majsnerrik Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Lidi mam problem ze spušteni hrou melsem me nejdřiv z X3DAudio1_7.dll vyřeženo Directem ale tet když to chci spustit to hodi male černe okinko to se ale pak vymne hra proste nechce nabehnout nevite co stim verzi hry mam SKIDROW ale stahl sme tam crack Razor ( co mi radyl kamoš ale stejne to nejde i Ten upland sem skoušel nevite co tym ja si to chci zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Poradím ti hru, která je přesně pro tebe... Pravidla českého pravopisu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Nainstaluj vše co je potřebné (ovladače na grafickou kartu, PhysX...) a zkus to znovu. Pokud problém přetrvává, tak se podívej, jestli máš opravdu Skidrow verzi a ne steam (ta byla k downloadu ihned). Jinak je to skvělá hra, dávám 10/10. Žádná lepší postapokalyptická survival horror hra neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 skus naistalovat vše potřebné jak psal RaiN - ve složce s naistalovanou hrou máš složku instal > a tam sou pořebný instalačky ;) A pak si stáhni update1 třeba z wf.cz aplikuj a pak crackni tim crackem co je u toho update (skidrow) jde i na razor verzi. Mě to pomohlo ... GL ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 vše sem nainctaloval krome DX 11 mam win XP a stejne to nejde na warez forum mi pišou at si stahnu nakou knihovnu a pak pude DX 11 a pak by to melo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.