Rocko Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Tak tento týden dohrány všechny tři díly. Díl od dílu mě to bavilo víc a víc a třetí díl paráda. Nádherná grafika a pořádná akce se skvělím příběhem a ted multák a ještě ta raam kampan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Tak tento týden dohrány všechny tři díly. Díl od dílu mě to bavilo víc a víc a třetí díl paráda. Nádherná grafika a pořádná akce se skvělím příběhem a ted multák a ještě ta raam kampan :) No vidis, podla mna bolo vrcholom serie GOW 2... trojkovy pribeh mi proste nejak nesedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Já vůbec nemusel tu hratelnost v 1 a 2, když např. běhali tak to bylo takový divný, hrozně pomalý a 3 mi přišla o dost lepší, svižnější a taková prostě lepší no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.