Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA World Cup 2010

Rooney10

Recommended Posts

je to tvuj nazor a ja ti ho nebudu vyvracet a ani te presvedcovat abys hral fifu misto psa ale dle myho nazoru pes uz je od 08 jedno a to sami zadna zmena proste nic zatim co fifa se vyvyji nekam kam se ani konami nezda a jak sem jiz zminil jeste ted si pamatuju jak sem paril na PS one ISS (isa) predchudce psa ktere me bavil ´´jenom´´ do do psa 09 ktera byla totalni kopirka 08 a v tu chvili sem zkusil fifu 09 u ktery sem zustal a dle myho nazoru je to lepsi fotbal nez pes a uz hodne lidem sem to rikal a at to nejsou zaryti fanatyci a raci zkusijou obe hry a ted nyni vsichni parime fifu,fifa neni o tom ze si to jendou zahras a reknes ze te blbost a ohrnes nad tem nos musis to hrat tak jeden mesic poradne a teprv potom pochopis o cem to je a vcem to je dobre fotbalek.me te jedno kazdyho bavi neco jinyho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to tvuj nazor a ja ti ho nebudu vyvracet a ani te presvedcovat abys hral fifu misto psa ale dle myho nazoru pes uz je od 08 jedno a to sami zadna zmena proste nic zatim co fifa se vyvyji nekam kam se ani konami nezda a jak sem jiz zminil jeste ted si pamatuju jak sem paril na PS one ISS (isa) predchudce psa ktere me bavil ´´jenom´´ do do psa 09 ktera byla totalni kopirka 08 a v tu chvili sem zkusil fifu 09 u ktery sem zustal a dle myho nazoru je to lepsi fotbal nez pes a uz hodne lidem sem to rikal a at to nejsou zaryti fanatyci a raci zkusijou obe hry a ted nyni vsichni parime fifu,fifa neni o tom ze si to jendou zahras a reknes ze te blbost a ohrnes nad tem nos musis to hrat tak jeden mesic poradne a teprv potom pochopis o cem to je a vcem to je dobre fotbalek.me te jedno kazdyho bavi neco jinyho

předpokládám že tohle je odpověď na můj předchozí příspěvek :).

Jo jako Fifa sama o sobě je super hra, ale ten balon se fakt nechová jako kopačák - to musíte všichni uznat - a to je hlavní důvod proč už Fifu nehraju ;)

Odkaz ke komentáři

předpokládám že tohle je odpověď na můj předchozí příspěvek :).

Jo jako Fifa sama o sobě je super hra, ale ten balon se fakt nechová jako kopačák - to musíte všichni uznat - a to je hlavní důvod proč už Fifu nehraju ;)

hele vis co-tomu nerozumis <--toto byl jako dost kvalitni prispevek tomu se budu smat jeste dlouho od 14 letyho kluka do sedi

co se tyce chovani mice tak fakt nevim jak to myslis kdyz kopu centr balon se me taky toci protoze je to asi horsi pro golmana viz. peta cechuj a ze by balon skakal to tak taky vetsinou beva kdyz dopadne a pride me prave ze se od zeme odrazi prave lip nez v psovi jinak fakt nevim cos tim myslel a kdyz sme u toho chovani tak inteligence hracu v psovi je nulova napr kdyz se bezi 3 na 2 ty ve dvouch a jeden obrance s obrancem vedes balon a nahrajes a misto toho aby si zbehl na lepsi misto tak ten olin se zacne vracet zpatky napr na levo obranu nabihani v psovi a celkova inteligence hracu je dle myho nazoru nulova.

Odkaz ke komentáři

hele vis co-tomu nerozumis <--toto byl jako dost kvalitni prispevek tomu se budu smat jeste dlouho od 14 letyho kluka do sedi

co se tyce chovani mice tak fakt nevim jak to myslis kdyz kopu centr balon se me taky toci protoze je to asi horsi pro golmana viz. peta cechuj a ze by balon skakal to tak taky vetsinou beva kdyz dopadne a pride me prave ze se od zeme odrazi prave lip nez v psovi jinak fakt nevim cos tim myslel a kdyz sme u toho chovani tak inteligence hracu v psovi je nulova napr kdyz se bezi 3 na 2 ty ve dvouch a jeden obrance s obrancem vedes balon a nahrajes a misto toho aby si zbehl na lepsi misto tak ten olin se zacne vracet zpatky napr na levo obranu nabihani v psovi a celkova inteligence hracu je dle myho nazoru nulova.

chytry clovek :)

Odkaz ke komentáři

já řikám at si každej hraje co se mu líbí,co se týče tohohle dema tak to vypadá docela slušně,je to zas něco jinýho vypadá to na příjemnou změnu,přemýšlim o koupi......fif v. pes ......každej rok si kupuju jeden fotbálek letos pes 10 loni to byla fifa 09 a posledních pár let to vidim jen že EA a Konami měněj sestavy a obaly a chtěj za to nehorázný prachy :-( no jen můj názor,já bych si vystačil s pes 06 ale to asi na ps3 neseženu :-))

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

zdar, nechtel sem zakladat novy topic tak se ptam tady. Kvalifikoval jsem se do Afriky a odehral jsem jeden přátelsky zapas, ted se me to na neco zeptalo ale moc toumu neruzumim, je tam takova kolonka a jsou tam tymi ktery se kvalifikovali, proc tam jsou? jaky to ma vyznam? dik

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
zdar, nechtel sem zakladat novy topic tak se ptam tady. Kvalifikoval jsem se do Afriky a odehral jsem jeden přátelsky zapas, ted se me to na neco zeptalo ale moc toumu neruzumim, je tam takova kolonka a jsou tam tymi ktery se kvalifikovali, proc tam jsou? jaky to ma vyznam? dik

Chodis do skoly?Anglictina je povinny predmet

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Musim říct, že EA udělali další krok dopředu. FIFA10 mám odehráno něco přes 50 hodin na legendary a pohoda. Zapnul jsem na stejnou obtížnost WC a docela jsem byl překvapenej.Je vidět, že na tom zapracovali. Na všechno je míň času už nejde si v pohodě nahrávat a o zakončení nemluvim. Prostě další krok k realitě. Další pecka jsou ty penalty. Hodně dobrej systém jejich kopání. Dal je tam hodně nových detailů, ale to by bylo na dlouho :D Jediný, co mi s..e je, že češi nemají trenéra a nebo mi ho Xbox za 5 zápasů neukázal :D FIFA11 soudě podle WC bude zase pecka.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu