Cartman182 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Pánové , vím že jsem teĎ trochu mísu ale nevíte jestli je někde na youtube návod na GOW 1 ty psí známky ? - Jsem na mobilu a špatně se to hledá děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Pokud vím tak se mluvilo o tom že trojka bude zakončení Markusova příběhu a další díl by měl být o úplně jiné jednotce, a myslím že byli i spekulace že by to mohlo bejt ještě před GoW1, tedy prequel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Urcite, spekulaci probehlo mnoho, ale v zasade je to skutecne tak, ze GoW 3 proste uzavira Marcusovu trilogii, ale urcite se dockame dalsi her z universa GoW, zasazeni je samozrejme nezname, o tom se da jen spekulovat, dst pravdepodobne na tom, ale nebude makat Epic, ikdyz si to urcite dost ohlida, dost pravdepodobne se jevi ti People Can Fly, kteri se uz osvedcili s predelavkou GoW 1 na PC a pozdeji i s vlastnim Bulletstormem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak GOW 3 dohráno a myslím, že dle mého to byl nejlepší díl z trilogie ... u konce jsem pomale "zamačkával slzu" :( :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak GOW 3 dohráno a myslím, že dle mého to byl nejlepší díl z trilogie ... u konce jsem pomale "zamačkával slzu" :( :) tak tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak GOW 3 dohráno a myslím, že dle mého to byl nejlepší díl z trilogie ... u konce jsem pomale "zamačkával slzu" :( :) dle mého názoru je nejlepší gears of war 1 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 dle mého názoru je nejlepší gears of war 1 ;)já jsem to tvrdil vždicky že nejlepší je první díl, ponurý akční a drží napětí ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 já jsem to tvrdil vždicky že nejlepší je první díl, ponurý akční a drží napětí ve hře. Mě první teda nechytl vůbec... příběhem mi neřekl vůbec nic, krom toho že se seznámili s Colem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Je to otazka vkusu, taky asi zalezi dost na cleveku jake ma preference, jednicka ma podle me nejlepsi atmosferu, dvojka na me pusobi nejeepicteji a trojku zas povazuji za nejlepsi po hratelnostni strance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 já jsem to tvrdil vždicky že nejlepší je první díl, ponurý akční a drží napětí ve hře. jj je nejlepsi ja sem jeden cas nad ni stavej trojku ale ted uz ne... moje srovnání: singleplayer gears of war 1 + lepsi atmosfera + tezsi pasaze - kratsi herni doba gears of war 3 + lepsi grafika + spousta zábavných easter eggů - občas hodně nezáživný příběh multiplayer gears of war 1 + ideální mapy + vyváženost zbraní + skill - host zde má až o 10% vetšší damage než ostatní gears of war 3 - boti - lupara - retro lancer - příliš velké mapy - příliš mnoho playlistů - host zde má také vetší damage než ostatní hráči ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Hraje se ještě GoW 1 MP? :) 3ku už sem pomalu přestal hrát... věčně je to hra s botama proti OP týmu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 jednička se mastí pořád, jsou tam drsní killeři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 kdyžz se bavíte o te jedničče.. dohrál jsem ji ale jak dostanu bose a skončí hra a vypnu ji a zapnu tak mam v posledni kapitole otevrenou jen tu misi s vlakem a v predposledni kapitole mam predposledni misi.. mam to nejaky rozhozeny a pokracovat muzu z predposledniho actu.. :/ tak se chci zeptat jestli se to nekomu stalo.. znovu se mi to prave hrat nechce protoze to neni zrovna jednoduchy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Hraje se ještě GoW 1 MP? :) 3ku už sem pomalu přestal hrát... věčně je to hra s botama proti OP týmu :D hraje ja ho ted parim celkem dost :) dopoledne mas celkem problem se nekam napojit ale od tech 17:00 do 02:00 je tam lidi jak na jebano kolem tý 23:00 mas problem najít volný místo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 když už jste u tý 1 měla nějakou speciální edici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 když už jste u tý 1 měla nějakou speciální edici?ano mělaale tu už dnes seženeš maximalne na ebayi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Zdarec lidi, jenom dělám let´s play na GOW3. Potřebuji větší sledovanost tak musím dělat reklamu :cheesygrin: http://www.youtube.com/watch?v=0F7lD9xo6DY Za nějaký ten odběr bych byl velmi rád. :D A když tak by mě zajímaly i vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Tak bohuzel jsem to ani nedokoukal, pac me tam stvali hodne dve veci, absence zvuku a absence nejake vetsi interakce s tou hrou a reakca na ni. A nektere reci, ktere bych cekal spis v zakulisi :) Neber to ve zlem jen moje subjektivnejsi uprimna kritika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Stačilo mi prvních 15vteřin Vašich ...... řečí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Tak bohuzel jsem to ani nedokoukal, pac me tam stvali hodne dve veci, absence zvuku a absence nejake vetsi interakce s tou hrou a reakca na ni. A nektere reci, ktere bych cekal spis v zakulisi :) Neber to ve zlem jen moje subjektivnejsi uprimna kritika.... Jo však proto jsem to tu dal, abych slyšel kritiku a něco s tím udělal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Epic Games oznámilo nové Gears of War. Informace se dozvíme v pondělní konferenci. Nikdy jsem nebyl šťastnější :wohow: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=bomba-dne-epic-games-oznamuje-nove-gears-of-war-170025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Tak jsem zvedavy jestli na tom budou vazne delat PCF....a samozrejme na samotne zasazeni, zda pujde E-Day ci Pendulum Wars nebo neco soubezneho s trilogii.....no jsem na to hodne zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 musim si teda maknout abych dohral dvojku a trojku :D kazdopadne hodne se tesim.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 no už se těším musím ale dohrat GOW 3 už jsem v ACT IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.