Bart777 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 to už sem zjistil ale aspoň si člověk zahraje na jiných mapách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 No jinak se už objevil návod ,jak předejít tomu resetu statistik a ranku.Stačí si pravidelně dělat zálohy savů.Třeba na USB flešku apod.Nicméně na toto zase přišli hráči a nikoliv Epic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Od nynějška budu určitě zálohovat, tohle se mi stát tak mi rupne :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak muzem dat Co Op nebo hordu nebo co chcete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak muzem dat Co Op nebo hordu nebo co chcete :) si me pridej : LuK4SOcze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Luky pridano nekdo dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Doufám že tu nechceš takhle odepisovat každému kdo si tě přidá.... Jinak, můžeš mě - někdy dáme versus, popř. hordu - gt v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Luky pridano nekdo dalsi? mě si taky můžeš přidat: Umberto CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 zkoušel sem dneska zálohovat ty save na flashku a píše mi to že je nelze převádět mezi úložnejma zařízeníma...má někdo stejnej problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No jinak se už objevil návod ,jak předejít tomu resetu statistik a ranku.Stačí si pravidelně dělat zálohy savů.Třeba na USB flešku apod.Nicméně na toto zase přišli hráči a nikoliv Epic.taky jsem zkoušel zálohovat savy na flashku a nejde to. tak jsem dva komu to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To ani nepůjde,protože MS používá odlišnou strukturu souborů.Jde tö udělat jen tak,že najedeš do hlavního menu hry a jako úložné zařízení vybereš tu flešku(či jiné) a tam se načtou veškeré statistiky ze serveru MS a poté jen odehraješ jedno kolo v Hordě a hned poté odejdeš do menu hry a pak se Ti aktualizuje ten profil na flešku.A je to hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 funguje to díky abych nebyl úplně ot jak jste na tom s Onyxovýma medailema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Mám jich zatím 11.(jeden přítel jich má 30) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 mám jich 8 a myslím že dneska dodělám 3 v Bestii co mi chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Mám jen jednu xD, brzo budu mít 2 další, a hodlám udělat 6000 killů z gnasherem a tak i onyxovku za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 a jak si na tom s gnashrem? třeba u Hammerbusteru si nedokážu 6000 killů představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Já mam level 41, takže žádná sláva, killů mám kolem 800, nehraju moc často a ted mi do toho skočí GoldenEye 007 Reloaded a MW3, takže nwm no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 no a de to nebo ne ? nejsem zas takovej nerd abych za hry utrácel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 tohle není hra tohle je srdcovka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 tohle není hra tohle je srdcovka ;) Presne tak. Ale s tim DLC to je hodne spatny vtip. Takze jestli to chapu, tak jsme zaplatili 600MSP pouze za achievementy a par vylepseni. Timto DLC u me Epic dost klesnul. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Bylo to 800MSP, obsahovalo 250 GS, 3 nové postavy, 2 camo na zbraně, 2 mapy do Hordy a Beastu + mapa Blood Drive z GoW2, vylepšení na silverback a velitelské stanoviště, na tuhle dobu je to podle mě dost slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No pokud sis koupil ten Pass, tak 600, ale proste DLC s 1.5MB je prasarna. Ty mapy byly urcite jiz na disku. Navic mapy muzou hrat lidi i bez DLC. Tak co to ma za smysl. :( Jinak toto DLC by melo byt 24.11. zdarma pro vsechny, tedy krome skinu a fortifikaci. Navic platit za neco, co uz je na disku je proste spatne. Ale pokud to nekdo schvaluje, tak nic proti. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tjn, ale tak to Epic v plánu určitě neměl, jinak s tím že je to prasárna když je to na disku souhlasím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Myslim, ze mel, to DLC by melo byt zdarma pro vsechny i s temi mapami z GoW1. Nic proti, DLC je fajn, ale ty okolnosti okolo toho moc fajn nejsou. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 onyxovejch medailý ám zatim 18. a jinak k tomu zálohování myslím že placek tu jen šíří kachny... na jinejch forech sem se nedocet ze by se nekomu v gow 3 vynuloval level (s vyjimkou lidí s epicu kteří testovali nové dlc pred vydáním...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.