Peciss Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ahoj...Nemám PS3 dlouho, týden.Nejdou mi usb.Mám na nich nahranou fotku, ale po připojení k ps se mi nezobrazí.....vidímji v nabídce, ale když ji otevřu, píše to there are titles.:roll: Zkoušel jsem i jinou, v druhém usb, ale je to, to samé.V pc funguje v poho.Nejsem ještě připojen k netu.Může to mít vliv? Nebo to mám reklamovat? Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Najeď na flashku,s tiskni trojúhelník a dej Display all. pokud je chceš mít zobrazené ve složkách, tak je dávej do PS3/PHOTO (viz manuál k PS3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 tady je ten návod - http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/video/copy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 :thanks: Vše je v poho.:thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts