Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Malej dotaz k iPhonu...


†mefistos†

Recommended Posts

Vec se ma takto.. momentalne mam Nokii N95 8 Gb a bylo mi nabidnuto vymenit nokii za iPhone s mensim doplatkem... tak nad tim ted premejslim a chtel bych slyset nejake pozitivni zpravy od dlouhodobych uzivatelu.. pac na netu slysim jen jak je to hroznej telefon atd atd... taky mam par dotazu..

1) Je moznost v iphonu prohlizet soubory z Office(.xls,. doc(x)....)???

2) Je pravda ze se iPhone 3G prehriva?

3) Jke mate vy zkusenosti s vydrzi baterie...?

4) Jak to je s pripojenim na internet pres wi-fi? je to rychle?(mam doma pomerne rychle pripojeni a rad bych ho vyuzil naplno jako na nokii:)...

5) Jak je to s aplikacema? je jich k dostani hodne?

Dekuju vsem za pozitivni spravy.. a pokud chcete kydat nejakou spinu tak si to nechte pro sebe, te uz sem si precetl dost:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Přehřívá ? No nevim ... když zapneš wifi/edge, safari, nimbuzz tak je "teplejší" na zadní straně ... ale přehřívání ne.

Výdrž baterky je podle používání ... mě vydrží 2 dny, protože mám vedle iPod. Jinak při plném používání nabíjim každej večer, ale to jsem furt na edge.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přehřívání rozhodně neber nijak moc vážně - každé zařízení, které je třeba připojené přes Wifi ať už ipod Touch, nebo jakékoliv PDA je prostě teplé. Prostě každý takový přístroj má velice teplou zadní část. Nic tragického - zahřívají se všechny stejně. Stejně tak při nabíjení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu