bitskull Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 http://share.blog.us.playstation.com/ Zatím vede Cross Game Voice Chat, v závěsu je softwarová emulace PS2 her a třetí je automatická synchronizace trofejí. Já sem volil Cross Game Voice Chat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Tak je tam par skvelych napadov okrem uz spomenutych a to: • Metal Gear Solid 4 Trophy Patch (i ked toto sa netyka Sony, ale skor vyvojarov hry) • PS Button – Auto Read Message Upon Notification (po prijati spravy, moznost automaticky precitat spravu stlacenim PS tlacitka) • MKV Support for the PS3 (podpora MKV kodeku pre PS3) • Power USB when PS3 is Off (nabijanie ovladaca aj ked je PS3 vypnuta) • Skype for PS3 with PSEye Support (Skype pre PS3 s podporou kamery PSEye) • Update to Trophy Card (automaticka aktualizacia trophycard-ov) • Official worldwide PSN Trophy leaderboard (Oficialny rebricek vsetkych PSN hracov podla poctu trofeji) • Report users (nahlasovanie uzivatelov - cheaterov, podvodnikov, atd) • NTFS External Hardrive Support (podpora diskov s NTFS) • Rewards for Trophys (Odmeny za ziskanie trofeji v podobe zliav, moznosti zucastnit sa beta testovania atd) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Tak já bych byl pro emulaci ps2 her, jinak ty zbývající dvě položky mě připadají zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Jsem pro Cross Game Voice Chat. PS2 navyužiji jelikož žádné hry na ps2 nemám. LEda by šly pálené hry to by byla jiná :D EDIT: Ted to projíždim a jsou tam i lepší věci. Rozhodně jsem pro pořádnej přehrávač!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Power USB when PS3 is Off .... :) urcite todle.. nechapu ze to nema.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 At udelaj vse, a ne jen to co si odhlasujeme. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Já jsem hlavně pro podporu MKV, uvítal bych taky automatické zobrazeni doručené zprávy ve hře po stisknutí PS, hodně by mě potěšilo heslo po zapnutí, jako u windows, více vizualizací při přehrávání hudby, rozdělení hudby do mnou vytvořených složek, né jen podle alba, interpreta atd. upozornění alespoň 1 minutu před úplným vybitím ovladače, a taky někdy možnost tvářit se jako offline( pro přátele ) a přitom být online.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 1)Podpora MKV hlavně!!! musim to přehrávat na ntb, no a ten je krapet hlučnější když přehrává FHD:D 2)NTFS, abych tam ty filmy mohl v celku dát :D A ostatní už jsou drobnosti, které mě jen potěší, ale nenatchnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Teď si nejsem jistej, ale být offline pro přátelé tam myslim je mrknu na to a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 100% podora ps2 cross chat je kravina na boxu jsem to nesnasel porad nekdo posila invite do party a psat kazdemu ze nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 MKV by byla super vec, ale jelikoz je PS3 ve FAT32 tak by nejdriv mely vyresit FAT32 na NTFS ... potom by melo MKV smysl, protoze MKV pri 4GB je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 MKV by byla super vec, ale jelikoz je PS3 ve FAT32 tak by nejdriv mely vyresit FAT32 na NTFS ... potom by melo MKV smysl, protoze MKV pri 4GB je nesmysl. To neudělají. Je to část ochrany proti CFW. BD hra určitě mín jak 4GB nemá a tím pádem ji PS3 nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Co porad mate s tim FAT32? PS3 nema disk takto naformátovaný... Pouze dokaze vyhledat přes USB toto prenosne medium..ale dovnitr nahrajete v pohode film i treba 20GB...zrejme maji nejaky svuj format.. Kdyz propojis notebook po siti s PS3 a zapnes PS3 Media Server,tak pres nej se da do PS3 nakopirovat opravdu obrovsky soubor *.mpg ..Muj rekord byl snad 30GB jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jenže PS3 Media server soubory spoučtí v PC!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 LOL presne jak rika KapaCZ .. to ze nacte 30GB soubor neznamena, ze si ho zkopiruje system do PS3 ... Jen o nem zjisti info a zacne ho streamovat v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 No, já se vtom moc nevyznám ale film, např 13 gb, normálně zkopíruju přes ten Ps3 me. server a jede to úplně normálně,tak nevidím důvod proč by MKV neměl běžet.:? Teda pokud bude Ps3 tento formát podporovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Nechapu jak KapaCZ a th0ca muzou i dneska tvrdit to co tvrdej kdyz je to uplnej nesmysl (nic proti). Zvlast kdyz se PS3 Media Server pouziva tak dlouho a vsichni vedej jak funguje. Disk v PS3 neni naformatovanej na NTFS ani na FAT32 ale na svuj vlastni a nahrat na nej muzete soubor jak velkej chcete. A prave nejlip se do PS3 z PC dostane pres ten PS3 Media Server (nakopiruje). Ano, muzete ten film co ma 10, 15 GB streamovat z PC, ale taky ho do PS3 nakopirovat. Sam mam v PS3 na disku dva dokumenty - Home (8,3GB) a Earth (9,6GB) a to sou filmy co maj daleko vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Zpět k tématu lidi :D. Určitě by to mělo být spojení US a EU Store, protože ten rozdíl je ohromný (Mám dva účty, US a EU, tak vím o čem mluvím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 To ma tady asi kazdej. Zarid si jeste JP, ten je jeste vetsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Zpět k tématu lidi :D. Určitě by to mělo být spojení US a EU Store, protože ten rozdíl je ohromný (Mám dva účty, US a EU, tak vím o čem mluvím). To nenastane ani nahodou, uz jen kvuli ruznym regionalnim a casovejm omezenim vseho toho obsahu pro ruzny zeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Corvette: Nemyslel sem přímo spojení, ale vyrovnání rozdílů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Vypadá to,že se Sony díky úspěšným prodejům PS3 vydává na novou cestu a začíná se konečně více zajímat o přání svých zákazníků,majitelů multimediální PlayStation 3. Snad jim to vydrží ;) Tak je naprosto jasný,co bude v přáních převažovat.. 1) Podpora mkv bude nejspíš TOP 2) Vylepšení/zmodernizování webovýho prohlížeče by taky mohlo být na pořadu dne 3) A "praštěný" Cross Game Chat bude taky probíraný téma (to už člověk nebude mít u hraní klid tuplem :roll: ) No,taky si jdu přihodit pár nápadů,ale jde jen o detaily...ovšem o detaily,který by potěšily :wohow: 1) MUSIC - Přidání nových efektů k hudbě (+ otvírání složky ne na jednu,ale na dvě části) 2) PHOTO - Přidání GIMPu nebo nějakou jednodušší pomůcku pro úpravu fotografií (+ nové slideshow) 3) THEME - Větší podporu neherních dynamických témat (+ uvolnit pro nadšence aplikaci na jejich tvorbu) 4) INTERNET BROWSER - Oficiální podporu český diakritiky ve webovém prohlížeči (+ aktualizace playeru) 5) ACCOUNT MANAGEMENT - Možnost vložení své fotografie jako svůj avatar a hlavně možnost vypsat si pod svůj profil osobní údaje (skutečný jméno,svúj věk,svůj rodný jazyk a stát kde žiju).. ..a víc už k maximální spokojenosti (pokud jde o PS3) nepotřebuju :wohow: No dobře,tak at netroškařím,bodlo by i XBM v češtině :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 možnost přehrávat hudbu v jakékoliv hře je také v té anketě .. což taky stojí za zmíňku (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.