Jonny Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 čau stáhl jsem si red steel 2 a nejde mi ani přes backup launcher ani přes usb loader gx díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 ono uz vysel? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 jo už jsem si to stáhl ale prostě nemůžu přijít na to jak to spustit někde jsem četl že je potřeba nějakej alternativní dol nebo co a že je potřeba IOS53 ale tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 ten IOS bude treba nainstalovat a redsteel2 by mel fungovat bez nejakych dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 no já jsem to nějak zkoušel nainstalovat a stejně to nejde a pěkně mě to štve docela jsem se na to těšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Mne funguje bez problemu na 4.2E pres usb loader.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 me by zajimalo jak se dostal na net kdyz je i na ofic strankach napsane Pre-order :wohow: mohli byste sem dat link? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reptail Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 http://www.wiisos.com/releases-wiisos/releases-wii/pal/34789-%5Bwii%5D-red-steel-2-%5Bpal%5D.html ja ho mam odsud a slape jako hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Mne funguje bez problemu na 4.2E pres usb loader.... myslíš že to může bejt tím že mám 4.0E jak to mám updatovat nemáš nějaký návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 me to de na 3,4 s usb loaderem takze updatem to neni!asi si to NEJAK spatne nainstaloval. Jinak navod na update mas zde:http://wiiblog.cz/jak-bezpecne-updatovat-na-system-4-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 normálně jsem to nainstaloval přes wbfs manager 3.0 už mě napadá že mám třeba špatnej release hry já mám Red Steel 2 [MULTI5][WII-Scrubber][PAL][WwW.GamesTorrents.CoM] jakou máš ty já zkusím stáhnout tu kterou máš ty a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 mame to samy.Jakou mas verzi iosu????ja mam 249 rev 14 a pohoda.JAk si instaloval ten ios podle me si nic nenainstaloval jinak by si uz hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j@l Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 btw kluci co rikate na hru? pro me to splnilo ocekavani, akorat ovladani mece jsem si jeste neosvojil.. ale jinak luxus^2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 mame to samy.Jakou mas verzi iosu????ja mam 249 rev 14 a pohoda.JAk si instaloval ten ios podle me si nic nenainstaloval jinak by si uz hral no ios mám myslím 249 a instaloval jsem to přes wad manager a stejně to nejde tak to nechápu teď stahuju tenhle release Red Steel 2 PAL Wii-GEHENNA tak jsem zvědav jinak to už vzdávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tunelb1 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Ahoj, tak jak to dopadlo, mám ten samý problém. Stálhl jsem už 4 verze včetně všech uváděných tady a stále nic. Mám verzi 4.2E a přes usb loader iso 249 ani ťuk. Až na to někdo přijdete dejte vědět . díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meelkor Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Taktéž jsem měl tenhle problém, u USB loaderu mi jen zčernala obrazovka a konzole zamrzla, a u Neogammy zelená obrazovka, a konzole se resetla... Mé řešení! Stačilo když jsem v Neogammě nastavil Alternativní dol na "Player", poté když sjem to spustil tak mi proběhlo video, jak používat wii motion+ a po videjku zase zelená obrazovka a reset konzole, znovu spusťte neogammu a tentokrát s normálním dolem zaoněte znovu hru a měla by vám šlapat jak hodinky :) Co se týče hry: Nááářez! Jinak se nazvat nedá! Ten motion+ je v akčních hrách něco úžasného, nedokážu si představit co budu dělat až to dohraju. Všem doporučuji! Konečně akční hra kde se spotím. Máchání mečem - SKVĚLÉ! Naprosto bezchybná hra! Jen škoda že u nejlepších her není vždy multiplayer :( Kdyby tam ještě byl multiplayer tak by to už bylo opravdu dokonalé. Ale i tak je ta hra skvělá... Fighty s bossama - božské! Komba a další - skvělé. Co se týče grafiky, tak mám fullhd LCD a grafiku to má úplně úžasnou i bez toho drahýho kabelu! A ten styl jak je dělaná ta grafika je krásný. Skvělé to všem Wiičkařům vynahradilo borderlands! Znvou říkám. Všem doporučuji! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitmanek Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Tak sem to sosnul kouknul na main.dol WIIScrubber 1.4 a GenericWiiPatcher na error002 cisty ale kdyz to pustim pres gamma luncher 0.3 IOS 249 tak to hodi chybu error 002 nechapu nemuze mi nekdo nekam nahrat jeho main.dol diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.