Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War 3

Fenix1468622475

Recommended Posts

• Odpovědi 1,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

No kazdopadne pro plnypozitek ze serie GoW bych urcite zacal jednickou a skoncil trojkou, prece jen je i hezke videt jak se ta serie vyvijela :)
sdílím názor s DeSmondem, Jednička je prostě jednička, já to říkám pořád, ponurá a hodně atmosférická, další dva díli jsou velmi dobrým pokračováním, ale vše pochází od prvního dílu:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja kdyz zacinal s GoW (GoW2), tak me to absolutne nebavilo, chytlo me to az casem a to hlavne kvuli splitscreen coopu, ktery povazuji za dokonalou zabavu...zpetne jsem hral i jednicku,k terou povazuji za hodne kvalitni, celkove mi tak prijdou vsechny tri dily kvalitativne stejne, jen trosku odlisne, kdybych ale musel vybrat jeden jediny dil jako nejlepsi, paradoxne bych asi sahl po druhem dile :) Ale jak rikam, vyhral by jen o neznatelny chlup, protoze tahle serie mela grady od zacatku do konce a v tempu rozhodne nijak nepolevila....

Odkaz ke komentáři

Ja kdyz zacinal s GoW (GoW2), tak me to absolutne nebavilo, chytlo me to az casem a to hlavne kvuli splitscreen coopu, ktery povazuji za dokonalou zabavu...zpetne jsem hral i jednicku,k terou povazuji za hodne kvalitni, celkove mi tak prijdou vsechny tri dily kvalitativne stejne, jen trosku odlisne, kdybych ale musel vybrat jeden jediny dil jako nejlepsi, paradoxne bych asi sahl po druhem dile :) Ale jak rikam, vyhral by jen o neznatelny chlup, protoze tahle serie mela grady od zacatku do konce a v tempu rozhodne nijak nepolevila....
podle mě byl druhý díl nejhorší ze všech tím ovšem nechci říct že byl špatný ale podle mě je nejlepší Gears of War 3 potom Gears of War a jako poslední Gears of War 2
Odkaz ke komentáři

Bylo oznámeno další DLC - Forces of Nature,bude obsahovat 5 map do mulťáku. 3 nové: Artillery,Aftermath a Cove. 1 mapu z Gearse 1: Raven Down a 1 z Gearse 2: Jacinto. Nové postavy: Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite a Savage Hunter. Nové skiny na zbraně a staronový mod Guardian.

Odkaz ke komentáři

no nic vyčetl sem na gear foru že to nejde opravit nebo vrátit zpět, takže s hrou sem zkončil

Stejná nebo podobná chyba byla i u GoW2, v Epicu tohle opravdu hodně posrali že to nedokázali ani za ty měsíce co hra vyšla opravit, hlavně že rejžujou prachy za DLC který už mají naplánované i před vydáním, já GoW3 furt hrát budu i když se mi to možná někdy taky stane, je to skvělá a zábavná hra, ale tohle je opravdu naprd no.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu