rockyzz Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Ja si teda taky radsi zahraju nejaky death match ci coop, ale horda je fajn a nova horda v GoW 3 se strategickymi prvky mi prijde hodne zajimava, plus se tesim na Beast mod :) Jop, na beast mod se tēšim asi nejvíc, ale o koupy hry zatím jen přemýšlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 No, to je každýho jinej názor - mě horda ani tak moc nebaví, mám radši zombie mod v CoD (což je hodně podobné ale i tak)zombies jsou taky fajn.Jinak je zajímavé že nejlepší hráči na světě v Hordě jsou dost staří.Věkový průměr je nad 35let.Prostě něco pro pamětníky.Škoda jen ,že u nás to nikdo nehraje na dostatečné úrovni a já to musím stále hrát s cizinci.To mě velmi mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 zombies v black ops spatny nebyly ale po par hrach to zacla bejt nuda tak doufam ze horda vtomhle bude mnohem lepsi protoze kvuly ni to vsechno chci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Upřímně po čase se skoro všechno omrzí,ale když máš motivaci překonávat rekordní skóre tak zábava pokračuje dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 V zombíkách musíš ty mapy furt měnit, a ne skoušet furt jednu dokola, pak je to velká zábava - ale chce to 4 lidi a teamově spolupracovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Četl jsem že GOW 3 má mít 9O minut videosekvence... co si o tom myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 V zombíkách musíš ty mapy furt měnit, a ne skoušet furt jednu dokola, pak je to velká zábava - ale chce to 4 lidi a teamově spolupracovat :D Kdyžoni tam byly jen 2 mapy když sem hrál navíc se mi víc libí GOW kde je pohled z třetí osoby a je tam možnost krytí atd.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Jn, prostě je to něco jiného, navíc v zombie módu není proč se krýt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Četl jsem že GOW 3 má mít 9O minut videosekvence... co si o tom myslíte ? Malo :( .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Malo :( .... Co bys chtěl od GoW ?? Tohle neni MGS 4 .. Tady se řekne to nejnutnější a jde se zabíjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Co bys chtěl od GoW ?? Tohle neni MGS 4 .. Tady se řekne to nejnutnější a jde se zabíjet Proti zabijeni nic, ale cutscen pro me neni nikdy dost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 A je to tu, máme tu achievementy oficialne potvrzene: http://www.xbox360achievements.org/game/gears-of-war-3/achievements/ Seriously 3 vypada zajimave, hlavne jsem zvedavy na ziskani Onyx medaili a take, jak dlouho bude trvat level 100. :D Aby to nakonec nebylo neco jako: Jo, jsem rad, ze tam neni pocet killu, ale ty medaile jsou jeste horsi. :D Navic kampan pro ctyri hrace vypada take zajimave. Horda zustava, navic Beast mod, nejaky Arcade mod v kampani. Navic ajch: Get a kill with every Locust monster in Beast mode (any difficulty). vypada take velmi zajimave. Takze myslim, ze se opravdu je na co tesit. Achievementy vypadaji relativne jednoduse, ale ty medaile muzou byt zahul. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Na Beast mod se hrozne tesim....a jsem zvedavy jaka vsechna monstra se nam dostanou pod ruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Na Beast mod se hrozne tesim....a jsem zvedavy jaka vsechna monstra se nam dostanou pod ruku... Já už se těším až budu hrát za Tickera. Ale Kantusovo ozivovani vypada taky zajímavě. :D Bude to proti AI nebo to má být proti hráčům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 tak jsem celkem překvapemej , takto to vypadá že to nebude zase tak stračný, teda až na ty medaile, vím jak to bylo v betě, tam jsem měl asi polovinu medailý a level 100 rozhodně bude na hodně dlouho. Ale jinak si myslím že to pujde. No a další věc potom časem DLC to asi bude problém s ajchama jak už to u EPICU bývá:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Já už se těším až budu hrát za Tickera. Ale Kantusovo ozivovani vypada taky zajímavě. :D Bude to proti AI nebo to má být proti hráčům? Ja bych si rad zahral za Brumaka, ale to asi nepujde....jinak doufam ze se bude hrat proti hracum....ja mam o beast modu prdstavu, ze to bude takova napodoba Versus modu z L4D, zatim to na me tak pusobi, ale muzu se mylit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Uvodni video z Gears of War 3. Enjoy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 krása , opravdu krása, přesně za měsíc budu seďet u monitoru a budu to hrát konečně naživo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Nemuzu uverit ze uz zbyva jen mesic :) Neuveritelne :) Hrozne se tesim :) Ale nevim jestli si to nenecham na pareni v coopu s kamaradem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Nemuzu uverit ze uz zbyva jen mesic :) Neuveritelne :) Hrozne se tesim :) Ale nevim jestli si to nenecham na pareni v coopu s kamaradem... ono je tam co-opů několik, ve dvou , ale i ve čtyřech lidech, celkem náročný , ale zase to bude prdel. Já si veznu na to i dovolenou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 JJ, ale pořád to bude to samý, kampaň a je furt nevim jestli si mam pockat a dat to z kamosem u pivka nebo si to zahrat sam a pak to s nim dat u pivka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 rozhodně s kámošem u pivka :) to neni co řešit...když už to budeš mít projitý,nebude to ono ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 JJ, ale pořád to bude to samý, kampaň a je furt nevim jestli si mam pockat a dat to z kamosem u pivka nebo si to zahrat sam a pak to s nim dat u pivka :) mě je to clekem jedno, já pojedu na ajchy, už teď jsem domluvení na co-op ve čtyčech s kámošema. A to budu střídat s MP, a až teprve potom to pujdu solo asi na isnane obtížnost:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Když mluvíte trochu o achievementech. Myslíte si že tam bude Seriously 3.0? :) Zabít 1 000 000 nepřátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 rozhodně s kámošem u pivka :) to neni co řešit...když už to budeš mít projitý,nebude to ono ,) Presne...jen zase nez se s kamosem dohodnu tak to taky budu hrat buh vi kdy a najeden zatah to taky moc nevidim :( Ale Podzim je nastesti nabity, takze bude co hrat :) Když mluvíte trochu o achievementech. Myslíte si že tam bude Seriously 3.0? :) Zabít 1 000 000 nepřátel. Seriously 3.0 tam je, ale je to dosahnout levelu 100 a mit kazdou onyxovou medaily ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.