oZZe Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zdravim, de vám někomu W3 na win7(64bit)?? Protože mě hra vždycky kousne grafický zobrazení celýho PC (podle zvuků počítač běží, ale obrazovka je až do restartu černá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Na 64bit jsem nezkoušel, ale na 32 stačí nainstalovat a hraje se... Asi máš smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 díky....to zkusim teda ještě zreinstalovat a uvidim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 mam win 7 home 64bit. verzi a pařim si dotku bez nejmenšího problému takže asi jedíně reinstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Mi to jede uuplně v poho i na max. požadavky.. a přes net to jsou farky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oZZe
Zdravim, de vám někomu W3 na win7(64bit)?? Protože mě hra vždycky kousne grafický zobrazení celýho PC (podle zvuků počítač běží, ale obrazovka je až do restartu černá).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.