Rooney10 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 LepŠÍ at je tenhle song!!!!!!!!!! teto odpovedi nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 je to tvuj nazor a ja ti ho nebudu vyvracet a ani te presvedcovat abys hral fifu misto psa ale dle myho nazoru pes uz je od 08 jedno a to sami zadna zmena proste nic zatim co fifa se vyvyji nekam kam se ani konami nezda a jak sem jiz zminil jeste ted si pamatuju jak sem paril na PS one ISS (isa) predchudce psa ktere me bavil ´´jenom´´ do do psa 09 ktera byla totalni kopirka 08 a v tu chvili sem zkusil fifu 09 u ktery sem zustal a dle myho nazoru je to lepsi fotbal nez pes a uz hodne lidem sem to rikal a at to nejsou zaryti fanatyci a raci zkusijou obe hry a ted nyni vsichni parime fifu,fifa neni o tom ze si to jendou zahras a reknes ze te blbost a ohrnes nad tem nos musis to hrat tak jeden mesic poradne a teprv potom pochopis o cem to je a vcem to je dobre fotbalek.me te jedno kazdyho bavi neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 je to tvuj nazor a ja ti ho nebudu vyvracet a ani te presvedcovat abys hral fifu misto psa ale dle myho nazoru pes uz je od 08 jedno a to sami zadna zmena proste nic zatim co fifa se vyvyji nekam kam se ani konami nezda a jak sem jiz zminil jeste ted si pamatuju jak sem paril na PS one ISS (isa) predchudce psa ktere me bavil ´´jenom´´ do do psa 09 ktera byla totalni kopirka 08 a v tu chvili sem zkusil fifu 09 u ktery sem zustal a dle myho nazoru je to lepsi fotbal nez pes a uz hodne lidem sem to rikal a at to nejsou zaryti fanatyci a raci zkusijou obe hry a ted nyni vsichni parime fifu,fifa neni o tom ze si to jendou zahras a reknes ze te blbost a ohrnes nad tem nos musis to hrat tak jeden mesic poradne a teprv potom pochopis o cem to je a vcem to je dobre fotbalek.me te jedno kazdyho bavi neco jinyho předpokládám že tohle je odpověď na můj předchozí příspěvek :). Jo jako Fifa sama o sobě je super hra, ale ten balon se fakt nechová jako kopačák - to musíte všichni uznat - a to je hlavní důvod proč už Fifu nehraju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Vzdyt je to jak reklama na CocaColu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 předpokládám že tohle je odpověď na můj předchozí příspěvek :). Jo jako Fifa sama o sobě je super hra, ale ten balon se fakt nechová jako kopačák - to musíte všichni uznat - a to je hlavní důvod proč už Fifu nehraju ;) hele vis co-tomu nerozumis <--toto byl jako dost kvalitni prispevek tomu se budu smat jeste dlouho od 14 letyho kluka do sedi co se tyce chovani mice tak fakt nevim jak to myslis kdyz kopu centr balon se me taky toci protoze je to asi horsi pro golmana viz. peta cechuj a ze by balon skakal to tak taky vetsinou beva kdyz dopadne a pride me prave ze se od zeme odrazi prave lip nez v psovi jinak fakt nevim cos tim myslel a kdyz sme u toho chovani tak inteligence hracu v psovi je nulova napr kdyz se bezi 3 na 2 ty ve dvouch a jeden obrance s obrancem vedes balon a nahrajes a misto toho aby si zbehl na lepsi misto tak ten olin se zacne vracet zpatky napr na levo obranu nabihani v psovi a celkova inteligence hracu je dle myho nazoru nulova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Vzdyt je to jak reklama na CocaColu co to meles? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 hele vis co-tomu nerozumis <--toto byl jako dost kvalitni prispevek tomu se budu smat jeste dlouho od 14 letyho kluka do sedico se tyce chovani mice tak fakt nevim jak to myslis kdyz kopu centr balon se me taky toci protoze je to asi horsi pro golmana viz. peta cechuj a ze by balon skakal to tak taky vetsinou beva kdyz dopadne a pride me prave ze se od zeme odrazi prave lip nez v psovi jinak fakt nevim cos tim myslel a kdyz sme u toho chovani tak inteligence hracu v psovi je nulova napr kdyz se bezi 3 na 2 ty ve dvouch a jeden obrance s obrancem vedes balon a nahrajes a misto toho aby si zbehl na lepsi misto tak ten olin se zacne vracet zpatky napr na levo obranu nabihani v psovi a celkova inteligence hracu je dle myho nazoru nulova. chytry clovek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luuukaas Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 já řikám at si každej hraje co se mu líbí,co se týče tohohle dema tak to vypadá docela slušně,je to zas něco jinýho vypadá to na příjemnou změnu,přemýšlim o koupi......fif v. pes ......každej rok si kupuju jeden fotbálek letos pes 10 loni to byla fifa 09 a posledních pár let to vidim jen že EA a Konami měněj sestavy a obaly a chtěj za to nehorázný prachy :-( no jen můj názor,já bych si vystačil s pes 06 ale to asi na ps3 neseženu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 První CZ recenze: Eurogamer 8/10 A zahraniční: Videogamer 9/10 - http://www.videogamer.com/xbox360/2010_fifa_world_cup/review.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 nevite prosim vas nekdo podle ceho se mi zlepsuje hrac v "Captain of your country"? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gyorgymike Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 cau lidi nevite jak se dela u teto hry prodlouzeni nebo penalty vuec mi to nejde.... dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 no tu hru nemám ale logicky si das penalty v menu a nebo kdyz je vyrazovaci cast turnaje tak pak jina kve skupine/kvalifikaci je remize ne prodlouzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 zdar, nechtel sem zakladat novy topic tak se ptam tady. Kvalifikoval jsem se do Afriky a odehral jsem jeden přátelsky zapas, ted se me to na neco zeptalo ale moc toumu neruzumim, je tam takova kolonka a jsou tam tymi ktery se kvalifikovali, proc tam jsou? jaky to ma vyznam? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Tam si muzes zvolit kolik tymu chces ovladat a hlavne si zvolit, kteri hraci pojedou na MS a ktery zustanou doma :) Protoze v kvalifikaci mas k dispozici i hrace z B tymu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ma to i cz ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Ne........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 zdar, potreboval bych nejakej navod na triky, stacily by jenom nejaky obrazky, ptz videa sou na muj komp moc dobryD:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 mam jen videa, Hjerpseth je nejlepsi hrac FIFY na xboxu tak se na nej na YouTube mkrni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 zdar, nechtel sem zakladat novy topic tak se ptam tady. Kvalifikoval jsem se do Afriky a odehral jsem jeden přátelsky zapas, ted se me to na neco zeptalo ale moc toumu neruzumim, je tam takova kolonka a jsou tam tymi ktery se kvalifikovali, proc tam jsou? jaky to ma vyznam? dik Chodis do skoly?Anglictina je povinny predmet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos99 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Musim říct, že EA udělali další krok dopředu. FIFA10 mám odehráno něco přes 50 hodin na legendary a pohoda. Zapnul jsem na stejnou obtížnost WC a docela jsem byl překvapenej.Je vidět, že na tom zapracovali. Na všechno je míň času už nejde si v pohodě nahrávat a o zakončení nemluvim. Prostě další krok k realitě. Další pecka jsou ty penalty. Hodně dobrej systém jejich kopání. Dal je tam hodně nových detailů, ale to by bylo na dlouho :D Jediný, co mi s..e je, že češi nemají trenéra a nebo mi ho Xbox za 5 zápasů neukázal :D FIFA11 soudě podle WC bude zase pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Potřeboval bych pomoc s vyhráním World cup online za 1 hvězdičku. nabízím jako odměnu také pomoc s vyhrátím cupu online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Potřeboval bych pomoc s vyhráním World cup online za 1 hvězdičku.nabízím jako odměnu také pomoc s vyhrátím cupu online. .......... :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 muze mi nekdo vysvetlit kdyz ja bezim s brankarem 1(brankar) a 2(moje hrace)a nahraju na svyho hrace a je to hned offside????co to je za nesmysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 ^ sice ten tvůj popis nechápu ale offside určuje vždycky předposlední hráč ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.