Santini Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Dostal sem ban jen za to ze sem se pripojil nic vic nic min.Hraju pres USB CFG loader neska mi to ban nenapsalo.Hraje to nekdo po netu s jinejma lidma???? Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Ja hraji po netu s cizakam jiz tri dny a zatim teda zadnej problem. Akorat jednou spadlo spojeni na server tak jsem se pripojil znovu a vse ok. Citovat
Santini Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Takze mi on-line slape na pohodu.Kdyby si chtel nekdo dat tak neni problem od 19:00 sem ready. Monster Hunter 3 ID: 9EXk7W nick:Santini Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Ja vetsinou az po 22:00 dirve to nejde :-( Citovat
Susi_San Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Ja vetsinou az po 22:00 dirve to nejde :-( Neni problém...My se Santinim budem hrát od 19h až do dýl...tak se pak potkáme ve hře. Monster Hunter 3 ID: L5VXCR CoD_Modern reflex: 2932-2651-7893 Citovat
Han3 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 jak je to teda s online hraním? je potřeba kod z originalu hry? Citovat
Susi_San Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Není zapotřebí nic a BAN by člověk taky neměl dostat, pokud nebude cheatovat. Monster Hunter 3 ID: L5VXCR CoD_Modern reflex: 2932-2651-7893 Citovat
MrKominek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Hraje to nekdo online?? Citovat
elaphe Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 a co nějaký rady do začátku, nebo popis questů ? bude někdo tak hodnej ? :) Citovat
Susi_San Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Lidi čtěte trochu, na předchozí stránce by ses dozvěděl, že Santini, Scorpiusak a Já hrajem a budeme hrát. Když nám to vyjde tak bychom mohli hrát i společně. Monster Hunter 3 ID: L5VXCR CoD_Modern reflex: 2932-2651-7893 Citovat
Dr.-ney Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 No hurá, u předchozí verze téhle hry jsem na PSP strávil s kámošama kolem 1000 hodin, tak doufám že i na wii se najde pár Hunterů... Kdyžtak si mě klidně přidejte a třeba se potkáme. Moje Monster Hunter 3 ID: C8VEHK Edit: Jakou hrajete verzi ? Ja mam PAL a ani jednoho z vas co tu mate zverejneny ty ID to nenaslo. :-( Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Zacatky jsou tezky tu hru jsem vubec neznal a ted se nestacim divit co tam vsechno je. Ja tomu urcite na nejakou dobu propadnu :-) Predpokladam ze to ID to najde jen pokud jsi pripojen na stejnem serveru jako ty co hledas. Ja budu online v MH3 az kolem 22:00. Jinak mam pocit po par online hrach ze WII Speak nebo jina hlasova komunikace je k teto hre vyhoda. Jinac jsem nasel na jednom foru tyto vyrobni kombinace - treba to nekomu do zacatku pomuze: Potion: Herb + Blue Mushroom Mega Potion: Potion + Honey Goldenfish Bait: Sneakbee Larvae + FireFly Nutrients: God Bug + Blue Mushroom Mega Nutrients: Honey + Nutrients Paintball: Sap Plant + Paintberry Pit Trap: Net + Trap Tool Shock Trap: Thunderbug + Trap Tool Old Pickaxe: Stone + Bone -or- Stone + Mystery Bone Tranquilizer: Sleep Herb + Parashroom Tranquilizer Bomb: Tranquilizer + Bomb Casing Citovat
Han3 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 v 90% jsou kombinace stejný jako v ostatních MH http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Monster_Hunter_3 Citovat
elaphe Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 kdyby náhodou: Monster Hunter 3 ID: QUEYMP (elapheCZ) mimochodem, drsney, tebe to našlo, ale nemohl sem se k tobě připojit, protože to bylo plný, nebo co. Citovat
Scorpiusak Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 Tak ja se vcera vecer k Dr.$ney pripojil, ale nejak jsem se nechytal. Je videt ze uz to nekdy Dr.$ney hral. Zatim co ja furt jeste zapasim s ovladanim ale snad se to casem zlepsi. Citovat
Dr.-ney Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 Scorpi: jasne, to se za chvilu dostane do ruky. A hlavne ve vice lidech se hraje mnohem lip, chce to mit jasne dany na co/pro co se jde. Ta hra je postavena na tom, aby si lidi pomahali a kdyz nekomu chybi ocas z Rathalose, tak se holt udela zatah na rathalose... Nicmene, tady : http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Monster_Hunter_3 je vetsina toho, co by clovek mel vedet nebo mohl potrebovat ke zdarnemu hrani. Doufam ze narocnost tehle hry neodradi, prece jenom je to jedna z nejlepsich games ktere se Wiickarum dostanou pod ruce :-) P.S.: Co takhle nejakej lepsi dorozumivaci system ? Myslim ze MH3 podporuje WiiSpeak... http://www.alza.cz/nintendo-wii-speak-d122325.htm Jo, vrele doporucuju ovladat hru Classic Controllerem, idealni je koupit bundle MH3+Clas.Contr.Pro, navic tim podporite chlapky z CAPCOMu aby na Evropsky trh dodavali vice kvalitnich her B-) Citovat
Santini Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Mohl by nekdo poradit jak udelat quest Who´s the boss.Vtomhle questu bych mel zahnat The great Jagi na ustup ale porad se mi to nedari,vzdy ji zariznu. Citovat
Dr.-ney Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Santini: Jde o to, ze ho nemas zahnat, ale chytit. (Capture a Great Jaggi). To se dela tak, ze ho rezes dokud nezacne kulhat, potom vetsinou zdrhne nekam do jeskyne aby se vyspal. Nasledne mu nastrazis past (Shock trap nebo Pitfall trap) a jakmile se do ni chyti, hodis na nej 2x Tranq Bombu (Tranquilizer = Uspavadlo). Tady se muzes mrknout jak se to dela, kolem 5:45 mu da past a uspi ho http://www.youtube.com/watch?v=G0zDNlwGcuQ Doufam ze je muj popis pochopitelny. PS.: Kdyby byly jeste nejaky dotazy, pridejte si me na wii do friends Wii FRIEND CODE: 2825-3081-8607-7724 (a dejte vas kod do PM, na sparovani) a ja vam pomuzu, nebo muzem hrat spolu, zatim je nas malo... :-( Citovat
Santini Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Dr.$ney:dik za radu pro me je to dostatecne srozumitelny.Mi hrajem s kamikem ve dvou,takze by sme to mohli klido spojit.Jeste jsem mel problem v qeustu s pterodaktilem,ukradl jsem mu vejce skocil jsem snim dolu.On za mnou priletel,tak jsem ho chvili mlatil a pak mi zase zdrhl.Cely se to opakovalo asi6krat a on ne a ne padnout.urcite je vtom zase nejakej hacek. Citovat
Scorpiusak Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 Scorpi: jasne, to se za chvilu dostane do ruky. A hlavne ve vice lidech se hraje mnohem lip, chce to mit jasne dany na co/pro co se jde. Ta hra je postavena na tom, aby si lidi pomahali a kdyz nekomu chybi ocas z Rathalose, tak se holt udela zatah na rathalose...Nicmene, tady : http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Monster_Hunter_3 je vetsina toho, co by clovek mel vedet nebo mohl potrebovat ke zdarnemu hrani. Doufam ze narocnost tehle hry neodradi, prece jenom je to jedna z nejlepsich games ktere se Wiickarum dostanou pod ruce :-) P.S.: Co takhle nejakej lepsi dorozumivaci system ? Myslim ze MH3 podporuje WiiSpeak... http://www.alza.cz/nintendo-wii-speak-d122325.htm Jo, vrele doporucuju ovladat hru Classic Controllerem, idealni je koupit bundle MH3+Clas.Contr.Pro, navic tim podporite chlapky z CAPCOMu aby na Evropsky trh dodavali vice kvalitnich her B-) [ATTACH=CONFIG]8413[/ATTACH] Nejake doporuceni kde se da verze s Classic Controllerem tady v CR koupit? Ja nasel jen verzi bez nej :-( Citovat
Dr.-ney Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 http://www.alza.cz/nintendo-wii-monster-hunter-tri-classic-controller-d166956.htm a nebo jeste lepsi je sberatelska edice - hra, controller Pro + WiiSpeak http://www.pixmania.cz/videohra-monster-hunter-3-sbiratel/czcz5314198_jvart.html ale ta bude dostupna az od 5.5.2010 myslim Citovat
Scorpiusak Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 Diky za rychlou odpoved. Jdu do te sberatelske verze s wii speak :-) Citovat
Santini Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 Doufej ze tam wiispeak bude,drzim palce!Stim clasicem se to ovlada podstatne lepe. Citovat
Dr.-ney Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2010 Tak jak jste daleko, hunteri ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.