MrKominek Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2010 Chtel sem se zeptat, jestli se da tahle hra stahnout nekde z netu v anglicke verzi..Vsechna videa co sem videl na youtube byla s japonskyma titulka cemuz bych asi nerozumel..diky Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2010 Anglická verze hry vychází s ročním zpožděním v dubnu. Citovat
MrKominek Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2010 Doufam,ze letos v Dubnu:-D Citovat
Santini Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2010 Ja spis doufam ze to budou hrat nejaky cesi po netu. Citovat
MrKominek Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2010 Ja budu;-) az koupim wifi router :-D Citovat
Dragonin Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2010 http://psp.ign.com/articles/107/1077866p1.html Zde něco o MH 3 Citovat
Meelkor Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Jooo, takže tu bude mít multiplayer? Super :) Jasně že bude Citovat
Ragnaros Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 tě péro lidi monster hunter 3 tri bude urcite best hra ale nwm kde ji stahnout kdyztak napiste pls Citovat
Han3 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 tak nám to posunuli na 23.4. (EU), ale koukám, že gamehouse ho má skladem... Citovat
Santini Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Tak sem se dockal,konecne uz vysel MH tri NTSC verze.Akorat sem nekde cetl ze kazda Originalka ma svuj id kod kterej si clovek zada do sve konzole takze to vidim jenom na sing:-( Citovat
adis002 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 http://psp.ign.com/articles/107/1077866p1.htmlZde něco o MH 3 eh... jsme ve wii sekci... byla zde myslena hra Monster Hunter 3 Tri a ne Monster Hunter Freedom 3 ;) abych nebyl uplne OT- na MH se tesim jak male decko, hlavne coop mp me laka :) Citovat
Negotiator Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 eh... jsme ve wii sekci... byla zde myslena hra Monster Hunter 3 Tri a ne Monster Hunter Freedom 3 ;)abych nebyl uplne OT- na MH se tesim jak male decko, hlavne coop mp me laka :) Uz jsem na netu zahlidnul nejakou NTSC (Jailed version) teto hry....takze co nevidet se ukaze i PAL verze Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2010 Verze PAL uz je na netu :-) Citovat
Negotiator Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2010 jj, uz jsem ji postnul do downloadu Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2010 Tak uz to nejakou hodku parim a zatim to vypada na moji krevni skupinu :-) Citovat
Susi_San Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Čau, Monster Huntera mám staženýho, ale nefachá. Do hry se dostanu, ale když spustim single, tak zčerná obrazovka a je slyšet jenom bzučení a tím to končí. Na netu jsem hledal nějaký info, co by to mohlo způsobovat, ale převážná část příspěvků jsou rok stará a problémy se tam týkají japonské verze. Kdyby někdo znal řešení na můj problém, budu rád za radu. System menu 4.2E Neo Gamma R7 Configurable USB Loader IOS 249_rev 14 Citovat
Negotiator Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Čau, Monster Huntera mám staženýho, ale nefachá. Do hry se dostanu, ale když spustim single, tak zčerná obrazovka a je slyšet jenom bzučení a tím to končí. Na netu jsem hledal nějaký info, co by to mohlo způsobovat, ale převážná část příspěvků jsou rok stará a problémy se tam týkají japonské verze. Kdyby někdo znal řešení na můj problém, budu rád za radu. System menu 4.2E Neo Gamma R7 Configurable USB Loader IOS 249_rev 14 Zdarec, jestli jsi to stahovala z meho prispevku, tak ja mohu akorat potvrdit funkcnost na vypalenem mediu v mechanice. Nepouzivam HDD, takze cokoliv, co zde postnu, otestuju,ale pouze v mechanice ! Takze za sebe muzu rici, ze hra z meho prispevku (alespon z megauplodu) 100% funguje. Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Čau, Monster Huntera mám staženýho, ale nefachá. Do hry se dostanu, ale když spustim single, tak zčerná obrazovka a je slyšet jenom bzučení a tím to končí. Na netu jsem hledal nějaký info, co by to mohlo způsobovat, ale převážná část příspěvků jsou rok stará a problémy se tam týkají japonské verze. Kdyby někdo znal řešení na můj problém, budu rád za radu. System menu 4.2E Neo Gamma R7 Configurable USB Loader IOS 249_rev 14 Tu cernou obrazovku jsem mel taky. Pouzivam GX Loader a ten ma moznost zmenit IOS. Pokud nastavim u hry IOS 222 tak to fugnuje bez problemu. Citovat
Susi_San Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 Tu cernou obrazovku jsem mel taky. Pouzivam GX Loader a ten ma moznost zmenit IOS. Pokud nastavim u hry IOS 222 tak to fugnuje bez problemu. Tak paráda, opravdu to bylo tím IOS 222. Já tohle na netu už četl a i jsem to zkoušel, ale problém byl v tom ze jsem měl IOS 222 nainstalovanej přes DOP-Mii a to byla ta chyba. Díky tvý radě jsem se v tom začal hrabat trochu do hloubky a strejda google poradil jak na tento IOS vyzrát. Stáhl jsem cIOS 222 installer, řídil se návodem a bylo (http://gwht.wikidot.com/hermes-ios222-223). Takže díky moc. Citovat
Maverik Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2010 Tak taky mám problém. V pohodě se pustí a když Dám begin play černá obrazovka a hukot. přenastavení v USB loaderovi na IOS 222 nepomohlo. Prosím Susi_San mohl by jsi sem napsat přesný postup jak to zprovoznit, z té stránky nejsem moc chytrej. Díky moc Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Najde se tady nekdo na online lov? Ty potvurky jsou uz nejak moc dobry - chce to vice lovcu. Citovat
Susi_San Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Tak taky mám problém. V pohodě se pustí a když Dám begin play černá obrazovka a hukot. přenastavení v USB loaderovi na IOS 222 nepomohlo. Prosím Susi_San mohl by jsi sem napsat přesný postup jak to zprovoznit, z té stránky nejsem moc chytrej. Díky moc Pokusím se to napsat nějak srozumitelně. Na těch stránkách co mám v příspěvku nahoře si stáhni to co je pod zvýrazněným textem "What to download"(klikni na "here"). Měl by se ti stáhnout RAR "uloader_v3.0C". Ten rozbal a jediný co budeš potřebovat je "cios_installer", který najdeš ve složce "apps". Zkopči si to na svoji SD kartu do složky "apps". SD kartu vlož do WII a spusť Homebrew. V Homebrew spusť program "cIOS 222 Installer v4". Ukáže se ti obrazovka s varováním, že program používáš na vlastí nebezpečí a pak by ti měla vyskočit obrazovka s pokyny jak se v programu pohybovat. V základu by měl být nastavený IOS 249, pokud ne, tak si ho navol pomocí šipek levo/pravo a potvrď "A". Teď jako první vyber "IOS 222", potvrď "A", dále vyber prostřední řádek, čili "Use IOS 38 merged with IOS 37". Program začne stahovat potřebné soubory a rovnou je nainstaluje. Pak se program sám restartuje. Za druhé znovu zapneš program "cIOS 222 Installer v4", zase vybereš IOS 249, ale teď na rozdíl od předchozího kroku nevybereš "IOS 222", ale "IOS 223", potvrdíš "A", pak vyber poslední řádek "Use IOS 38 merged with IOS 60". Program bude opět stahovat a instalovat. Až skončí, program se zase restartuje sám a ty máš rázem vyhráno. Až budeš spouštět Monster Huntera 3, tak v "USB loaderu" vybereš "IOS 222 nload" přes který se hra spouští, "USB loader" by ti měl vypsat hlášku, něco vy stylu, že se "IOS 222 nload" načítá a pak už se klasicky hra spustí. Citovat
Susi_San Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Dostal někdo BAN za hraní po netu? Kámík jo a tak bych se k němu nerad připojil. Na netu jsem se dočetl o Banech za cheatování, ale nic o hrani s pálenejma hrama. Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 A za co konkretne Kamik ten BAN dostal? A v jake hre? Co vim tak od doby co MH3 vysel JAP a USA verze byl BAN vzdy jen za cheat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.