kendykejnova Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 tady jsou vsichni tak napomocni.super forum Citovat
Guest Anonymni Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2010 jako bych to neříkal, funguje ti ta verze ?(ta posledí by měla já ji hrál v pohodě jen jsem změnil ios na 222 a bylo to v poho) Citovat
devaa Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 Hoj, taky mi nejde pustit tato hra, i prez ios 222. Instalovat se mi podle návodu nechce, nechci se v tom tak vrtat. Nějak se mi nechce věřit že by to nešlo. V USB loaderu je více nastavení u hry. Byl by někdo ochotný sem napsat všechny parametry? Citovat
devaa Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Máte někdo něco nastevené jinak než já? Citovat
devaa Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2010 Pokusím se to napsat nějak srozumitelně. Na těch stránkách co mám v příspěvku nahoře si stáhni to co je pod zvýrazněným textem "What to download"(klikni na "here"). Měl by se ti stáhnout RAR "uloader_v3.0C". Ten rozbal a jediný co budeš potřebovat je "cios_installer", který najdeš ve složce "apps". Zkopči si to na svoji SD kartu do složky "apps". SD kartu vlož do WII a spusť Homebrew. V Homebrew spusť program "cIOS 222 Installer v4". Ukáže se ti obrazovka s varováním, že program používáš na vlastí nebezpečí a pak by ti měla vyskočit obrazovka s pokyny jak se v programu pohybovat. V základu by měl být nastavený IOS 249, pokud ne, tak si ho navol pomocí šipek levo/pravo a potvrď "A". Teď jako první vyber "IOS 222", potvrď "A", dále vyber prostřední řádek, čili "Use IOS 38 merged with IOS 37". Program začne stahovat potřebné soubory a rovnou je nainstaluje. Pak se program sám restartuje. Za druhé znovu zapneš program "cIOS 222 Installer v4", zase vybereš IOS 249, ale teď na rozdíl od předchozího kroku nevybereš "IOS 222", ale "IOS 223", potvrdíš "A", pak vyber poslední řádek "Use IOS 38 merged with IOS 60". Program bude opět stahovat a instalovat. Až skončí, program se zase restartuje sám a ty máš rázem vyhráno. Až budeš spouštět Monster Huntera 3, tak v "USB loaderu" vybereš "IOS 222 nload" přes který se hra spouští, "USB loader" by ti měl vypsat hlášku, něco vy stylu, že se "IOS 222 nload" načítá a pak už se klasicky hra spustí. Tak jsem to udělal přesně podle tohoto postupu a stále mi to nejde. V nastavení mám IOS 222. Žádný IOS 222 nload. Může mi stím někdo helfnout? Citovat
Tankis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Ahojte, možná má někdo podobný problém a poradíte mi. Stáhnul jsem si MHT dám to na flashku že to sputitm přez USB vše v pořádku najede do menu kde se zobrazuji 3 kolonky (přesně teď nevím jaké) a když dám začít hru tak mi sčerná obrazovka a televize začne nepřijemně pískat. Nevíte co stím? Děkuji Citovat
Santini Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 kdyz jsi prohlidnes poradne topic tak zjistis ze to je iosem,tady mas navod jak to rozchodit http://gwht.wikidot.com/hermes-ios222-223 Citovat
Santini Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Gratuluju,kdyby jsi to hral po netu tak sem napis id Citovat
Tankis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 No určitě budu kldině i ted mužu ale bobjuj s prvním q špatně se vyznám v těch znacích a něco mi dá problém i přečíst :D Citovat
devaa Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Díky už jsem to rozchodil :) To je zajímavé, že vám to podle toho návodu všem jde a mě ne. Můžete někdo řict odkud to stáhnout, žebych skusil jinou verzy? Citovat
Tankis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Odsud to mám já: http://www.gamestorrents.com/juegos-wii-bittorrent.html Citovat
Tankis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Chtěl jsme se zeptat, koupil jsem si GS a koukám na youtube a borec tež an začátku taky má GS a normálně snim kolem sebe toči že sejme více potvor kolem sebe ten můj tp neumí to se musím někde naučit nebo nemám páru jak se ten meč ovladá? Děkuji Citovat
Santini Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Vsechno umis uz od zacatku!!!Jestli hrajes MH poprve tak se podivej sem http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Monster_Hunter_3 Citovat
Tankis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Ta stranka je hodně nápomocná to jo ale stejně jsme tam nenašel dodpodrobna ty útoky když jo tak byli v podobě ovladaní PS. Našel jsem tady foru přimo topic kde to je ukazane a jsou tam přímo utoky s GS ukazaane ale jak je zkousším tak nefumgujou... Edit: http://wiimedia.ign.com/wii/image/article/918/918746/tgs-2008-monster-hunter-3-hands-on-20081010102828996.jpg Citovat
Tankis Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Mohl by jste mi říct někod jak získam něaký set nebo tak? Připojím se na net a tam vidím vždyky ty boorce v setech s něakýma uplně jinýma zbraněma chtěl bych taky :D A ještě jeden dotaz: Jaká je nejlepší zbraň (druh ) a u ktere hje nejlepší zůstat nebo je lepší je střídat? Díky Citovat
cadaver Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2011 Návod jak ovládat jednotlivé zbraně: http://www.edisk.cz/stahni/01231/Monster_Hunter_Tri_Manual.PDF_7.17MB.html MH3 ID: 33UMFV Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.