Hajdos Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 je to pravda včera sem měl aktivovanej jeden plugin kterej ukazuje rychlost prcíku a když sem zapnul flatouty tak se to sami nastavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Já mám flatouty na umd s ofic. firmwarem(5.02) a nekouše se to. Je to pecka hra. Doporučuju a neboj se sekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 nemohl byste nekdo uploadnout demo flatout headon? vim ze to ma byt na ps store ale lepsi by to bylo kdyby to nekdo upnul sem... byl bych vam vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ahoj, chtěl bych si koupit flatout head on a potřeboval bych vědět jestli jde hrát přes internet režim infrastruktura, moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ahoj, chtěl bych si koupit flatout head on a potřeboval bych vědět jestli jde hrát přes internet režim infrastruktura, moc díky Na predchozi strance jsem psal, ze Flatout infrastructure MP nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Zatím sem hrál jen demo, ale zdá se mi to jako kopie FlatOut 2 .. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Taky že je. Akorát tam je jeden mod navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 chci se zepat , chci si koupit tuto hru ,ale nemůžu jí sehnat jak novou tak ani starší všude mají na cestě a podobný ptákoviny tak se ptám jestli se tato hra bude ještě někdy vůbec prodávat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 nemohl byste nekdo uploadnout demo flatout headon? vim ze to ma byt na ps store ale lepsi by to bylo kdyby to nekdo upnul sem... byl bych vam vdecny Jak to jako myslis? mas pokud dobre vim psp 3000 upnout ho nekdo muze ale nepujde ti nemas licenci ps store musis ho umet stahnout z americkeho ps storu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.