Umberto Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 ještě jsem zvědavej na ajchy co tam zase bude zač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Nene, bude to ten samej, právěže to je problém dnešních her, oni vydaj exkluzivní postavu, prostě jako "raritku" a později to vydaj pro všechny, stupidní ale pro ostatní dobrý :D Jj tohle v dnesni dobe nesnasim, clovek si zaplati za exluzivni obsah a kdyz z toho vytizej dostatek penez, tak to daj vsem zadarmo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Jj tohle v dnesni dobe nesnasim, clovek si zaplati za exluzivni obsah a kdyz z toho vytizej dostatek penez, tak to daj vsem zadarmo.... Mě to sice potěšilo protože betu jsem nehrál a za tu postavu si chci zahrát, ale už to přeháněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Jj tohle v dnesni dobe nesnasim, clovek si zaplati za exluzivni obsah a kdyz z toho vytizej dostatek penez, tak to daj vsem zadarmo.... Kéž by to bylo zadarmo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ten Cole bude jinej, taky bude navlečenej v těch chráničích ale bude mít jinou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 To mě zajímá jakou :D Podle mě bude úplně stejnej protože tam je i další "limitovanej" bonus a to Savage Kantus který byl myslím u předobjednávek z nějakého US shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ten Cole bude jinej, taky bude navlečenej v těch chráničích ale bude mít jinou barvu. barva stejná celej modrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Treba to bude bily Cole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 ještě jsem zvědavej na ajchy co tam zase bude zač... http://www.xbox360achievements.org/news/news-10486-Gears-of-War-3-Fenix-Rising-DLC-Achievements-Revealed.html - 3 z nich jsou INSANE!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Jak bude vypadat sem neviděl ale četl sem dohady na epic foru a tam bylo že bude vypadat jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 http://www.xbox360achievements.org/news/news-10486-Gears-of-War-3-Fenix-Rising-DLC-Achievements-Revealed.html - 3 z nich jsou INSANE!!!! podle mě žádný neni insane spíš bych řekl že 2 jsou těžké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 podle mě žádný neni insane spíš bych řekl že 2 jsou těžké... Celkem 3x za celou dobu dosáhnout level 100 zabere opravdu tunu času a získat všechny ty ocenění nebo jak se to jmenuje, tak to taky zabere dost času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 jestli se budou započítávat body co už sou nahraný přes lvl 100 tak to zas tak dlouhý nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Celkem 3x za celou dobu dosáhnout level 100 zabere opravdu tunu času a získat všechny ty ocenění nebo jak se to jmenuje, tak to taky zabere dost času. mě zbývají jen 2 ribbony a ty levly to je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 hloupá otázka ale co je myšleno těmi ribbony? beru zpátky už to vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 video s novou mapu Anvil http://www.gamespot.com/showcases/gears-of-war-3?sid=6348301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 video s novou mapu Anvilhttp://www.gamespot.com/showcases/gears-of-war-3?sid=6348301 To vypadá luxusně, už se těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 mám problém se 4 ribbonama může někdo poradit, nemám: 1, olé - jak se má nastražit granát na protivníka začínající retro útok zkoušel sem to už všemožně ale neotevře se mi 2, Expresní zásilka - zabití protivníka s označením a uklizením tady nevím co si mám představit pod tím uklizením 3, Špatné trávení - s wild ticrem spolknout granát a zabít nepřítele s tím se nevím vůbec rady hlavně to spolknutí granátu dělá problém 4, Rozvědka - označit 3 zbraně než budou sebrány, označuju jak to jde ale vyznamenání se neotevře kdyby mi s tím někdo poradil byl bych vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Jak se označuje, pokud se můžu zeptat? Doteď jsem si myslel, že se to dělá nějak automaticky, ale příspěvek od Bart777 mě vyvedl z omylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Buď protihráče nebo zbraně, stačí kliknout na pravou analogovou páčku je to i jedna z onyxových medailí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Proč je ve třetím díle Marcus opět ve vězení? :) Předevčírem jsem dohrál konečně celou sérii GoW, ale jsem trochu zmatenej píběhem... 1ka mi příběhem neřekla vůbec nic?! :) Není někde kompletně sepsanej příběh v češtině? :) Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 to je jen vzpomíná je to prolog pak se přeci vzbudí v další kapitole, na internetu je toho dost podívej se po fun stránkách tam je vypsanej děj i to co bylo před první dílem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 to je jen vzpomíná je to prolog pak se přeci vzbudí v další kapitole, na internetu je toho dost podívej se po fun stránkách tam je vypsanej děj i to co bylo před první dílem http://gearsofwar.herniweb.cz ? Nenašel jsem jinou stránku, kde by byl příběh a na GoW hernim webu je totální prd :( Dneska jsem se chtěl připojit k Arcade game a nevím zda to byla chyba nebo to ten hráč bugoval, ale Act II kdesi v chapter 2, kde když jsem se připojil hra trvala 6 vteřin a vyběhla tabulka Chapter 2 complete... týpek byl level 86 a podle mě naháněl levely. Jenom já co jsem snim chvíli zůstal a zjistil jestli se hra rozeběhne nebo ne tak jsem dal level a půl.. dostával jsem Ribbon za to že jsem v kapitole nezemřel, onen hostitel měl nahnaný i skóre a jiný bonusy tak že musel nahrabávat i jiný. Vždycky když se pustila znovu chapter 2, dal v cinematicu pauzu čímž ho přeskočil...hra 6s a opět se načetla Chapter 2. Stalo se to už někomu? Btw co znamená hláška : Unsupported NAT - Your NAT type does not meet the minimum requirement for this mode? nemůžu kvůli ní založit public arcade kampaň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 xManitua: To samý se mi taky stalo, dohráli jsme první akt a pak ve druhým aktu tenhle bug. Po asi 4tým opakování jsem se odpojil. Snad až si příště dám arcade, tak to nebude takhle blbnout, rád bych si zahrál. S tím NAT, xbox je za routerem a nemá tak veřejnou IP adresu, jestli můžeš, tak si nastav router, aby se šlo z venčí připojit přímo na tvoje xko. http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm Tady najdeš návod, jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 xManitua: To samý se mi taky stalo, dohráli jsme první akt a pak ve druhým aktu tenhle bug. Po asi 4tým opakování jsem se odpojil. Snad až si příště dám arcade, tak to nebude takhle blbnout, rád bych si zahrál.S tím NAT, xbox je za routerem a nemá tak veřejnou IP adresu, jestli můžeš, tak si nastav router, aby se šlo z venčí připojit přímo na tvoje xko. http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm Tady najdeš návod, jak na to. Díky moc ;) jinak to asi neudělám viď? protože s routerem vůbec dělat neumim, byl jsem rád když sem zprovoznil doma wifi :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.