peky10 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 zdravim jsem zacatecnik, PSP nemam moc dlouho ale chci si ho nechat flashnout mam PSP verzi 6.10 a chci se zeptat jestli jde flashnout x ) diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ne NEJDE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Pokud máš PSP chvilku a je kupované nové z obchodu, tak ti na 99,99999% flash nepůjde. Přečti si v tutoriálech topic Pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peky10 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 morda..: D pujde vubec nekdy flashnout ? kdyz jo tak + - kdy? : D a jeste se chci zeptat jestli nejde nejak odpatchovat na nizsi verzi...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 morda..: D pujde vubec nekdy flashnout ? kdyz jo tak + - kdy? : D a jeste se chci zeptat jestli nejde nejak odpatchovat na nizsi verzi...? KDY ? To nikdo nevíííí....Ne nejde to hodit na nižší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 ale vzdyt nevite, jestli ho ma nove, treba si jen hodil updeat do fat je uplne nove z kramu, nebo ho mas z bazaru ? pokud bys ho mel z bazaru a nebyla to 3000, tak by se s tim mozna neco dalo delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peky10 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 mam to bohuzel z kramu a je to bohuzel 3004 : ( nevim co stim...hodim ho asi do bazaru :D a koupim neco starsiho mohli by jste mi poradit jaky PSP je vhodny pro FLASH?x ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Všechny s FW nižším než 5.03 (možná o něco vyšší tím si nejsem jistý), ale já bych doporučil SLIM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jestli mas 3004 tak nemas sanci na jakejkoliv flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peky10
zdravim jsem zacatecnik, PSP nemam moc dlouho ale chci si ho nechat flashnout mam PSP verzi 6.10 a chci se zeptat jestli jde flashnout x ) diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.