dan-dan-dan Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 ??? trošku to nechápu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Snažil jsem se tím vyjádřit že bych asi tvrdě dostal po tlamě kdybych se nějakým zázrakem dostal k němu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 k monoblosovi? nebo red khezovi G-Rank??? btw jestli to neni minegarde nebo monster hunter wikia nevěř tomu taky jsem jednou našel, že bassarios tears se dá dostat jen z g-rank a neni to pravda tak nestrácej naději juknu se ti po tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Hele dík už to hledat nemusíš já se zase vrátil k luku:cheesygrin: ale stejně dík. Jen malá otázka jde s pierce shotem u luku rozbít daimyo hermitaurovi tu hlavu na zadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nejde osbně testováno (teda mě se to nepovedl dřív chcípl takže asi ne :D) :D jinak co použéváš za luk? a set k luku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 luk používám podle slabosti monstra na určitej element a teď si dělám basario set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 ok do začátku pěkný bassa je hodně lehkej s lukem co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Nádherně lehkej s hermytaur lukem dal sem tam ještě +2 guard a skusil jsem dát kuskus deadru či jak se jmenuje a to byl mazec ani sem se nehnul a šel jsem k zemi. Ted jsem dal tygrexe ale trápí mě jestli jde nějak lukem utnout ocas třeba i meele utokem u luku nebo jinym typem střel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 jj jde s tim cutnutim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Ty jo jak to tady tak ctu, tak zase premyslim ze si sezenu nejake stare fatko na MHFU pac to je opravdu unikatni pecka na psp :) skoda ze neudelaji nejaky remake treba na xbox nebo PS 3 myslim ze hodne lidi by to bralo :P A taky by me zajima jestli nahodou nechystaju Monster huntera na psp vita mozna to tu nekde je ale nenasel jsem to, diky za odpoved :) Btw:sry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 heh ses celkem trefil mh je na Xbox a to monster hunter frontier online a na PS3 se plánuje Monser Hunter portable 3 rd btw na PSP je asi 7 MH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Dan dan dane ja vim, ale frontier to je nejaky to only onlline japonsky ne ? :D Btw: je neco novejsi nez MHFU? to jsem hral naposledy a bylo to nejnovejsi. Jinak vim ze jich je hodne ale vsechny sou starsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 neni nejnovejsi. V lednu tusim vyslo 3rd ale kdyz si pockas neco malo kolem mesice tak by mela ta trojka vyjit v ENG lokalizaci na to cekam ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 celkem správně vyšla 1. Prosince 2010 a ta eng verze bude každou chvílí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 vcera sem na to koukal a melo by to byl 29 dnu do vydani eng verze tak uvidime uz se nemuzu dockat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 A hele co tam bude noveho atp. ? :) Kdyztak jestli to tady nekde je, muzete mi pls hodit odkaz, diky . Edit:dobry uz jsem ten topic nasel :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ctěl bych požádat o radu questem ve kterém mám ulovit 5 shakalaka a ty potvory nwm jak dostat ze země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 jdou postupně musíš vždy proběhnout všechny are a zjisti která zrovna ožila nuda no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ten 3RD je nejlepsi.. jak v grafice, tak je tam vsechno zmenene.. monstra, zbrane, itemy, mapy (zadna neni stejna jak v 2, uplne jine), questy.. je to dost dobry, ja to hraju i takto japonsky a polo eng, da se to hrat normal. Ale tak za ENG verzi budu rad.. to si asi rozjedu novou postavu nebo doufam ze to pude importovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tusim ze importovat to nepujde proto cekam rovnou na eng verzi :). A jinak me strasne mrzi ze tam o5 a zase neni infrastructure multak coz je obrovsky minus :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 me spis serou zivoty monster :D ale tak mam na to ten plugin, proste tohle je zaklad.. kdyby byla infrastruktura tak by to bylo jine maso no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 základ??? Já ten plugin nemam rád mě to s nim nebavilo i bez toho pluginu poznáš dýl zhruba kolik maj HP a je to víc napínavý bez toho kdy už umře atd takhle když má 20 ho jen jdeš i když ěží proti tobě praštíš ho a konec jinak ani nevíš jestli umře teď nebo za dalších 0 ran to se mi na tom právě líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 souhlasim s dan danem. Tady se aspon pozna skill kdyz uz to poznas a vis kdy hodit trapku nebo ho dorazis....nicmene ano je to s nim jednodussi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 jj a to o dost kord když často capuješ monstra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 napr ja hraju Monstra 2 roky a trapovani monster sem objevil asi pred tydnem nebo 10 dny xD.. sem cetl neco u te Tranq bomby, ze to Capturne monstra chycene, ale nevedel sem, ze musim hodit 2 :D to sem az nekde na netu precet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.