budinsm Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Ale nejde to hrat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Čaute tak jsem si to zahral a po dojetí zavodu a po autosave se mi to kousne během loadingu. Nevíte čím to může být?Jinak super hra:) taky mi to udelalalo, hend po prvnim ! ale pak uz to je ok :) EDIT: a mam verzi z toho CZshare :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Já to mám taky od Evilsty a vůbec se mi to neseká :). Akorát mi teď paměťovka hlásí, že má 20GB, a když tam něco nakopčím, tak se zvětšuje :-D. A naformátovat nejde x'D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Jinak ja mam ISO verzi z torrentu: FlatOut Head On [MULTI5][PSP][WwW.GamesTorrents.CoM] a ta zadnym zamrzanim netrpi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 rikam me to zamrzlo jednou, pod texturama sem nebyl :) me to prijde hodne dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cita Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Jaky tam je fyzicky model zniceni auta ? da se tam poradne demolovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Jaky tam je fyzicky model zniceni auta ? da se tam poradne demolovat ? No celkem daj a pěkně, neznám jinou takovou hru na PSPkde by se dali auta tak pěkně demolovat :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 No celkem daj a pěkně, neznám jinou takovou hru na PSPkde by se dali auta tak pěkně demolovat :psp: v burnout to jde taky celkem pekne ale Flatout je Flatout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cita Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Tak to hned jak dojdu dom budu sosat :) A grafika taky husta ? podle videii vypada hodne pekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Grafika na jednicku :) nemam co vytknout :) proste fakt narez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 pomoc pls proc kdyz dam wlan ve hre tak se mi sekne psp a musim vytahnout baterku pls ???:(:(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Protože nečteš, jinak bys věděl že na 333mhz multiplayer NEJDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 uz po 15ty se mi to seklo uplne takze s tim koncim Flatout me pekne nasral !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 uz po 15ty se mi to seklo uplne takze s tim koncim Flatout me pekne nasral !!!! tak zkus stahnout jiny torrent nebo proste jiny ISO :) me to jede bez problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Torrenty nestahuju dou mi pomalu... musim pockat na rapida bo neco od Evilsty se mi to proste jebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 sak tady uz je CzShare a z tama to mam i ja :) a pohodka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 verze od evilsty funguje v pohodě,sice se mi taky už 2x po závodě sekla ale jinak se mi nestalo zatim že bych třeba vyletěl z dráhy jako některým tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Budinsm: chcešlinky na ulož.to? Kdyžtak písni na ICQ: 3-416-085 ;-). Jinak celkem mně sklamalo ovládání ... mám rád takový jako bylo např v Test Drivech .. :). LukDM: třeba umíš jezdit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cita Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 si radsi pockam az to uploadne nekdo znamejsi...treba sparco nebo marek....a jestli se to fakt tak seka po zavodech tak potes prdel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 si radsi pockam az to uploadne nekdo znamejsi...treba sparco nebo marek....a jestli se to fakt tak seka po zavodech tak potes prdel :-D jak rikam nemam s tim problem ani z texturama :) kdyz tak pujcim CZshare acc jestli by nekdo chtel to stahnout pres to :) EDIT : co te zklamalo na ovladani ? :) me prijde normalni FlaOutovsky: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Tak kterej jinej co neni od Evilsty dobre funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 tak to je narez:) FlatOut je uplne hruba hra. Jinak stahl jsem ji z czshare dal ji do cso, ale sekalo se to po kazdym zavode, tak normal iso a vali na jednicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 me se zda ze je nekde tady :) v tomto topicu na CZshare :) zkus kouknout zpet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4lph Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 je to v topicu od marka_2080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Cermmy: No přijde mi to ovládání takový moc arkádový :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.