Eskarik Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Já se přiznám že bez ukazatele hp monstra bych se asi tak po 5 minutách zbláznil a smazal to protože by mě šíleně štvalo že tam běhám a nic z toho a asi bych hrál s kuší pouze normal lv1 a protože bych nevěděl že berou jen za 2(těšší monstra) tak bych nic nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem včera taky začal od znovu :P teď jsem v ***** do **** vše clear včetně daory tu jsem dal s edge cleaver a full battle set za 24 min a 32 sec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B0r!L Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 AHoj. Mám takový menší problém s touhle hrou. Mám CFW 6.20 PRO-B8 a pokaždé kryž hru zapnu. Chvíly jede, když jsem ve vesnici, ale jakmile přijmu quest. Po chvilce se obraz sekne a psp se úplně vypne. Nevíte někdo co s tím? Jak to spravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Tak přes tuto já nejsem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 To se mi také stávalo pak jsem to stáhl jinde a už to šlo nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 cauky :cheesygrin:kde sezenu power juice...kdyz si ve hre koupim knihu ja si ji prectu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 to vnarek: Knihy (dohromady 5 kusů) sloužej pouze a jen ke zvýšení procent úspěšnosti kombinace předmětů (během hry zjistíš, že je dobré si 3-4 s sebou brát jako item do questu). Nejlepší máš, si ze začátku hry po splněném questu zkusit kombinaci nových předmětů. Ta kombinace se ti pak uloží do reference -> combo list a tam pak už uvidíš co s čím kombinovat. Pak se ještě kupujou něco jako magazíny o monstrech a ty jdou přečíst (eng jazyk). Když je koupíš u obchodníka, tak si je pak přečteš u postele (co slouží k ukládání hry) a můžeš si tu i měnit účes a spodky :) jinak kombinace zde: http://monsterhunter.wikia.com/wiki/MHFU:_Item_List PowerJuice = Rare Steak + Catalyst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 mam jeste dotaz jak poznam kolik ma monstrum zivotu nebo aspon jak se jmenuje :cheesygrin: predem diiikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Jmeno poznas v nazvu q a zivoty nepoznas.Max muzes odadnout podle toho jak se monstrum chova. Ano sou na to pluginy cwcheat nicmene s nima to neni takova sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 A jak pozna jak ta prisera vypada, kdyz si vezmu quest tak vlastne hledam neco co newim jak vypada ?? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 zkus dycky neco killnout a checkni v Quest Info jestli se ti to pridalo.. a na obrazku je to myslim nakreslene, v Unitu myslim musis dat R jak vybiras Q tam se ti prepne ta stranka a tam mas obrazek asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ver mi to poznas ;) tyhle prisery opravdu neprehlidnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 tomitko:kdyz zmacknu R tak se nic nedeje:? ted lovim congalu myslite ze se na ni hodi jiit z DS zbrani ?? giaprey claws:cheesygrin: kde sezenu ten cwcheat stahnul sem jeden ale nefungoval,hra je verze pro usa nejlip link predem diiik:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 V podstatě, když začínáš Quest s novým monstrem, tak by na začátku Q mělo být její video. U výběru Questu si čtverečkem prolistuješ 3 stránky co něm píšou a co je cílem Q. Ale jinak myslím, že tu pokládáš otázky jak desetiletý děcko. Zkus na něco přijít sám. :party: A co je vehře neocenitelný je, že když se ti během Questu nedaří a dáš odchod z questu, zůstanou ti všechny itemy (jako na začátku Q.) i přesto, že si je už použil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Mám zas takovej malej problém:cheesygrin:. Neni nějakej gread sword s modrou ostrosti sehnatelnej ve village questech a aby to nebyl tygrex protože mě štve jak sem mi stále odráží zbraň. Kdyžtak uvítám i nějakou alternativní radu. Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 s tim GS to nevim, v Unite vlastne listujes ctvercem no, sry a Congalu sem prvni mlatil pres 45 min a stejne sem ji nedal, to bylo moje prvni no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ono az tak nezalezi na ostrosti zbrane jako na tom kam tu potvoru mlatis. Kdyz ji mlatis v mistech kde ma tvrdou kuzi tak je jasny ze se pri mensi ostrosti bude odrazet a neudelas ji temer nic. Musis najit misto kde kdyz sekas caka krev :) a toho je taky na netu neskutecny mnozstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conky Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 hrá to niekto po nete?? lebo ked dám online gathering hall a ked sa pozrem na tablku kde niekto iný zacal Q tak my tam nic nezobrazi nechapem to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 protoze tam je jenom ad-hc multak :/ hej fakt si nemuzes bud procist starsi prispevky nebo neco vygooglit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 to Eskarik: v nižších úrovních se odrážení zbraní (jako u Khezu) dá předejít hammrem s nabíjecími útoky tlačítkem R --> tyto útoky se nikdy neodrazí. Jiná možnost je použít armor skilly sharpness +1 nebo ESP (fancing). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 dík už sem to vyřešil dual swordy a trochou power juice nebo jak se to menuje. Největší problém mi dělal Shen Gaoren ale pak sem si koupil kupu bomb a některé vylepšil a už sem ho jen tak tak dal. Ohledně těhle monster co útočej na pevnost by se mi také hodilo pár rad např. jak je v čas a bezpečně složit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 heh aani jsem se nevšiml, že je tady jiné téma na MH než ty ve sport clubu :D tak se taky připojim jestli nevadí :) Všiml jsem si, že jste tady řešily ostrost tak tady máte jaký raw/element na jaké ostrosti. Raw Sharpness Multipliers: Purple: 1.50 White: 1.30 Blue: 1.25 Green: 1.125 Yellow: 1.0 Orange: 0.75 Red: 0.50 Elemental Sharpness Multipliers: Purple: 1.20 White: 1.125 Blue: 1.0625 Green: 1.0 Yellow: 0.75 Orange: 0.50 Red: 0.25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 to Eskarik: všeobecně se v těchto Q jako je ShenGaoren či LaoShanLung nemusí monstrum zabít. Jde jen o to ubránit pevnost, aby ji procenta (ta zjištíš v Quest info) neklesla na nulu dříve než dojde čas. To že monstrum stihneš zabít je už spíš bonus :) jinak coby taktiku si najdi na youtube. Zadej Shen Gaoren guide případně Lao Shan Lung guide. Všeobecně to platí pro všechna monstra např. Kut-ku guide atd.To samé i pro zbraně, ale zde zadat raději ještě mhfu. Např. mhfu gunlance guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Mám další dotaz na co je to pokládání masa jakýhokoliv když mi ty bestije kolem něj projdou a ani si ho nevšimnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 maso normal asi nic nedela, ale je tam treba Drugged, to ho zparalyzuje na chvilku, tak muzes mlatit volne, nebo kteresi ho uspi, nebo poisne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.