Olaf Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Na pc-bazar.cz jsem našel následující inzerát : http://pc-bazar.i-bazar.cz/herni-konzole/herni-konzole/ "Prodávám Playstation 3 za cenu 7500 Kč, vše v původním stavu, bez poškození, s zaručním listem." Co myslíte, že by balíček s cihlama na dobírku...? Schválně mu zavolám a řeknu, že si to chci osobně převzít, jestli to nebude problém. To jsem zvědavej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kořas Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Na pc-bazar.cz jsem našel následující inzerát :http://pc-bazar.i-bazar.cz/herni-konzole/herni-konzole/ "Prodávám Playstation 3 za cenu 7500 Kč, vše v původním stavu, bez poškození, s zaručním listem." Co myslíte, že by balíček s cihlama na dobírku...? Schválně mu zavolám a řeknu, že si to chci osobně převzít, jestli to nebude problém. To jsem zvědavej.... Třeba to bude nějaká použitá verze která se jen recenzovala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaf Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Volaný účastník není dostupný....aha :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barakoas Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 mno takovyhle inzeraty byvaji vetsinou ftipky, kdyz se chce nekdo nekomu pomstit.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaf Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 mno takovyhle inzeraty byvaji vetsinou ftipky, kdyz se chce nekdo nekomu pomstit.. :D Taky mě to napadlo...že jsem 52 volající ohledně PS3....ale lepší pomsta je objednat někomu 20 instalatérů, všechny najednou na sobotu 8:00..:lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiver Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Taky mě to napadlo...že jsem 52 volající ohledně PS3....ale lepší pomsta je objednat někomu 20 instalatérů, všechny najednou na sobotu 8:00..:lol: :lol: :lol::)20 instalateru.... To je pekne hnusny:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaf Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 :)20 instalateru.... To je pekne hnusny:) Ale dobrá prdel...udělal jsem to jedný dobrý svini...nějak to nechápala, samozřejmě jsem si přivstal a sledoval to z ulice z auta :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dooky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ale dobrá prdel...udělal jsem to jedný dobrý svini...nějak to nechápala, samozřejmě jsem si přivstal a sledoval to z ulice z auta :lol: a nemas to treba natoceny na videu ?? :lol: :lol: :cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaf Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 a nemas to treba natoceny na videu ?? :lol: :lol: :cheesygrin: Bohužel, ale příští svini už točit budu :lol: Btw. jsem našel přes google stránku o revenge, kde je takových "typů a návodů" spousta :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dooky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Bohužel, ale příští svini už točit budu :lol: Btw. jsem našel přes google stránku o revenge, kde je takových "typů a návodů" spousta :lol: delej dej odkaz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiver Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Bohužel, ale příští svini už točit budu :lol: Btw. jsem našel přes google stránku o revenge, kde je takových "typů a návodů" spousta :lol: Nehodil by jsi pls link????:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaf Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 http://www.student.uit.no/~paalde/revenge/Scripts/PLA003.html Jmenuje se to sympaticky : "ruining someone's life" :lol::lol: :lol: doporučuju :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exist Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 kamos si chtel udelat ze me prdel a podal inzerat ze prodavam motorku za 10000kc z rodinych duvodu, ze potrebuji nuntne penize... bohuzel nevolali na cislo ktery tma dal, ale na to z kteryho ten inzerat podaval, takze 150 telefonu denne pro nej nebyl problem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaf Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 kamos si chtel udelat ze me prdel a podal inzerat ze prodavam motorku za 10000kc z rodinych duvodu, ze potrebuji nuntne penize... bohuzel nevolali na cislo ktery tma dal, ale na to z kteryho ten inzerat podaval, takze 150 telefonu denne pro nej nebyl problem :D Tak to si dobře nasral chlapec do bot :lol: :lol: :lol: Dobře :cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dresden Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ten inzerat je blbost. Fifa 07 na PS3 nevyšla. Ikdyž bůhví co to je, jestli to prodává nějáká baba, tak bych se nedivil:) Pomsta synovi za vysvědčení:cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ski Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Vetsinou se na ty inzeraty pisou blbosti.. jednou sem cetl jak nekdo prodava K750i a mel tam rozliseni displaye 320 krat 240.. A pritom ma 176 na 144.. takze nekomu je to jedno.. Myslim ze to je FAKE :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts