Honza222 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 mazec ted jsem si stahl demo celkem good Taky ho tet zrovna stahuji s americam ps store :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak dokonceno na 100% Flatout mode vsechno na zlate a Carnage mode :) akorat skoda ze se to casem opakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 to uz mas vsechny tridy jo? derby a cestovni a mas i finale jestli tam tedy je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 jo vsechny aj Derby Finals a vsechno zlate :) a mam aj nakoupene vsechny ty auta z tridy posledni (Venom atd.) a na plno vytunene :P a bez cheatu... akorat jsem pouzil par cheatu na ty auta jako ten kamion a tak ale to se asi nepoklada za cheaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tak je to uplne stejny jako flatout 2 to je v poho bez cheatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no nejlepsi auto tam je Bullet GT hh ;] mozna 2. nejrychlejsi ale nejlepsi celkove je Canyon:) s tim sem vyhral vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 flatout head on je predelany flatout 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 flatout head on je predelany flatout 2 :wohow::wohow::wohow::ziped::ziped::ziped::blink::?....:idea::idea::!: Chjo a prej je tam i stejnej bug :P... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 flatout head on je predelany flatout 2 dik za upozorneni:bash: to by me ani nenapadlo a ma to nekdo dodelane taky na 100% nebo jsem jediny?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 no bulet GT je rychly ale ne moc ovladatelny nej je asi canyon bytelny rychly a dobre ovladatelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 no bulet GT je rychly ale ne moc ovladatelny nej je asi canyon bytelny rychly a dobre ovladatelny tobe by mel dat nekdo asi brzo upominku:roll: post huntere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 neemůžu spustit multiplayer nevite cim to muze byt hru mi to normalne najde ale nemuzu ji spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Určitě máš takt CPU na 333 že???Tak ho dej maximálně na 222 a mělo by to chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 ne nemam.mel jsem default ale uz predtim sem si tu nekde precetl ze se ma hodit 222 tak sem si je tam dal a na druhym psp to je taky na 222.FW jsou stejne i ta hra je stazena ze stejnyho uploadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 zdar all ma tu nekdo flatout?? nikdo nehraje onlline tak dali by jsme nejakou hru derby????napiste jestli by byl zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Online nikdo nehraje, protoze neni jak - Flatout na PSP nema infrastructure multiplayer, jen ad-hoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 ale ve hre jsem videl online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 celkem dobra hra ovšem existuji lepší a ja bych si koupil radši něco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 celkem dobra hra ovšem existuji lepší a ja bych si koupil radši něco jineho souhlasí ale je to opravdu dobra hra uplně stejna jako flatout 2 proste to jen tak z ruky nepustíte :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Sem z touhle hrou spokojen až na jedno Sou tam tratě a všechno jako na FlatOut 2 na PC HeadOn sem na pc nehrál tak nevím jestli je to také tak , ale myslím že ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ahoj , časem uvažuji o koupi Flatoutu na PSP ,ale četl jsem že se to trochu kouše a viděl jsem videa kde to mělo fps tak 20 ,ale jelo to podle mně plynule aspon tak aby se to dalo hrát ,ale myslím že to bylo s CFW a přetaktovaným procesorem na 333 .Tak jak se Flatout kamarádí s OFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Já to mám jako ISO CFW 5.00-m33 a jede to v pohodě plynule , nikdy se mi to nekouslo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 umd by sa ti urcite nemalo kusat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Vím jen že s taktem 333 to běží líp, ale normálně v pohodě hratelný to je i s default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 četl jsem že umd flatoutu si sama přetaktuje na 333 mHz jako je to třeba u GoW ,ale nevim co je natom pravdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.