Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Podvod ?

Olaf

Recommended Posts

Na pc-bazar.cz jsem našel následující inzerát :

http://pc-bazar.i-bazar.cz/herni-konzole/herni-konzole/

"Prodávám Playstation 3 za cenu 7500 Kč, vše v původním stavu, bez poškození, s zaručním listem."

Co myslíte, že by balíček s cihlama na dobírku...?

Schválně mu zavolám a řeknu, že si to chci osobně převzít, jestli to nebude problém. To jsem zvědavej....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Olaf napsal:
Na pc-bazar.cz jsem našel následující inzerát :

http://pc-bazar.i-bazar.cz/herni-konzole/herni-konzole/

"Prodávám Playstation 3 za cenu 7500 Kč, vše v původním stavu, bez poškození, s zaručním listem."

Co myslíte, že by balíček s cihlama na dobírku...?

Schválně mu zavolám a řeknu, že si to chci osobně převzít, jestli to nebude problém. To jsem zvědavej....

Třeba to bude nějaká použitá verze která se jen recenzovala

Odkaz ke komentáři

barakoas napsal:
mno takovyhle inzeraty byvaji vetsinou ftipky, kdyz se chce nekdo nekomu pomstit.. :D

Taky mě to napadlo...že jsem 52 volající ohledně PS3....ale lepší pomsta je objednat někomu 20 instalatérů, všechny najednou na sobotu 8:00..:lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

kamos si chtel udelat ze me prdel a podal inzerat ze prodavam motorku za 10000kc z rodinych duvodu, ze potrebuji nuntne penize... bohuzel nevolali na cislo ktery tma dal, ale na to z kteryho ten inzerat podaval, takze 150 telefonu denne pro nej nebyl problem :D

Odkaz ke komentáři

exist napsal:
kamos si chtel udelat ze me prdel a podal inzerat ze prodavam motorku za 10000kc z rodinych duvodu, ze potrebuji nuntne penize... bohuzel nevolali na cislo ktery tma dal, ale na to z kteryho ten inzerat podaval, takze 150 telefonu denne pro nej nebyl problem :D

Tak to si dobře nasral chlapec do bot :lol: :lol: :lol: Dobře :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu