Arrahota Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 přeloženo z nějakého fóra: maso (myšleno drugged, poisoned) funguje na Tigrexe, který je hladový každých 15 minut. Takže radí počkat 15minut, než maso umístíš. Obvykle prý použije drugged meat a bombou ho zase probudí. originál: They also work for Tigrex, every 15 minutes it gets hungry, so wait for 15 mins then place the meat. I usually use drugged meat and bomb him to wake him up. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Dík sem se pokoušel nakrmit Rathalose a mrcha si ho ani nevšímal tak mě to po té co už zmizlo 3tí otrávené maso samo časem přestalo bavit. Nejvíc mě zaujal luk ale s tím mi to moc nejde protože je to na dlooouho a shen gaorena s nim nedám. Pak mi sedl gunlác jenže když jsem dával gypcerose tam než sem ho dal tak mě o všechno okradl.:? A takový malicherný potíže mě rozházej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 s tim pocitej o to je to vetsi sranda kdyz to neni tak easy cili to nesedne kazdymu (dneska sou hraci strasne pohodlni a zhyckani jednoduchosti her) a mimoto MH je prave o tom ze nemusis pouzivat jenom jeden tip zbrane ale proste na kazdyho je treba ucinnejsi neco a na dalsi monstrum neco jinyho (resp. zabiji se ti s nim lehceji nez s jinym tipem zbrane) takze pouzivej co ti de a co te bavi :) jinak ja uz tedka jenom cekam az konecne vyjde MHF 3rd v eng abych to zase mohl poradne rozjet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Taky se na to těšim a ještě na Monster Hunter Diary: Poka Poka Airu Village Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Taky se na to těšim a ještě na Monster Hunter Diary: Poka Poka Airu Village a tj zase co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 to jsem hrál v jp neni to špatný :) Ale neni to MH klasika :D chvíly mi to připomínalo patapon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 No tak MH Diary: Poka Poka Airu Village je mega mazec :) ...jak píše nějaký komentář pod videem...Tigrex vypadá trochu stupidně LOL link na to: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 no jako vypada to zajimave to jo ale....to ma bejt klasickej MHF ladenej do tyhle grafiky nebo je to mix MHF + patapon s podobnejma hernima mechanizmama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Jako patapon jenže neni rytmus záleží kdy zmáčkneš trumpetu® a pak vybereš ze 3 možností Mě se to líbí protože to vypadá jako MH ale děcká grafika a věnuje se to felynum. A hlavně je to oddechovka takže po 3 hodinách mhfu to člověk i uvítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 ty to máš v eng? jestli jo hoď link :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 taky ybch to uvital v eng (teda pokud to vyslo/vyjde) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Bohužel v angličtině to nemám a japonština mi moc zatim neleze. Trochu se to snažim naučit ale zatim umim je trochu některý slova a jen říct. A tydle informace mám od kámoše takže nevim ani jaká je důvěryhodnost, ale doufám že dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zdárek, hej vyšlo už MH3rd v ENG ??? =D Furt čekám a čekám a nic.... Je to už dost dlouho od JPN verze a furt je jen patchlá JPN verze do ENG, ale není tam vše ENG... Pls nevíte..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Taky na to cekam a nekdo psal ze ofic datum zverejneno nebylo. Pouze ze to bude od 8-12 mesicu od vydani JAP verze cili si jeste pockame chvilicku :) (jen doufam ze se vubec dockame a vyvojari nedelaji rovnou nakou verzi na PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Secre už udělali patch kde je přeloženo 100 procent nebo 99 teď nevim je to na YT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Pošli prosimtě link. co sem tak zjistil tak mhp3rd nejspíš vyjde až na psp vita. Mám zas dotaz.:bash: Snažím se vymlátit z gypcerose jeho hlavu na hammer ale už sem ho 15krát zabil a nic a vůbec netušim jak dál(nepotřebuju ho ale chci ho XD). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7LxU0hwPB4U pod videm je co už je přeloženo téměř vše jinak toho gpcerose budeš asi muset zkoušet dál, ale nevím na jakej z dobrejch hamerů je jeho hlava potřeba, takže bych zvolil jinej ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 na tuten http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Venom_Monster a ten se dá potom docela zajímavě vylepšit ale hlavně protože se mi líbí jinak používám http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Bone_Great_Axe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Jestli ho cheš kvůli vhledu tak okay, ale jinak doporučuji udělat war hammer > war hammer+ > war mace > iron striker > iron striker+ > anvil hammer > onslaught hammer > blacksmith > juggernaut = bílá ostrost 1404 raw +10 def + affnity a dva free sloty, takže doporučuji a krom gravious shell z páté hvězdičky se všechno najde v pokke farm v těžení šutrů ^^ edit. tak jsem se díval na předposlední upg potřebuješ ještě jednoho brouka ^^ (taky z farmy) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 na tom taky dělám ale už sem sehnal tu hlavu gypcerose a tak dělám zas další hammery a s tim jak si tehdá říkal že je to best weapon si měl pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 no je několik lepších hammerů, ale určitě tuten je z dobrejch nejjednoduší na udělání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 jde vam stahnot ten patch nejnovejsI? ja si nebudu virovat comp nejakyma reklamama, ze byste mi to upli prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 hele tady to máš už patchlý http://www.fileserve.com/file/2UNA6NM dole dáš slower download, opíšeš kó začne ubíhat čas a pak to dáš stahovat stahuje se to tu celkem rychle. Mělo by to být už patchnutý je to free, tak za zkoušku nic nedáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Nevíte kde se dá sehnat union ore? Mám 8*nekohl quest a hr1 a z miningu mi furt ne a ne padnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Všechny linky k tý hře sou placený takže k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.