dan-dan-dan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 HH jsou hlavně o tom že dávají bonus celému týmu takže když jeden nemá takový vybavení alespoň dává bonusy ostatním ale pro jednoho je to nic moc no neni to nejrychlejší způsob jak dát monstum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Tak sem skusil hammer ale vůbec mi to nejde nemám holt dobrý načasování tak sem přemýšlel jestli by nebyl lepší great sword a nwm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 no ono to nepůjde hned se všim jako se SnS neni to tak jednoduchý... kolik máš nahráno h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 31 a kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 šílenej problém mi dělá plesioth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jo jo ale 31 hodin neni v MH nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Já jsem tu hru přestal hrát, protože jsem uplne blby a nevim co tam delat :D hi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Mohl by jsi my alespoň doporučit set a správný kladivo a taktiku. Jediný co tak sem dal obyčejnýho pomocí bomb a to už byl záhul. Nejvíc mě štve že ho jednou bacim a hned uteče do vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 no set ze začátku já používam battle a kladivo iron ale kladivo na plesiotha nevím jestli je to správné :D já bych si udělal katanu edge cleaver (z iron katany) nebo nějakej gunner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 No to mě žere nejvíc já bych chtěl jet jenom jednu zbraň a tak nwm jakou guner je na dlouuuuuuuuuuho a tak přemejšlim nad všim. Hele dá se třeba daymio hermitaurovi rozbít to brnění na zádech jinak než kladivem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 jj já to dávam i s lance ale každopádně radši hammer a celá hra je hodně těžká projít jen s jednim stylem zbraně a gunner je jedna z nejlepších a nejrychlejších taktik jak zabít monstrum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monster-hunter Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak to bacha! Já mám přes 200 hodin nahráno (HR 4 a Nekoht skoro hotovej) a používám jen DS a SnS (používám jen když musím) - to jsou dva skoro stejný typy, přičemž jeden skoro nepoužívám. A projet to s LS je taky dost lehký, o když některý questy jsou s ním těžší. EDIT: Sorry, nějak jsem se ztratil a zapomněl jsem, co vlastně chci :D. Prostě když si dobře vybereš a naučíš se s tim, tak to s jednim druhem až tak těžký neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Lance nedávám protože když mi klesne ostrost tak se mi většinou nepovede utéct a nabrousit, uskakovat neumim. Docela by mě zajímala strategie pro težkou kuš protože je pomalá a vůbec nwm jak s ní zacházet s lehkou jakštakš umim a luk tam zatim nemám moc věcí co dobyjou staminu krom toho z truhly na začátku mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monster-hunter Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Luk je pokud vim hodně neoblíbenej, protože ho totálně převálcujou bowguny. V těžký jde pokud vim o to, aby sis někde zakempil a když už po tobě monstrum běží, tak ho hezky sejmout do hlavy a utéct než se vzpamatuje... Nikdy jsem nebyl gunnerskej typ. Jinak jestli chceš staminu, stačí ti steaky (v high ranku už nemáš ani ration z bedny), nebo džusy, který ti daj dočasně neomezenou staminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak to pozor bowguny bow nepřeválcujou ani zdaleka tuto s HBG ani LBG nedáte: a jsou to jen příklady je ich stovky na každé monstum se hodí něco jiného btw. u HBG je dobrý mít skill evade distance up (delší kotouly). Jinak jestli to hraješ celý se SnS a DS tak to jsi borec docela rád bych viděl se SnS vyšší rank Lao shunga nebo Fatalise :D Potom bys mohl udělat nějaký videjka to snad ještě na YT neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Co dělá u hunting hornu supersonic wawes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monster-hunter Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 1. http://www.youtube.com/watch?v=7ma3s595ZQc 2. - ono to prostě neni až tak těžký :D EDIT: Tak ten Fatalis neni celej, ale určitě se něco najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 ehm já nepsal s DS to takay používam na lao ale já psal se SnS :D btw Fatalis se sns max v MHFO a to s luna SnS kterej má fialovou ostrost a s element atk up kolem 2500 fire :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monster-hunter Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Jo, jasný, s SnS to je pěknej záhul, to bych rozhodně nedal :D teď už je víceméně nepoužívám, jen ze začátku, když mi nestačily DS na Gypcerose, Khezu a podobný potvory. Jinak koukám, že dost lidí paří MHFO, fakt se to v tý blablonštině dá hrát? A neplánujou to někdy vypustit do Evropy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 1. jazyk pohoda. 2. neplánuje se to. 3. ruší se free verze a už je jen placená chtěl jsem pučit kámošovi účet ať si alespoň zkusí nový monstra ale nvm proč mam ban byl jsem HR158. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monster-hunter Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Néééé! Zrovna jsem plánoval se zaregistrovat :D... To muselo bejt epický, tolik monster, tolik lidí... Achjo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 škoda no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 hele nevíte jestli padá z 4hvězdičkového red khezu ve village qvestech Alluring Webbing nebo kde bych to mohl sehnat když nemám g rank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 no zabíjej toho kheza zkus i cap nevím přesně co mu máš udělat s tímto meteriálem jsem problémy neměl tak jsem se o to nijak nezajímal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 mě to docela zajímá protože to potřebuju na lebší hunting horn a na monsterhunter.wikia.com píšou že to padá až z g rank red khezu a to bude asi trochu víc obtížné než základní monoblos co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.