Lombax122 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Podporuje monitor Samsung Syncmaster 2220lm HDCP?Díky,potřebuji to na propojení s monitorem..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ten je potřeba pouze u kabelu HDMi-DVI. Tenhle monitor má pouze VGA vstup, takže ti stačí VGA kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Vysvětlil bys mi to prosímtě jako idiotovi?:Dtzn jakej kabel si mam koupit?:))dík, Protože nevím co koupit za kabel když ne vga to hdmi abych měl aspon těch 720p kterejch by to mělo umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Vysvětlil bys mi to prosímtě jako idiotovi?:Dtzn jakej kabel si mam koupit?:))dík, Protože nevím co koupit za kabel když ne vga to hdmi abych měl aspon těch 720p kterejch by to mělo umět Zajdi si na Aukro a do vyhledávání zadej "vga ps3" a najde ti to kabel, který tam někdo prodává za zhruba 600 Kč, který potřebuješ, abys mohl hrát na svém monitoru. Nevím, jaké má tvůj monitor rozlišení, ale pokud nějaký vyšší, tak počítej s tím, že to samozřejmě nebude tak hezké, jako by to mohlo být přes HDMI nebo digitál, protože to přes VGA neprojde. Odkaz bych ti sem hodil, ale je to zakázané v pravidlech:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Lombax122: http://www.playcentrum.cz/vga-hd-cable-wii-ps3-738601.htm Jonny1619: To samozřejmě platí jen pro bazarové sekce, když někdo prodává :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No má 1680 * 1050, objednal jsem si ten kabel, snad to bude lepší než na té osm let staré panasonic televizi co mam ted:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.