LuK4SO Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Bullet Marshhttp://www.zing.cz/novinky/8354/video-z-nove-mapy-gears-of-war-3 taky si to myslím že to bude z toho packu a jeste tam bude clocktower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Není Clocktower nějaká mapa z GoW1??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Není Clocktower nějaká mapa z GoW1??? samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 kolik úrovní má stříbrňák v hordě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 kolik úrovní má stříbrňák v hordě? celkem 5 aby jsi dosahl 5 potrebujes s nim nahrat 1 500 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Počkat, ten to nechápu, abych si odemkl max úroven u stříbrnáka, musím na něj "vyplatit" celkem 1.5m? To jako vážně? LOL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 jo je to tak třeba u věží si musel dát 360k ale 1,5m je dost, zas na onyxovou medaili velký prachy potřebuješ 5m takže to maj asi vypočítaný dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Já moc hordu nehraju, dal by někdo semnou? Chci udělat hlavně turrety na max abych mohl kupovat Fortification Center nebo jak se to jmenuje a dosáhnout u toho úrověn 4 (vyplítvat na tom pouze směšných 40000,-) a dostat ajch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 mám takovej problém dohrál sem jak arkádu tak hordu na insane ale ve válečným deníku mi to ukazuje jen zlatou medaili může to být tím že sem vynechal hardcore úroveň na kterou sem to nehrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 mám takovej problém dohrál sem jak arkádu tak hordu na insane ale ve válečným deníku mi to ukazuje jen zlatou medaili může to být tím že sem vynechal hardcore úroveň na kterou sem to nehrál?ne tím to nemůže být, mrkni do výběru kapitol a tam máš zobrazení na jakou obtížnost jsi to dohrál jedotlivou kapitolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 všechny mám na insane, je mi to divný když sem to dohrál tak se mi objevila onyxová medaile u cesta povinnosti ale u válečný štváč naskočila jen zlatá a teď se mi to samí stalo u hordy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 všechny mám na insane, je mi to divný když sem to dohrál tak se mi objevila onyxová medaile u cesta povinnosti ale u válečný štváč naskočila jen zlatá a teď se mi to samí stalo u hordytak to je fakt divný, to slyším poprvé že má někdo takovej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 právě tyhle 2 mi chybí abych měl hordu a kampaň hotovou, nechce se mi kampaň dělat znova ale budu asi muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Počkat, to jako máš všechny mise v kampan na insane hotový, máš ajch a medaily ne? Jestli je to tak tak napiš na epic forum nebo jim jakože na nějaké tel. číslo nebo jak to tam vedou, dělat to odznova je ku*va kus práce a dělat to znova, to je hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 no mám kompletně všechny onyxový medaile v kampani kromě onyx za tu arkádu a to samí u hordy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Vyšel RAAM's shadow a nikdo ani slovo? Až se dotahá, hurá na něj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Všichni, vč. mě jsou zaneprázdnění DLCkem do BF3, ala Back to Karkand! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 3 lidi na coop v raam shadow? (ted stahuju back to karkand a pak stahnu ramm shadow takze tak kolem 16:00 bych dal coop) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Všichni, vč. mě jsou zaneprázdnění DLCkem do BF3, ala Back to Karkand! Koukam ze posledni dobou rad mluvis za vsechny :D Ja mam teda jinej duvod proc nehraju :) A rozhodne bych dal prednost dohrani RAAMs shadow pred B2K :) Ovsem neni cas a ani bodiky, za kolik je samostatny RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Koukam ze posledni dobou rad mluvis za vsechny :D Ja mam teda jinej duvod proc nehraju :) A rozhodne bych dal prednost dohrani RAAMs shadow pred B2K :) Ovsem neni cas a ani bodiky, za kolik je samostatny RS? 1200MSP a taky ho uprednostnuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Toho jsem se bal, 800 MSP bych na uctu nasel, ale 1200 to bych musel zase kupovat a to se mi ted moc nechce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 To já koupila 2000, tak mi to vyšlo krásně i na Horde Command pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Já mam jen 1140, ještě 60 MSP a stáhnul bych si to taky, ale ted nemam peníze ani na 800 MSP :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 dneska sem ještě překvapivě nezapnul xko ale pak to stáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 dlc raam shadow dokončeno včetně všech achievmentů :) dojemy přiběh: se mi moc líbil možná i víc než původní gears of war 3 příbeh. herní doba: všude se udává kolem 3 hodin já s mími 3 přáteli jsme to dali v koopu za 1 hodinu a 20 minut :) achievmenty: jsou také celkem snadné až na Foreshadowing kde musíte v multiplayeru 10x popravit minha jako generál raam celkem obtížné vzhledem k tomu že za minha skoro nikdo nechodí ale dalo se to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.