Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War 3

Fenix1468622475

Recommended Posts

• Odpovědi 1,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Nene, bude to ten samej, právěže to je problém dnešních her, oni vydaj exkluzivní postavu, prostě jako "raritku" a později to vydaj pro všechny, stupidní ale pro ostatní dobrý :D

Jj tohle v dnesni dobe nesnasim, clovek si zaplati za exluzivni obsah a kdyz z toho vytizej dostatek penez, tak to daj vsem zadarmo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám problém se 4 ribbonama může někdo poradit, nemám:

1, olé - jak se má nastražit granát na protivníka začínající retro útok zkoušel sem to už všemožně ale neotevře se mi

2, Expresní zásilka - zabití protivníka s označením a uklizením tady nevím co si mám představit pod tím uklizením

3, Špatné trávení - s wild ticrem spolknout granát a zabít nepřítele s tím se nevím vůbec rady hlavně to spolknutí granátu dělá problém

4, Rozvědka - označit 3 zbraně než budou sebrány, označuju jak to jde ale vyznamenání se neotevře

kdyby mi s tím někdo poradil byl bych vděčnej

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Proč je ve třetím díle Marcus opět ve vězení? :) Předevčírem jsem dohrál konečně celou sérii GoW, ale jsem trochu zmatenej píběhem... 1ka mi příběhem neřekla vůbec nic?! :) Není někde kompletně sepsanej příběh v češtině? :)

Díky ;)

Odkaz ke komentáři

to je jen vzpomíná je to prolog pak se přeci vzbudí v další kapitole, na internetu je toho dost podívej se po fun stránkách tam je vypsanej děj i to co bylo před první dílem

http://gearsofwar.herniweb.cz ? Nenašel jsem jinou stránku, kde by byl příběh a na GoW hernim webu je totální prd :(

Dneska jsem se chtěl připojit k Arcade game a nevím zda to byla chyba nebo to ten hráč bugoval, ale Act II kdesi v chapter 2, kde když jsem se připojil hra trvala 6 vteřin a vyběhla tabulka Chapter 2 complete... týpek byl level 86 a podle mě naháněl levely. Jenom já co jsem snim chvíli zůstal a zjistil jestli se hra rozeběhne nebo ne tak jsem dal level a půl.. dostával jsem Ribbon za to že jsem v kapitole nezemřel, onen hostitel měl nahnaný i skóre a jiný bonusy tak že musel nahrabávat i jiný. Vždycky když se pustila znovu chapter 2, dal v cinematicu pauzu čímž ho přeskočil...hra 6s a opět se načetla Chapter 2. Stalo se to už někomu?

Btw co znamená hláška : Unsupported NAT - Your NAT type does not meet the minimum requirement for this mode? nemůžu kvůli ní založit public arcade kampaň

Odkaz ke komentáři

xManitua: To samý se mi taky stalo, dohráli jsme první akt a pak ve druhým aktu tenhle bug. Po asi 4tým opakování jsem se odpojil. Snad až si příště dám arcade, tak to nebude takhle blbnout, rád bych si zahrál.

S tím NAT, xbox je za routerem a nemá tak veřejnou IP adresu, jestli můžeš, tak si nastav router, aby se šlo z venčí připojit přímo na tvoje xko.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Tady najdeš návod, jak na to.

Odkaz ke komentáři

xManitua: To samý se mi taky stalo, dohráli jsme první akt a pak ve druhým aktu tenhle bug. Po asi 4tým opakování jsem se odpojil. Snad až si příště dám arcade, tak to nebude takhle blbnout, rád bych si zahrál.

S tím NAT, xbox je za routerem a nemá tak veřejnou IP adresu, jestli můžeš, tak si nastav router, aby se šlo z venčí připojit přímo na tvoje xko.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Tady najdeš návod, jak na to.

Díky moc ;) jinak to asi neudělám viď? protože s routerem vůbec dělat neumim, byl jsem rád když sem zprovoznil doma wifi :( :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu