Umberto Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To neni tak strasny, jen nechapu proc se mi neotevrel ohnivej hammerburst a lancer kdyz jedine pozadavky byli dohrat hru pred datem.... to je fakt divný, já to otevřený mám. Jinak to provedení ohně se mi vůbec nelíbí:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Tak pardon, ted jsem zjistil ze to vazne otevrene mam a hned jsem si to zapnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Tak pardon, ted jsem zjistil ze to vazne otevrene mam a hned jsem si to zapnul :) už tolik nehul, potom nevíš co máš a co ne, mimochodem v květnu jednu si užít do Amsterdamu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 No ja jsem si toho ocividne nevsiml ani za strizliva a nejak jsem po tom moc nepatral......ty jo to se nekdo ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 No ja jsem si toho ocividne nevsiml ani za strizliva a nejak jsem po tom moc nepatral......ty jo to se nekdo ma... :-) jezdíme každý rok:-) Lenetak za 800kč a ubytko na housebotu za 3 dny 60€. Ale dost už o Amstlu. Ať žijou gearsy:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 http://lggaming.wordpress.com/2011/05/01/microsoft-offering-gears-of-war-3-beta-codes-to-share-with-your-friends/ Narazil jsem teď na tuhle zprávu. Tak to chci zkusit a zeptat se, jestli někdo nebudete mít toho 8mýho Května někdo kód navíc. Rád bych si betu vyzkoušel a byl bych vážně vděčný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Hehe, zrovna jsem sem o tom chtel napsat....typozadavky jsou silene, zdimarna nejvetsiho kalibru, kdo vse splni tak je borec....... Jinak to ani neni potreba, ja to spustil na neflashlym xboxu z verze co koluje na netu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Hehe, zrovna jsem sem o tom chtel napsat....typozadavky jsou silene, zdimarna nejvetsiho kalibru, kdo vse splni tak je borec.......Jinak to ani neni potreba, ja to spustil na neflashlym xboxu z verze co koluje na netu.... Neposlal by jsi mi kdyžtak prosím PMku s nějakým odkazem na tu verzi? Ale myslím, že všichni dostanou i bez splnění požadavků jeden key gratis toho 8.5. Takže kdyby jste někdo nevěděl, co s ním, byl bych nadšen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Je to pár stran zpátky návod a download je v popisu videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Ale pozor kde stahujes, putuje vice verzi ja osobne jsem nakonec rozjel az tu z torrentu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Asi to nakonec nechám bejt, narazil jsem na nějaký vyjádření o banování v plné hře pro ty, kteří to rozjedou jinak než přes oficiální klíč, tak nebudu riskovat, i kdyby to byla kachna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Ak chcete hrať betu a nemáte key pozrite sa sem: http://xboxtuts.blogspot.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 taky bych raději neriskoval, se zase tak nic nestane, když si to zahrajete o něco později:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Mám tu navíc kod do bety,vyhraný na xbox webu :) ,za mírný poplatek je váš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Hm...tak jsem skoro na ranku 30 a konstatuji že je tam zatím chyb jako máku.Snad to doladí v plné verzi.V září čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 proto tu betu MP udělali, ale je jasný že i tak plnou verzi hry budou dolaďovat patchema během hraní po vydání plné hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Asi (nebo spis urcite) jsem nehral tu hru tak dlouho a bych si tech chyb vsimnul.....zajimalo me co mas na mysli, jestli nejake mega bugy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Taky by mě zajímalo jaký chyby, hrál sem do ranku 15 a ničeho sem si nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Tak bylo oznámeno co bude ve speciálních edicích GoW 3 text Eurogamaru : Společnost Microsoft ve spolupráci s vývojářským studiem Epic Games dnes oznámila obsah balení a ceny limitovaných edic Gears of War 3. Speciální verze Gears of War 3 budou dvě - Limited Edition a Epic Edition. V limitované edici bude Octus Service Medal ve speciální Octus Award krabičce. Jedná se o věrnou repliku medaile v měřítku 1:1, kterou obdržel otec Marcuse, Adam Fenix, za zásluhy při práci na Hammer of Dawn. Limitovaná edice dále nabídne exkluzivní multiplayerovou postavu Adama Fenixe – každá Octus Service Medal medaile je gravírována jedinečným Xbox Live kódem, který je jedinou cestou jak postavu Adama získat. COG vlajka (replika vlajky vlající nad House of Sovereigns) a závěť Adama Fenixe "Last Will and Testament" jsou také součástí limitované edice. Ta má odhadovanou maloobchodní cenu 1699 Kč. Epická edice bude oproti tomu skutečně epická. Obsahuje totiž limitovanou kolekci sochy Marcuse Fenixe – monument navržený výtvarným ředitelem Epic Games Chrisem Pernou a precizně zpracovaný řemeslníky z dílny Triforce. Socha váží 1,7 kg a na výšku má 285 mm. Další specialitkou epické edice bude The Art and Design of Gears of War – spisovatel Tom Bisell nabídne ve své 96 stránkové příručce utajované informace ze zákulisí vývoje, rozhovory, fotografie, koncepční výtvarné návrhy a spoustu dalšího materiálu přímo z vývojářského studia Epic Games. A na závěr ještě Infected Omen Weapon Pack – limitovaná kolekce vzhledu základních zbraní v multiplayeru (Lancer, Retro Lancer, Hammerburst, Sawed-off Shotgun a Gnasher Shotgun). K tomu všemu bude Epic edice obsahovat vše, co má i limitovaná edice. Odhadovaná maloobchodní cena Epic edice je 2999 Kč. Já nevim jak vy ale já jdu do tý Epický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Sakra ta Epic vypada luxusne...no uvidime jak na tom tou dobou budu s penezmi, ale zatim to vypada taky na Epic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ja už mám předobjednánou Epic editiot ze Zavvi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Za kolik???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 100liber, a vzhledem k tomu že libra šla gteď dolů a nepředpokládá se její nárust je to pohoda:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Zajimave, to si asi konecne poridim kreditku na platbu pres internet a taky do toho pujdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Kupuju epic ať to stojí co to stojí. Kvůly gears of war sem si koupil xbox a ne ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.