JohnnyX360 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ahoj, na aukru jsem našel, že se prodávaji gamepady, které nejsou dualshock ani sixaxis, přesto na fotkách vypadají jako dualshock jedna k jedny, cena se pohybuje kolem 350. Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo náhodou takový ovladač nekupovali, popř. jaké s ním máte zkušenosti, zatím se k tomu stavím dost skepticky. Doufám, že tenhle topic nikoho neurazí a díky za Vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Jedná se o fake napodoběniny DS3 z eBay, kde se dají sehnat i za 150-200Kč. A musím říct, že u těch nejlevnějších variant se jedná jen o kus lehkýho plastu, pořádně se na tom hrát nedá. Je to jako ovladač ke starejm hrám, co prodávali Vietnamci xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Taky sem to dneska objevil. Vsimni si ze na tlacitku PS neni ten znak PlayStationu a vubec neni na nem napsany SONY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Jasně to jsem si všimnul, že na tom není logo sony, mě jde spíše o funkčnost, jestli je to pro hraní použitelný, tak jestli s tím máte někdo zkušenost. EDIT: OK díky, dám od toho ruce pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Někde o tom tu byl topic a mluvili opravdu o velký nespokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.