SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ahoj, mám PSP 5.50 a chci ho flashnout, ale nemohu se dostat do Recovery menu... vypnu ho, držím L a nic :( Mám FAT psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 To je divný, když nemáš CFW co ? Musíš ho flashnout přes Pandoru a MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Recovery menu je jen na custom firmwaru. Ty už můžeš jenom použít pandoru + MMS ... // Hmmm xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Pandoru už mám a MMS mám vytvořenou taky... Jak to mám tedy flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Nejdřív vložíš MMS, potom pandoru a pak dáš instal CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 To jsem udělal, ale nic se neděje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 v jakym pořadí to tam dáváš? Máš tu pandoru a MMS funkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Nejdřív vložíš MMS a poté Pandoru ... pokud máš vybrané nějaké bootovací tlačíko (nejvíc L) tak podrž Jinak můžeš mít špatně vytvořenou MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Mám PSP na nabíječce, hodím tam MMS, vypnu PSP, vložím pandoru a nic se neděje... MMS jsem udělal podle návodu a Pandoru mám objednanou z netu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Tak za 1. bych vyndal PSP z nabíječky a za 2. si stojim furt za tímto: Nejdřív vložíš MMS a poté Pandoru ... pokud máš vybrané nějaké bootovací tlačíko (nejvíc L) tak podržJinak můžeš mít špatně vytvořenou MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 "pokud máš vybrané nějaké bootovací tlačíko (nejvíc L)" Já jsem nikde bootovací tlačítko nevybíral, myslel jsem, že to je vždy L, kde to vyberu?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 No pokud si žádne nevybíral tak to bude L nebo se pandora menu spustí sama .. Máš asi špatně vytvořenou MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Nepoznám, jestli je dobře nebo špatně vytvořená... zde log: http://img528.imageshack.us/img528/5871/mmss.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Promiňte za Double post, ale je to správně vytvořené nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ale pokud vím psp s fw vyšším jak 5.03 nejdou flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Nepoznám, jestli je dobře nebo špatně vytvořená... zde log:http://img528.imageshack.us/img528/5871/mmss.png Promiňte za Double post, ale je to správně vytvořené nebo ne? Ale ty si MMS vůbec neudělal, pouze si zapsal IPL, které samotné nestačí. Musíš nahrát i soubpory FW atd.. použij aplikaci Pandora Deluxe Ale pokud vím psp s fw vyšším jak 5.03 nejdou flashnout A proč by nešlo? Když má PSP s flashnutelnou deskou, tak tam může být jakýkoliv FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ano, ale Pandora Deluxe mi nejde spustit... Hází to něco že to je Corrupted :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 To se spouští v Pc :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 No ale když měl někdo např. fw 6.20 tak jsem vždycky četl, že to nejde tak jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Jak to je? Tak, jak jsem to napsal. Pokud máš flashnutelnou desku, tak mu půjde flashnout i FW třeba 9.999999... přečti si topic Pro začátečníky, v úvodu je to velmi přehledně napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Poradí mi pls někdo s Pandora Deluxe? Jaký Firmware tam mám loadnout? V návodu píšou, že 4.01, ale já mám 5.50, nemám místo 4.01 loadnout 5.50? A zaškrtnout Copy Firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Vybírá se tam verze CFW, kterou budeš mít po flashnutí, takže to záleží jen a jen na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Tak jsem to zkusil přes Pandora Deluxe, vše bylo SUCCES, ale pořád se nedostanu do toho recovery :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 last joker Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 kyselost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnYper Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Prosím, pomůže mi někdo přes ICQ jak to krok za krokem flashnout správně? Pls :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SnYper
Ahoj, mám PSP 5.50 a chci ho flashnout, ale nemohu se dostat do Recovery menu... vypnu ho, držím L a nic :( Mám FAT psp.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.