Jamalleeek Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Ahoj,Mám tu problém...nejde mi levý repracek u PSP :( nevite cim to muze byt? a jak ho rozeberu a nestratil bych zaruku?nebo kde koupím nový?diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ztratíš záruku to je jasný...dej to do servisu pokud máš záruku :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 ztratíš záruku to je jasný...dej to do servisu pokud máš záruku :thumbup:to je nahovno to budu cekat pul roku nez mi to vrati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Maji na to maximalne 30 dnu , ale rekl bych ze to bude rychleji pokud to nebudou nekam posilat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 kdyby sis to chtěl přemontovat sám, tak levej repráček mam... viz muj podpis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 kdyby sis to chtěl přemontovat sám, tak levej repráček mam... viz muj podpis...ok,vzal bych si to od tebe,ale jak se domluvíme o převzetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ...napiš mi PM s adresou... cena by byla 140 i s poštou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ...napiš mi PM s adresou... cena by byla 140 i s poštou...PM?můžeš česky rict co to je?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 PM?můžeš česky rict co to je?:DLOL :D soukromá zpráva! (private message) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 LOL :D soukromá zpráva! (private message) :wohow: :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jamalleeek
Ahoj,Mám tu problém...nejde mi levý repracek u PSP :( nevite cim to muze byt? a jak ho rozeberu a nestratil bych zaruku?nebo kde koupím nový?diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts