Scorpiusak Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2010 Doufej ze tam wiispeak bude,drzim palce!Stim clasicem se to ovlada podstatne lepe. Podle informaci co jsem hledal tak je v te bedne vzdy vse co je tam napsane tzn. HRA, Ovladac, WiiSpeak a figurka. Citovat
Dr.-ney Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2010 jasne, nevidim duvod proc by tam neco melo chybet :-/ Citovat
Santini Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2010 Ja myslel ze vtom budlu je jenom clasicpro a hra,a a do par krabic dali i wiispeak.Jestli je tam vse co pises tak je to hodne ferova cena.Jinak mam HRP 9,dnes budu hrat s kamaradem od 21:00.Recruit-creed1-gate2nebo3, Citovat
Dr.-ney Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 Jsou tri prodejni verze teto hry dostupne na nasem trhu, zakladni je hra samotna, pak je to ten bundle s classic controller pro a nakonec ta sberatelska edice (kde je krom ovladace navic figurka a WiiSpeak). Co dneska, zahraje nekdo vecer ? Citovat
Scorpiusak Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 Ja bych dnes vecer mel mit cas takze asi budu :-) Citovat
Scorpiusak Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Tak vcera vecer to byla dobra parba - skoda ze jsem pak uz musel jit spat. Z tech questu jsem nakonec dostal za domenu tolik Firefly ze nebyl problem udelat pak ten quest Goldenfish Opportunity. Diky za pomoc Dr.$ney. Citovat
Santini Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 Ahoj,kde se da sehnat jumbo pearl.na netu pisou area 10 11 ale kde tu nic. Citovat
Han3 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2010 Tak sem konečně přešel na PAL verzi (JAP sem už ani nehrál) tak jakej máte HR? online začnu v tejdnu, zatim dodělám offline = nějaký lepší vybavení a pak můžeme společně edit: jde připojit usb klávesnice pro psaní? Citovat
Dr.-ney Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2010 jo, USB klaveska funguje na in-game chat bez problemu Citovat
Evers Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Ahoj , vyskousel sem vsechny napady zde v topicu ale hra pokazde zamrzne po spusteni se ozve tooon a je černo , nikde sem nenasel ze by slo nastavit zminovani ios 222 nload mohl by mi nekdo pomoci , dekuji Citovat
Han3 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Tak vcera vecer to byla dobra parba - skoda ze jsem pak uz musel jit spat. Z tech questu jsem nakonec dostal za domenu tolik Firefly ze nebyl problem udelat pak ten quest Goldenfish Opportunity.Diky za pomoc Dr.$ney. firefly si můžeš normálně koupit :) Ahoj , vyskousel sem vsechny napady zde v topicu ale hra pokazde zamrzne po spusteni se ozve tooon a je černo , nikde sem nenasel ze by slo nastavit zminovani ios 222 nload mohl by mi nekdo pomoci , dekuji Pokusím se to napsat nějak srozumitelně. Na těch stránkách co mám v příspěvku nahoře si stáhni to co je pod zvýrazněným textem "What to download"(klikni na "here"). Měl by se ti stáhnout RAR "uloader_v3.0C". Ten rozbal a jediný co budeš potřebovat je "cios_installer", který najdeš ve složce "apps". Zkopči si to na svoji SD kartu do složky "apps". SD kartu vlož do WII a spusť Homebrew. V Homebrew spusť program "cIOS 222 Installer v4". Ukáže se ti obrazovka s varováním, že program používáš na vlastí nebezpečí a pak by ti měla vyskočit obrazovka s pokyny jak se v programu pohybovat. V základu by měl být nastavený IOS 249, pokud ne, tak si ho navol pomocí šipek levo/pravo a potvrď "A". Teď jako první vyber "IOS 222", potvrď "A", dále vyber prostřední řádek, čili "Use IOS 38 merged with IOS 37". Program začne stahovat potřebné soubory a rovnou je nainstaluje. Pak se program sám restartuje. Za druhé znovu zapneš program "cIOS 222 Installer v4", zase vybereš IOS 249, ale teď na rozdíl od předchozího kroku nevybereš "IOS 222", ale "IOS 223", potvrdíš "A", pak vyber poslední řádek "Use IOS 38 merged with IOS 60". Program bude opět stahovat a instalovat. Až skončí, program se zase restartuje sám a ty máš rázem vyhráno. Až budeš spouštět Monster Huntera 3, tak v "USB loaderu" vybereš "IOS 222 nload" přes který se hra spouští, "USB loader" by ti měl vypsat hlášku, něco vy stylu, že se "IOS 222 nload" načítá a pak už se klasicky hra spustí. Ano, je to na druhý stránce a je tam i odkaz na funkční návod v angličtině, kterej pomohl i mě Ahoj,kde se da sehnat jumbo pearl.na netu pisou area 10 11 ale kde tu nic. pearl? perla? kde asi bude perla? ano, bude ve vodě u kostí Citovat
Evers Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Dik za repost , tohle sem se docet na strane 2 taky. Citovat
Evers Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Tak jsem vyzkousel "uLoader" o kterem se nezminuje z postu od Susiho a ten slape nic sem tam ani nenastavoval .. Citovat
Santini Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 Tak paráda, opravdu to bylo tím IOS 222. Já tohle na netu už četl a i jsem to zkoušel, ale problém byl v tom ze jsem měl IOS 222 nainstalovanej přes DOP-Mii a to byla ta chyba. Díky tvý radě jsem se v tom začal hrabat trochu do hloubky a strejda google poradil jak na tento IOS vyzrát. Stáhl jsem cIOS 222 installer, řídil se návodem a bylo (http://gwht.wikidot.com/hermes-ios222-223). Takže díky moc. Kdyz se budes ridit timhle navovodem tak ti to pujde,byl zde v topicu!!!!!!!!!!!! Citovat
hotdog Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Mohu spustit MH Tri aniz bych nemusel instalovat ten Ios.Nebo existuje nejaky fix?? Citovat
Han3 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Mohu spustit MH Tri aniz bych nemusel instalovat ten Ios.Nebo existuje nejaky fix?? Jestli máš originálku tak samozřejmě nemusíš :) jinak to vůbec neni tak složitý jak to vypadá, řiď se podle návodu Susi_San Citovat
MichalU Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Ahoj, nejdriv bych chtel podekovat Susi_San za radu jak tuhle gamesku zprovoznit a pak mam jeden dotaz, kterej se vam bude zdat asi uplne stupidni :) Vubec nedokazu prijit na to, jak menit zbrane nebo armory. Jde mi to jedine tak, ze hned po nakoupeni dam souhlas ,ze koupenej item chci hned pouzivat. Ale pak uz jsem nezjistil jak zacit pouzivat treba puvodni zbran. Proste vymenit cokoliv co pouzivam za jinej itemco mam u sebe. Vyzkousel jsem snad uplne vsechno ale asi mi neco porad unika :) PLS poradte. Diky Citovat
Santini Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2010 Musis zajit do truhly a vybrat equip item. Citovat
fatalis Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2010 da se nekde koupit potion :D Citovat
Meelkor Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 Zdravím, nějak jsem na tu hru úplně zapomněl a stahuju teprve teď. Hrajete ještě někdo po netu? Kdyžtak hoďte ID prosím ať můžem dát ^^ Citovat
kapija Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Čaute,mám MH 3 nedávno koupený a potřeboval bych vědět jak se pomocí těch ID můžu k vám připojit? Citovat
MedaBeda1468625172 Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 cus zravim!!!sany,a susi cus poridil sem si MH3a mam zasek!! Je to v misi WHO´s the boss,nevim jak chitit great jaggi!!! Pease poradte Citovat
MedaBeda1468625172 Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 Taky sem si nedavno poridil MH3 a nemam skym hrat!tak se muzem domluvit a zahrat Citovat
Santini Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Muzem nekdy dat.Tu jagi musis chytit zapomici tranq bomb a shock trap. Citovat
kendykejnova Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 hele lidi prosiiim o pomoc.tady od pcmakera jse jsi stahnul tuhle hru.dal jsem na disk hra se spusti pak dam novu hru a bum cerna obrazovka a takovej neprijemnej piskani.jsel jsem cez usb loader gx v nastaveni jsem dal ios na 222.a stejne to nejde porad to asmi to sami to dela?? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.