†mefistos† Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Vec se ma takto.. momentalne mam Nokii N95 8 Gb a bylo mi nabidnuto vymenit nokii za iPhone s mensim doplatkem... tak nad tim ted premejslim a chtel bych slyset nejake pozitivni zpravy od dlouhodobych uzivatelu.. pac na netu slysim jen jak je to hroznej telefon atd atd... taky mam par dotazu.. 1) Je moznost v iphonu prohlizet soubory z Office(.xls,. doc(x)....)??? 2) Je pravda ze se iPhone 3G prehriva? 3) Jke mate vy zkusenosti s vydrzi baterie...? 4) Jak to je s pripojenim na internet pres wi-fi? je to rychle?(mam doma pomerne rychle pripojeni a rad bych ho vyuzil naplno jako na nokii:)... 5) Jak je to s aplikacema? je jich k dostani hodne? Dekuju vsem za pozitivni spravy.. a pokud chcete kydat nejakou spinu tak si to nechte pro sebe, te uz sem si precetl dost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 1.urcite nejaky reader bude 4.pripojeni dokonaly na dalku i na signal a rychlost na rozdil od psp je to rychlejsi a na delsi dosah a to o mnoho 5.aplikaci je halda oficialni neoficialni free nebo placeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 1. Ano přes jednu z app v AppStore 2. Mám 3gs ( promiň ) 3. 2-4 hodiny WiFi , 1-2 hodiny hudby ... + cca 1-2 dny 4. Dost rychle . Před iP jsem měl Lg aréna a WiFi na iP je o hodně rychlejší 5. ... víc než hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 jj dik moc hosi:) takze se prehriva prave ten 3G? asi je to pro me tedy jasna volba:) vezmu ho na zkousku a kdyztak to prodam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Přehřívá ? No nevim ... když zapneš wifi/edge, safari, nimbuzz tak je "teplejší" na zadní straně ... ale přehřívání ne. Výdrž baterky je podle používání ... mě vydrží 2 dny, protože mám vedle iPod. Jinak při plném používání nabíjim každej večer, ale to jsem furt na edge. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 jj dik:) ja ze sem nedavno cetl na netu ze se nejakej z iphonu prehriva a ze s tim je problem a nevim zda to byl ten 3G nebo ten novejsi 3GS... potesili ste me:) jdu do nej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Přehřívání rozhodně neber nijak moc vážně - každé zařízení, které je třeba připojené přes Wifi ať už ipod Touch, nebo jakékoliv PDA je prostě teplé. Prostě každý takový přístroj má velice teplou zadní část. Nic tragického - zahřívají se všechny stejně. Stejně tak při nabíjení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 ok to sem rad:) dik moc... prosim o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts