KOSScz Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ahoj mám takovyý problém ve škole kvuli jednomu kokotovy jsem dostal poznámku a chtěl bych mu zavyrovat počítač. Např aby se mu spalil procesor atd :-D pls poradte :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 To je strašné dostat poznamku co? Asi tvá první. Určitě ti ted rodiče nebudou chit dat ani večeři. xD... Kvuli jedne poznamce chces škodit na majetku? Vymysli si raději něco jineho, jak mu to vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ne mě to tak nesere Ale sere mě to že to děla cela škola to co sem udělal ja a on to svedl prave na mě a je to kri** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 A co jsi udelal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 tak CPU ne ale tk mu pošli na icq soubor a v tom je okno klikneš na storno a ukáže se další a tk podobně.....a nebo na otvírání mechaniky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 clovece, nenic nici majetek, tim, ze mu neco udelas s pc, tim jen uskodis jeho rodicum, podle prispevku usuzuju tvuj vek okolo 13: let, poznamek jeste bude... pomsti se mu ucinejsim zpusobem, mi jsme to delali tak. ze onen neoblibeny clovek mel v kazdy bote ctvrt litru moce, neptejte se me, kdo moc vyprodukoval, ani kdo ji tam lil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 emosss, to jste solidni prasata. To jste delali na ZVS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 ne, to jsme delali, na ZŠ, jinak porad lepsi nekomu nachcat do boty, nez mu znicit pc... bota se vypere, pc se sice vyprat muze ale, moc ti to od defectu nepomuze:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Za to že ty mu zničíš majetek, a on ti to dokáže tě může klidně žalovat :roll: , děláš jak kdybys chodil do kostela, a tam za to dostával otčenáše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 takze postup: 1.otevri mu okno 2. vezmi pocitac 3.a poruc pocitaci !"HOP"! zagoogli a najdi si nejakej obrazek např: vaš počítač byl napaden blablabla a posal mu ho cez icq nebo skype ci jaa vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 A Hele proč se mu do kompu nedostat RADMINem?já ho mám a to je že můžeš třeba z cizího notesu dostat se do svýho počítače a tm něco upravovat...kdyby ses mu naboural do kompu tak mu smažeš všechno z program files ohledně souborů microsoft... a nebo si vem 2 rozemletý banány a dej mu je do bot a přezuvky mu schovejte...:),pk bude muset jít volat mamince aby pro něj přijela že má v botkách banány na večeři :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 tak udelej prank vir to je proste falesny vir kteri jeho kompu neublizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ne, to jsme delali, na ZŠ, jinak porad lepsi nekomu nachcat do boty, nez mu znicit pc... bota se vypere, pc se sice vyprat muze ale, moc ti to od defectu nepomuze:) Nachcani do boty ale nema zadnou uroven.. Myslim, ze kdyby jsi v bohnicich rekl, ze lidem chcijes do bot, tak te velmi radi vezmou do party ;) Viry nenici PC.. to je picovina.. zadnej vir, co by odpalil CPU nebo tak neco neexistuje. Maximalne mu muze smazat data - a to je rozhodne inteligentnejsi, nez nekomu chcat do boty, jako nejaky postizeny retard. Navic - botu muzes vyprat? Ty boty hazis jentak do pracky? Tak to jsem jeste nezral.. Proste jste retardly prasata - vubec bych se nedivil, kdybyste matlali treba hovno po zdi.. To by se k vam hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nachcani do boty ale nema zadnou uroven.. Myslim, ze kdyby jsi v bohnicich rekl, ze lidem chcijes do bot, tak te velmi radi vezmou do party ;)Viry nenici PC.. to je picovina.. zadnej vir, co by odpalil CPU nebo tak neco neexistuje. Maximalne mu muze smazat data - a to je rozhodne inteligentnejsi, nez nekomu chcat do boty, jako nejaky postizeny retard. Navic - botu muzes vyprat? Ty boty hazis jentak do pracky? Tak to jsem jeste nezral.. Proste jste retardly prasata - vubec bych se nedivil, kdybyste matlali treba hovno po zdi.. To by se k vam hodilo. nenavazej se do me, radsi si vyres problem s registraci, jestli vietnamky( tenisky ) mejes v ruce misto abys je hodil do pracky tak ses taky zajimavej... jinak viry, ktery ti znicej pc jsou, slysem sem o jednom, kterej ti kasle na teplotu, nbecha pc na plnej vykon jet, nevypne ho pri enormni teplote, a pc se pak prehreje... nevim jak je to s bohnicema, jak koukam uz jsi tam asi byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 emosss, pozdravuj, tam na druhe strane... Do pracky si hazdej, co chces - hodi-li tam normalni boty, tak se ti rozlepi. Je mi jedno, ze ty chodis normalne v gumakach. Problem s registraci neni muj. Jestli sis jeste nevsiml, ja tu nejsem admin, mne forum nepatri. Slysel jsi hovadiny, jedna babka povidala. Teplotu CPU hlida BIOS a vir, ktery by byl universalni na vsechny BIOSy neexistuje a delat vir jen na specificky CPU a BIOS se nevyplati - takze nic takove neexistuje brepto. Za ty bohnice si uzij ban ;) Radi jsme Te tu na foru videli, ale lidi, co chciji druhym do bot tu nemusime - mohl by jsi nam totiz pochcat servery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 nakej vir urcite bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Oo bože, tak mu to oplať nějak normálně ne? Si počkej, až dojdou křídy, nebo něco zapomene (úča) v kabinetě, nabídni se a něco mu tam udělej, třeba mu uprav písemky co budou ležet na stole, nebo připiš známky do sasu či v jejím deníku. Nebo mu třeba seber taháky před písemkou, dú z tašky atp.. Jinak vir na cpu, o tom sem opravdu neslyšel, možná tak maximálně vlítnout k němu domů a odcvaknout mu větrák na pročáku, grafice atp.. ale na to, pokud není úplná lamka, lehce příde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jestli to dokaže tam řeknu že mni to přeposlal kámoš a ja jsem to jen chtěl ukazat mu :-D lol a kde se daji stahnout viry ktere můžu alespon dat do obrazku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 a o antivirovem programu jsi asi nikdy neslysel ze ?! pls MODi , LOCK !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ale nemusis hned davat vir skus vbscript to je skript kere si muze tvarit neskudne ale pritom skodi :) zde script na otevrebi mechaniky (30x za sebou) : http://www.multiload.cz/stahnout/181798/jaj-vbs/ ale existuje jich mnohem mnohem víc skus google : http://www.google.cz/search?q=.vbs&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts