pazdy1468625863 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Zdravím kamarád si stáhl tuhle gamesku, ale když ji dá do Xka a začne kampaň tak se hra neustále načítá a nechce se načíst. Béhají mu tam neustále ty TIPY na hraní a to je vše. Nevíte v čím je problém? Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jenže v GoW 2 se to alespoň dalo vyřešit.Sice krkolomně,ale dalo.Ale zde si hráči na svém profilu už tuto hru nezahrají!Já už bych to dal právníkům. Jak to myslíš že zde si hráči na svém profilu už tuto hru nezahrají??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jak? Na tom profilu se už hra nedá nijak spustit! Nezahraješ si ani kampaň apod.Epic forever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Wtf? Takže když se ti vynulujou statistiky tak už nejde ani hrát?!?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 To je blbost i kdyby se vynulovali tak můžeš hrát ale nasralo by mne to když tam mám celkem dost nahrané ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Bohužel na daném profilu nemůžeš ani hrát.Černá obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 To nedává smysl, jak často se to děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jenže v GoW 2 se to alespoň dalo vyřešit.Sice krkolomně,ale dalo.Ale zde si hráči na svém profilu už tuto hru nezahrají!Já už bych to dal právníkům.jak se to dalo vyřešit? ve dvojce se mi smazal rank z 60 na 1. teď už mám 45 a 100 se asi nedočkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Rank se bohužel vyřešit nedal.Jen se dala obnovit funkčnost hry.A zde nejde ani to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Wow, už to nějak EPIC "okomentoval" nebo se to aspon snaží vyřešit???? A když o tom tak mluvíš placku, to se stalo tobě nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Wow, už to nějak EPIC "okomentoval" nebo se to aspon snaží vyřešit????A když o tom tak mluvíš placku, to se stalo tobě nebo? hele ty problémy byly opravdu ve dvojce , a někdy ti smazali rnak jen proto že jsi boostoval, takže borci co byli třeba na 9élvl. spadly na 10 a podobně. nicméně to n ový DLCčko šlape už jako hodinky bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinaski Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Detailna fotogaleria Epic Edicie s cca 45 cm soskou Marcusa Fenixa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Detailna fotogaleria Epic Edicie s cca 45 cm soskou Marcusa Fenixa si nepřišel s žádnou objevnou věcí:-) to už se tady řešilo , někde vzadu tak 1éstránek zpět. Sám jsem sošku měl a střelil jseji:-) Jo a soška má necelých 30cm výšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 umberto můžu vědět za koliks jí tak prodal, taky jí sháním tak abych věděl přibližně cenu, kdyžtak pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 umberto můžu vědět za koliks jí tak prodal, taky jí sháním tak abych věděl přibližně cenu, kdyžtak pmposlal jsem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak pánové a je to tady::bash::bash: OD DNEŠNÍHO DNE PO DOBU DVOU TÝDNŮ, BUDOU DVOJNÁSOBNÉ EXPY V MULŤÁKU GOW3. JE TO JAKO KOMPENZACE ZA PROBLÉMY S PRVNÍM DLC.:bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Pecka, skvělý, akorát budu zaneprázněn MW3 a GoldenEyem, jinak ten DLC mám taky a chci aspon 3 ajchy (hostovat hordu, beast a vlnu bosse v 5 onyxácích na hardcore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Pecka, skvělý, akorát budu zaneprázněn MW3 a GoldenEyem, jinak ten DLC mám taky a chci aspon 3 ajchy (hostovat hordu, beast a vlnu bosse v 5 onyxácích na hardcore)to taky potřebuju, rád ti s ajchama pomůžu, když tak se ozvi na livu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Přidám si tě, připojím splitscreen pokud k tomu půjdou postavy a jdeme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Umbe, tak si mě přidej at už konečně dáme, dal bych ještě ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Dobrý je že i když nemáte to DLC tak můžete hrát na těch mapách když se k někomu přidáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Heh, co? To je trosku "Epic" fail :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Wow, už to nějak EPIC "okomentoval" nebo se to aspon snaží vyřešit????A když o tom tak mluvíš placku, to se stalo tobě nebo? Mě se to stalo ve dvojce asi 8x.V tomto dílu naštěstí ne.Zatím.EDITOVAT:jinak v sobotu plánujeme v DLC ty ajchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Heh, co? To je trosku "Epic" fail :) No nahodil sem normálně hordu šel sem si pro jídlo vrátím se a koukám mapa azura, a teď sem hrál bestii na lodi v tom podpalubí nevím jak se to jmenuje a DLC nemám, nemám pointy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 jo hrát ty mapy můžeš i když nemáš DLC ale neumožnuje využívt velitelské stanoviště a další věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.