LuK4SO Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Chystam se koupit 3 dil doporucily byste me koupit aj ostatni 1 a 2 a zacat do hrat postupne ? na zacatku gow 3 je male video ktere te seznámi s predchozími díly takze nemusis je to na tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Chystam se koupit 3 dil doporucily byste me koupit aj ostatni 1 a 2 a zacat do hrat postupne ? Když budu mluvit za sebe kup si vše a hraj8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Já pořídil nejdřív 3 tu sem dohrál a až potom sem koupil 2 a jedničku nemám ale příběh vím a co sem nevěděl to sem dočetl na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 No kazdopadne pro plnypozitek ze serie GoW bych urcite zacal jednickou a skoncil trojkou, prece jen je i hezke videt jak se ta serie vyvijela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 No kazdopadne pro plnypozitek ze serie GoW bych urcite zacal jednickou a skoncil trojkou, prece jen je i hezke videt jak se ta serie vyvijela :)sdílím názor s DeSmondem, Jednička je prostě jednička, já to říkám pořád, ponurá a hodně atmosférická, další dva díli jsou velmi dobrým pokračováním, ale vše pochází od prvního dílu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Mě jednička bavila asi nejmíň.. hlavně easy bylo jak insane ve trojce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ja kdyz zacinal s GoW (GoW2), tak me to absolutne nebavilo, chytlo me to az casem a to hlavne kvuli splitscreen coopu, ktery povazuji za dokonalou zabavu...zpetne jsem hral i jednicku,k terou povazuji za hodne kvalitni, celkove mi tak prijdou vsechny tri dily kvalitativne stejne, jen trosku odlisne, kdybych ale musel vybrat jeden jediny dil jako nejlepsi, paradoxne bych asi sahl po druhem dile :) Ale jak rikam, vyhral by jen o neznatelny chlup, protoze tahle serie mela grady od zacatku do konce a v tempu rozhodne nijak nepolevila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ja kdyz zacinal s GoW (GoW2), tak me to absolutne nebavilo, chytlo me to az casem a to hlavne kvuli splitscreen coopu, ktery povazuji za dokonalou zabavu...zpetne jsem hral i jednicku,k terou povazuji za hodne kvalitni, celkove mi tak prijdou vsechny tri dily kvalitativne stejne, jen trosku odlisne, kdybych ale musel vybrat jeden jediny dil jako nejlepsi, paradoxne bych asi sahl po druhem dile :) Ale jak rikam, vyhral by jen o neznatelny chlup, protoze tahle serie mela grady od zacatku do konce a v tempu rozhodne nijak nepolevila.... podle mě byl druhý díl nejhorší ze všech tím ovšem nechci říct že byl špatný ale podle mě je nejlepší Gears of War 3 potom Gears of War a jako poslední Gears of War 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 No jo holt kazdyho vkus.....ja se nejvic bavil u GoW2 v coopu, prijde mi i jako nejdelsi kampan a ikdyz je hodne tmava, tak to zas vynahrazaju jistou epicnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Bylo oznámeno další DLC - Forces of Nature,bude obsahovat 5 map do mulťáku. 3 nové: Artillery,Aftermath a Cove. 1 mapu z Gearse 1: Raven Down a 1 z Gearse 2: Jacinto. Nové postavy: Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite a Savage Hunter. Nové skiny na zbraně a staronový mod Guardian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 a nevíš jestli už sou známý i nový ajchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Co vím tak ajchy ještě známe nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 (zde video o novém dlc : http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/146?ch=1 (16:22) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Ajchy, co se týče DLC většinou se dostanou na světlo světa tak 2 dny před vydáním DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 mám problém dneska sem zapnul hru a zmizeli mi všechny statistiky, všechny onyxový medaile a veškerej postup, ajchy zústali, neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 To uz se tu par stran zpet resilo, at si to clovek radej zalohuje, ovsem to uz je dost davno, cekal bych, ze uz to v epicu opravili..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 no nic vyčetl sem na gear foru že to nejde opravit nebo vrátit zpět, takže s hrou sem zkončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 To uz se tu par stran zpet resilo, at si to clovek radej zalohuje, ovsem to uz je dost davno, cekal bych, ze uz to v epicu opravili..... Jak si to mám zálohovat? :) Ne že bych toho měl moc, ale jistota je jistota do budoucna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 buď na flashku nebo na to cloud save game, když zapneš hru dáš start dáš tuhle 3 možnost a stačí když odehraješ jakejkoliv jeden zápas stačí private a po dohrání se ti to uloží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 no nic vyčetl sem na gear foru že to nejde opravit nebo vrátit zpět, takže s hrou sem zkončil Stejná nebo podobná chyba byla i u GoW2, v Epicu tohle opravdu hodně posrali že to nedokázali ani za ty měsíce co hra vyšla opravit, hlavně že rejžujou prachy za DLC který už mají naplánované i před vydáním, já GoW3 furt hrát budu i když se mi to možná někdy taky stane, je to skvělá a zábavná hra, ale tohle je opravdu naprd no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 no nic vyčetl sem na gear foru že to nejde opravit nebo vrátit zpět, takže s hrou sem zkončil Stihl jsi to Seriously 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Stihl jsi to Seriously 3.0? O tom silně pochybuju, myslim že kdyby to měl tak by mu to zas extrémně nemuselo vadit (si myslim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 nestihnul, 37 onyx medailí a 98 lvl po prvním re-upu, takže smůla kdybych to měl tak je mi to jedno ale zústali mi postavení v žebříčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 O tom silně pochybuju, myslim že kdyby to měl tak by mu to zas extrémně nemuselo vadit (si myslim). Me je jedno co ty si myslis, ja se ptal bartika ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Me je jedno co ty si myslis, ja se ptal bartika ;) Uklidni se :D Tady jde o to že kdyby tu někdo z nás ten ajch měl tak by tu o tom určitě byla diskuze na 3 stránky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.