THX Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 PS3 mi nechce našíst externí HDD poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 zkus třeba naformátovat na fat nebo jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THX Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 to jsem zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Pokud je naformatován na souborový systém FAT32, měla by se ti objevit v PS3 ikona s nazvem HDD, pokud se nezobrazuje nemáš problém s napájením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THX Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 aha mě to jde naformátovat jen na exFAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Ve Windows v tento počítač to jde naformátovat an Fat a NTFS. Pokud ti to nepůjde takhle, tak stačí jakýkoliv disk manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 anubis44 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Pokud je naformatován na souborový systém FAT32, měla by se ti objevit v PS3 ikona s nazvem HDD, pokud se nezobrazuje nemáš problém s napájením? já to měl naformátované na FAT a přeformátoval jsem to NTFS protože mi to nechtělo přijímat soubory údajně kvůli málo místa což je blbost.ted to jde ok,ale když zapojím Hdd do ps 3 tak taky nic nevidím.tak nevím jestli je to ve formátování nebo někde v nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 To bude tím, že systém FAT bere soubory o velikosti max. 4GB. A PS3 ti to nebralo, protože podporuje u ext. HDD právě FAT32, NTFS nepodporuje, takže ho ani nenačte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THX
PS3 mi nechce našíst externí HDD poradí někdo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.