4qug Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Čau chci vás jenom upozornit aby jste nenakupovaly na stránce http://www.gamepower.cz/ mají sice všechno levné ale jsou to podvodníci posílají poškozené zboží a na reklamace nereagují. Díky 4qug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bronson Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 zdar, tak nejdřív DÍKY.... už jsem totiž chtěl objednávat PSP, má ještě někdo blbou zkušenost s gamepower? co přesněji bylo se zbožím? docela mě to zajímá protože ceny maj pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Kupoval jsem tam PSP a prislo se dvema stuck pixelama. Jednani po mailu otresne. Obejdete obloukem a kupte radeji kdekoli jinde. Ta usetrena stovka za to nestoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crock.1 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Tak k prvnimu prispevku.... Zadnou pokutu 20.000 nikdo nedostal a za druhe,kdyz si nekdo pri montazi rozbije poslanou vec a mysli si,ze ji muze reklamovat,tak mu to neuznaji nikde!!!!! Sam pisatel,ktery se umi jen schovavat pod prezdivkou vi,o cem je rec a to nemluvim o vyhrozovani,ze nam udela reklamu!!!!! Kdyz je tedy,tak verohodny,budem radi,at zverejni cele jmeno a hned na nej podame zalobu,jenze toho se asi pekne boji,i kdyz,kdyby mel preci pravdu,tak nema ceho:)))) A druhy prispevek.... Bohuzel,fa Sony ma jasne v pravidlech reklamace a nejen tahle firma,ze reklamace se uznava az od 8-10 pixelu a pri vetsim prodanem mnozstvi se tohle jednou stat muze a tohle plati i u televizoru.... No,myslim,ze kazdy si udela obrazek sam,ne jen od nekoho,kdo si mysli,ze pro neho reklamacni zakony neexistuji a vyhrozuji negativni reklamou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crock.1 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 muzes nejak dolozit,ze opravdu nekdo dostal 20.000 pokutu,kdyz to tak tvrdis?Jinak te ceka zaloba za pomluvu a tim i odskodneni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Používej edit a jeden vykricnik by úplně stačil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 crock uzivatele osobne znam a kdyz by nemel duvod tak to sem nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelina Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 www.gamepower.cz jsou zloději a podvodníci - jde jim jen o rychlý zisk, tudíž vám max. rychle pošlou objednané zboží (ostatně proč by ne, jsou to přeci peníze!!) ale jak přijde na reklamaci... Kontakt emailem žádný, zprávy se vrací, že adresát má plnou schránku. Telefon reaguje pouze jediný - objednávka a pokud se budete dožadovat vyřízení své reklamace, velice stručně a sprostě vás upozorní že tady jsou pouze "objednávky" a praští vám s tím. Já svou záruční reklamaci PS3 za 8500 Kč bohužel musela předat svému právnímu zástupci a podávám trestní oznámení. Všechny tímto varuji - u gamepower.cz rozhodně nenakupujte, ušetříte si mnoho zbytečných starostí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Crock zjevně vede gamepower :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelina Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 A to ještě není všechno - ve všech recenzích se vehementně hájí a dává si plný počet hvězdiček aby neskončili s nulou :) viz : http://www.muj-nakup.cz/pc-hry-konzole/gamepower-cz-hry-playstation-xbox-playstation-3/zkusenosti/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Prej žaloba a odškodnění :) už to vidím, jak by to obstálu u soudu - tohle by nikoho ani nezajímalo. Nanejvýš byste vysoudili omluvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Prej žaloba a odškodnění :) už to vidím, jak by to obstálu u soudu - tohle by nikoho ani nezajímalo. Nanejvíš byste vysoudili omluvu... A to se za tech par tisic co pujdou pravnikum vyplati, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelina Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Žaloba za pomluvu a odškodnění je bohužel v tomto státu směšná - zbytečná ztráta času a peněz. Ale pokud se suma vyšplhá nad 5.000 Kč je to jednoduše trestný čin a nikoliv přestupek a žaloba je tudíž oprávněná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 jaká suma? žalobou vyhrožoval crock, ten hájí obchod, takže těžko nějak vyčíslit pomluvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Já jsem netušil, že vás můžou podvést i v obchodě ale je tak v GAMEPOWER.CZ podvádí lidi! Ten týpek nezvedá telefon a umí jen napsat že ho pomlouváte a bude to řešit s právníkem. Já to vyřeším na vlastní pěst, sedám s kámošema do auta a v tom obchodě mu ukážem co je to kung-fu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Já jsem netušil, že vás můžou podvést i v obchodě ale je tak v GAMEPOWER.CZ podvádí lidi! Ten týpek nezvedá telefon a umí jen napsat že ho pomlouváte a bude to řešit s právníkem. Já to vyřeším na vlastní pěst, sedám s kámošema do auta a v tom obchodě mu ukážem co je to kung-fu :bash: do něj! :D natočte aspoň video ať se pobavíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.