Ondrej120 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Lidi kdyby někdo chtěl tak potřebuju pomoct s aichy z obou DLCéček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Zdravím! Mám dotaz,chci hrát s mými kluky Gears 3, ale chceme to hrát na 1 konzoli ve třech offline.Jde to vůbec ? děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Zdravím!Mám dotaz,chci hrát s mými kluky Gears 3, ale chceme to hrát na 1 konzoli ve třech offline.Jde to vůbec ? děkuji za odpověd. Jestli ve třech, tak to nevím, ale ve dvou jde split-screen určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ve třech to nejde, u GoW je split-screen jen pro dva hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Díky za odpovědi, já jen že u GOW2 to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Díky za odpovědi, já jen že u GOW2 to šlo. Ve třech? Tam šla obrazovka rozdělit až na 4 části? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 To si z něčím plete, každé Gears of War jde hrát po splitu jen pro dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Přesně jak píše rockyzz, Gears Of War 2 jde na jedné obrazovce maximálně pro dva. Trojka je na tom stejně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Tohle je šílený, určitě vyzkouším :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Tohle je šílený, určitě vyzkouším :-D To je fakt úžasný, škoda že to víme už asi týden od vydání hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 To je fakt úžasný, škoda že to víme už asi týden od vydání hry... hele rockyzz proč máš ve zvyku pořád mluvit za ostatní (TO VÍME) v množném čísle. Třeba já jsem to nevěděl že to tam je a díky tomas007 jsem se to dozvěděl. Někdy raději dvakrát přemýšlej než něco napíšeš chlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Tak sorry no, ale jde o to že asi 20 stran z5 to tu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 jo ale každej to nesleduje , třeba jako ty a pro spousty lidí, jako třeba já to je nová věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Plus proc musis bejt tak nerudnej porad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Jeden z prvních lidí který má Seriously 3.0 Fakt blázni :D http://www.youtube.com/watch?v=mQYWSsfWkNU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Respekt, takovyho casu :) Ale ten capek dava hrani asi dost, jako skoro 200 tis gecek, to je slusne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Respekt, takovyho casu :) Ale ten capek dava hrani asi dost, jako skoro 200 tis gecek, to je slusne :D jen bych k tomu podotknul, že seriosly 3.0 má už asi 20 lidí na světě a to normální cestou a ne podvodem. Každopádně respekt, i když já bych tak dlouho u toho nevydržel a někdy je lepší jít na pivko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ten seriously 3.0 bych fakt chtěl, ale strávit u toho každej den 3 měsíce v kuse 10 hodin, tak to fakt ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ten seriously 3.0 bych fakt chtěl, ale strávit u toho každej den 3 měsíce v kuse 10 hodin, tak to fakt ne :D já ho mám v plánu dosáhnout ale časem treba až za rok ale udelam ho :) je to ale jediný achievment co mi na mim xbox live acc chybí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 já ho mám v plánu dosáhnout ale časem treba až za rok ale udelam ho :) je to ale jediný achievment co mi na mim xbox live acc chybí :D Tak pokud hraješ jen jednu a tu samou hru, což je v tomhle případě GoW3 (neříkám že ty hraješ jenom jednu hru) tak to se časem odemkne, jenže to je pak nuda, já to rozhodně asi nikdy neudělám protože ted hraju Drivera, BF3, v březnu Max Payne a než v nich udělám ajchy tak to taky zabere čas a mezitim vyjde další hra a tohle mi kvůli 100G abych u toho strávil snad i tisíce hodin času, fakt nestojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Tak pokud hraješ jen jednu a tu samou hru, což je v tomhle případě GoW3 (neříkám že ty hraješ jenom jednu hru) tak to se časem odemkne, jenže to je pak nuda, já to rozhodně asi nikdy neudělám protože ted hraju Drivera, BF3, v březnu Max Payne a než v nich udělám ajchy tak to taky zabere čas a mezitim vyjde další hra a tohle mi kvůli 100G abych u toho strávil snad i tisíce hodin času, fakt nestojí :D já v mechanice střídám gow3 a bf3 takze bych rek ze casem to naskoci protože neajkou novou hru neplanuju jedine pokud koupim pointy treba kuli nejakymi dlc do bf3 tak si za jejich zbytek koupim trine 2 jinak nic dalsiho nechci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Už se objevilo info k novýmu DLC Fenix Rising: bude obsahovat 5 novejch MP map( Academy, Anvil, Depths, Escalation, The Slab) všechny souvisí s Fenixovým životem, 4 postavy + pro ty co už sou na lvl 100 je re-up což umožňuje zase návrat na lvl 1, re-up je možnej 3x a každej 100 lvl bude odlišenej barvou ( Red, Green and Gold) což se mi líbí a je další záminka pro hru, jen by mě zajímalo jestli se budou počítat ex. body co už jsou nahraný přes 100 lvl, o ty bych nerad přišel bližší info tady: http://epicgames.com/community/2011/12/gears-of-war-3-kicks-off-the-new-year-with-“fenix-rising”/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Postavy Recruit Clayton a Trashball Cole, pecka! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Trasball cole už možná někdo má když hrál betu, já ho mám, ale nevím jestli to ještě nebude jin ej cole v jiným oblečku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Nene, bude to ten samej, právěže to je problém dnešních her, oni vydaj exkluzivní postavu, prostě jako "raritku" a později to vydaj pro všechny, stupidní ale pro ostatní dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.