rockyzz Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak to s tim Minhem je v poho, vemeš druhej ovladač nebo kámoše a dete do private game ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 dlc raam shadow dokončeno včetně všech achievmentů :)dojemy přiběh: se mi moc líbil možná i víc než původní gears of war 3 příbeh. herní doba: všude se udává kolem 3 hodin já s mími 3 přáteli jsme to dali v koopu za 1 hodinu a 20 minut :) achievmenty: jsou také celkem snadné až na Foreshadowing kde musíte v multiplayeru 10x popravit minha jako generál raam celkem obtížné vzhledem k tomu že za minha skoro nikdo nechodí ale dalo se to :) 1 a pul hodky? To mi prijde celkem malo :) Ale tak zase lepsi nez nic, dam tomu prednost pred MP mapama :) Tak to s tim Minhem je v poho, vemeš druhej ovladač nebo kámoše a dete do private game ne? :) To snad bude nejak osetreny, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 1 a pul hodky? To mi prijde celkem malo :) Ale tak zase lepsi nez nic, dam tomu prednost pred MP mapama :)To snad bude nejak osetreny, ne? :) To si nemyslim, všechny medaile takhle jdou získat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Pak je ajch jak krava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 jestli sem to dobře četl tak to musí být, standartní, veřejná nebo hodnocená o soukromí není nic psaný ale nezkoušel sem to a nechce dát někdo 10 vln za tým zeta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak to s tim Minhem je v poho, vemeš druhej ovladač nebo kámoše a dete do private game ne? :) haha to by se ti líbylo ale ono to takle nejde musí to být v rychlé,hodnocené nebo příležitotné hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak vyplnim celou hru kámošema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 hele mám dotaz, týká se to ajchu, kde máš s maulerem zabít deset vojáku , tak že se jejich střeli odrazí od maulerova štítu. Jde mi o to jestli to můžu udělat i v beastu nebo to musí být pouze v novém DLCčku v příběhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 já si myslím že jen v dlc protože tam sou ty mauleři tako lepší a říkaj to i v příběhu ale nezkoušel sem to, v dlc to jde udělat pomalu ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Tohle právě eRik postnul na chatu, tak to sem píšu, mrkněte na to: http://games.tiscali.cz/video/alternativni-osud-carmina-v-gears-of-war-3-spoiler-57975?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter // aneb jak by to bylo kdyby Carmine měl zemřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 V epicu jsou frajeri :D Ale vubec nevim ze takove hlasovani probehlo, dal bych hlas za smrt, ikdyz jsem byl vlastne nakonci GoW3 rad, ze tu helmu zvedl :D Holt rodinna tradice je rodinna tradice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Hlasování proběhlo, proběhlo přes Xbox Avatar Marketplace, a to tak že si lidi kupovali trička na kterých bylo napsáno Save Carmine (život) nebo Carmine Must Die (smrt). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Omg, uz i z hlasovani dokazou vytriskat prachy, no potes..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 No, podle mě je to v téhle době normální, se koukni na kraviny jako Superstar, kde stojí hlasovasí SMS, nevim asi 50 korun a posíla to miliony lidí. Šílený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 až jednou příjde doba kdy bude opravdu krize a lidi budou kupovat jen chleba a jíst suchý brambory, to potom všichni tito vyčůránci krachnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 No, podle mě je to v téhle době normální, se koukni na kraviny jako Superstar, kde stojí hlasovasí SMS, nevim asi 50 korun a posíla to miliony lidí. Šílený. Jo, ale tohle je uplne neco jinyho.......platit za to abych mohl hlasovat jestli umre videoherni postava? To mi uz prijde od Epicu (nebo jestli to bylo na popud Msoftu) fakt trochu prehnane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Dá se nějak přepnout čeština na angličtinu? Plápolavý výhonek mě moc nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Já mám opačnej dotaz... dá se přepnou AJ na CZ? Je potřeba online pass pro multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Já mám opačnej dotaz... dá se přepnou AJ na CZ?Je potřeba online pass pro multiplayer? Musíš změnit region v konzoli. Ne, online pass pro mulťák není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Češtinu a angličtinu si nastavujete v regionu konzole , mam dojem že je to v nastavení , lokalizace nebo tak nějak v samotné hře měnit jazyk nelze musí se nastavit celá konzole na požadovanou jazykovou stopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Já mám opačnej dotaz... dá se přepnou AJ na CZ?Je potřeba online pass pro multiplayer? online pass není potřeba přepnout z aj na cj a z cj na aj de v nastavení lokace v xbox settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Zdravím pařani :), to takhle hraju MP a najednou kolem mě proběhne soupeř a připevní na mne granát :)....poraďte jak se to dělá a jestli se ho mohu zbavit. Předem díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Zdravím pařani :), to takhle hraju MP a najednou kolem mě proběhne soupeř a připevní na mne granát :)....poraďte jak se to dělá a jestli se ho mohu zbavit. Předem díky za radu :) to nejde jediná věc co můžeš udělat je že poběžíš za ním :D a zabijete se navzájem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 to nejde jediná věc co můžeš udělat je že poběžíš za ním :D a zabijete se navzájem :D :)))) se to seběhlo tak rychle.....bylo to jen mlask a BUM :). A jak se to přilepení provádí? Dát si do ruky granát a B??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 :)))) se to seběhlo tak rychle.....bylo to jen mlask a BUM :). A jak se to přilepení provádí? Dát si do ruky granát a B??? presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.