250 bodu:The Host with the Most - 25G Host a private Horde Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty). Places to See, People to Destroy - 25G Host a private Beast Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty). What Does This Button Do? - 50G Get 500 Silverback rocket kills in Horde (any map, any difficulty). It's Hammer Time! - 50G Achieve Level 4 in Horde Command Center fortifications. Kill Locust (Like a Boss) - 100G Defeat a Boss Wave as 5 Onyx Guards (Hardcore difficulty). ale DLC k nim jsem jeste nenasel. ;o) DLCčko vyjde 1.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Kill Locust (Like a Boss) - 100G Defeat a Boss Wave as 5 Onyx Guards (Hardcore difficulty). Tohle nechápu, to jako musim udělat boss wave na hardcore difficulity z 5 lidma (vč. mě) kteří mají level 100? Takhle jsem to někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 jinak k tomu sekáčku normálně v hordě ;) Taky mě to napadlo, jen potkat toho co nosí sekáček je problém ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Není problém, počkej si pár vln a on se objeví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubajs Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Lidi jak jste dostali tu hru na DVD???Píše mi to,že je Image větší než kapacita DVD v ImgBurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Není problém, počkej si pár vln a on se objeví... Včera sem hrál x her a nic, dneska to zapnu a hned první hru mi tři přišli takže ajch splněnej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Lidi jak jste dostali tu hru na DVD???Píše mi to,že je Image větší než kapacita DVD v ImgBurn nikam to nedostávej a kup si to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Da nekdo se mnou Co Op? Nebo nejake mody? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Da nekdo se mnou Co Op? Nebo nejake mody? :P já se přidám. chtělo by to ještě dva ať jsme čtyři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jo to budu rad :) jeste 2 a pujdem ale hru budu mit asi tak 3-4 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jo to budu rad :) jeste 2 a pujdem ale hru budu mit asi tak 3-4 dny kampan jak na insane tak v coopu ve 4 mam ale klidne dam svama znova ( medaile ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Já bych rád projel ve 4 coop na nejlehčí nebo normal. Ale dneska bych dal hordu, je tu někdo kdo by dal? Aspon ve třech/čtyřech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 GOW 3 budu mit az v patek az si pro ni prijedu do prahy jsem totiz linej zvednout svou prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 chtěl sem se zeptat jak to teda s GOW 3 je... Někde sem viděl že to zruší flash xboxu , jak to teda je a musim mít novej flash nebo stačí převíst na jinej wave (v mim případě wave 2 ) dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 chtěl sem se zeptat jak to teda s GOW 3 je... Někde sem viděl že to zruší flash xboxu , jak to teda je a musim mít novej flash nebo stačí převíst na jinej wave (v mim případě wave 2 ) dikesstaco když budeš mít original xbox a original gears of war 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Někdo hold origo mít nechce a nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Tak ať si to řeší jinde, témata tady na to jsou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 DLC bylo odloženo o pár hodin. Podle Epicu "neočekávané technické problémy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Hm...sice už jsem tady nic psát nechtěl,ale jak se říká---nikdy neříkej nikdy.No nejenže bylo odloženo první DLC,ale navíc má Epic obrovské problémy se samotnou hrou.Tisícům lidí totiž zamrzla konzole a veškeré statistiky se vyresetovaly.(hlavně při hraní ve splitscreenu.)No paráda stejná situace jako ve 2 díle.A nejlepší na tom je to,že Epic neví co s tím!!Takže příjemnou zábavu.(můžete se modlit ať se Vám to nestane)Takže další pračka na peníze.Zákazniku kupuj a potom nás nezajímáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Hm ;( To já hrál ve splitu asi takový 4 hry MP a kampan, tak uvidíme, každopádně doufám že to dobiju aspon k lvl 50 než by se mi to vůbec stalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Já jsem Level 90 a konzole mě nejen ve splitu zamrzla už asi 10x.Jinak jednomu příteli se už ty statistiky vyresetovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tvl, to si snad dělaj prdel, podobnej bug i v GoW2 a oni to nevyřešily :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jenže v GoW 2 se to alespoň dalo vyřešit.Sice krkolomně,ale dalo.Ale zde si hráči na svém profilu už tuto hru nezahrají!Já už bych to dal právníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.