Bart777 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ty killy nepovažuju za nejtěžší, to spíš popravy nemesis ikdyž teď tím updatem se zmešili požadavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 A píšu já snad že to považuju za nejtěžší? Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 a napsal sem já že říkám že považuješ killy za nejtěžší hned nemusíš startovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Musi, to by to jinak nebyl rocky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ale DeSi prosimtě ty už pro jednou mlč. Já nevyjíždim, jen nevím proč napsal že mu nepřišel zrovna ten nejtěžší, když nikdo před nim nic takového nenapsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 No, to bylo 10001 killů ne? To je možná hardcore, ale nezabere to ani polovinu času co tohle, tady musíš udělat 6000 killů vůbec z každou základní zbraní a to je jen asi 6 medailý z cca. 60 :D ne ne to by bylo easy :D v tom ajchu bylo ziskat kazdou insignii viznamenání ribbon a podobně a tech tam bylo a nejaký z nich byly vazne insane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ale DeSi prosimtě ty už pro jednou mlč.Já nevyjíždim, jen nevím proč napsal že mu nepřišel zrovna ten nejtěžší, když nikdo před nim nic takového nenapsal. Mozna by bylo lepsi udelat to same v tvem pripade......a predeslo by se tak ostatnimu ;) Uz se to tu resilo, nebudu tim zaplnovat diskuzi a klidne ti to napisu do PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Nová mapa z nového Map Packu co vyjde příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tak, právě dohráno na Insane a to jen v Arkádě a i tak je INSANE dost malé "slovo" na to jak je to těžké. Byli opravdu chvilky kdy mi došli nervy, třeba last boss, to bylo docela výzva i z mutátorem aktivní nabíjení (+ 10x damage), natož to dát bezněho - no potěš. Každopádně, ještě budu hrát hru na easy ve 4 pro ajch, kdo se chce přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak je na netu Gears of War 3 RAAM's Shadow DLC JTAG -Requires TU2- size 2GB Přidává více než tři hodiny hraní kampaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 O Raamu přemýšlím jestli koupím, kdo ho tu z vás bude mít? Aby jsme kdyžtak dali tu kampan a ještě hordu? (dlc ajchy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak, právě dohráno na Insane a to jen v Arkádě a i tak je INSANE dost malé "slovo" na to jak je to těžké.Byli opravdu chvilky kdy mi došli nervy, třeba last boss, to bylo docela výzva i z mutátorem aktivní nabíjení (+ 10x damage), natož to dát bezněho - no potěš. Každopádně, ještě budu hrát hru na easy ve 4 pro ajch, kdo se chce přidat? já se přidám na ten ajch ve čtyřech. nick:saza73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 O Raamu přemýšlím jestli koupím, kdo ho tu z vás bude mít? Aby jsme kdyžtak dali tu kampan a ještě hordu? (dlc ajchy) Mám season pass takze budu mít kazde dlc do gow 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 taky mám seasson pass takže nebude problém zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Porad premyslim, jestli kupovat season pass, prece jen se k tomu ted poradne nedostanu ale RAAMa bych urcite rad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Mám season pass takze budu mít kazde dlc do gow 3 no jo Luk4SO ty máš vždycky všechno:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Porad premyslim, jestli kupovat season pass, prece jen se k tomu ted poradne nedostanu ale RAAMa bych urcite rad.....Je fakt že se sason pasem ti to příjde nejlevněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 To je sice pravda, ale ted nemam skoro ani cas na hrani, natoz na hrani GoW MP, takze MP mapy pro me zatim nemaj moc smysl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Sakra epicka hra, kazdej dil porad lepsi a lepsi, asi proto, ze to nes...u jako CoDko. Perfektni pribeh, grafika na max az na ty moje vypaleny oci z hrani :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Lidi potřebuju radu. Do dneška jsem hrál v pohodě ale když jsem si chtěl odpoledne zahrát tak když mi najede startovní obrazovka kde mám zmáčknout start tak zmáčknu start a sekne se mi celý xbox. Zkoušel jsem to víckrát a vždycky se mi xko sekne. Nevíte někdo co s tím? Problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Lidi potřebuju radu. Do dneška jsem hrál v pohodě ale když jsem si chtěl odpoledne zahrát tak když mi najede startovní obrazovka kde mám zmáčknout start tak zmáčknu start a sekne se mi celý xbox. Zkoušel jsem to víckrát a vždycky se mi xko sekne. Nevíte někdo co s tím?Problém vyřešen. a jiný hry ti jdou??? A máš origoš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nechci tu za nikoho mluvit, ale on má origo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 a jiný hry ti jdou??? A máš origoš??? Jo origo mám a problém jsem vyřešil musel jsem si smazat Game data protože se to zasekávalo při načítání profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Ouch, takže se ti stratil postup v kampani??? Medaile máš?? (level v MP je jasné že stále máš když se to ukládá někam jakože na internet). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 koukal sem na ajchy v tom nový DLC a vypadá to na pohodový géčka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.